Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, alexgr21 είπε Καλο value φαινεται να χει και η aorus elite στα 200.Φαινεται καπου εκει θα ναι το sweet spot. Η Elite ομως εχει εναλλακτικες πολλες στα χρηματα αυτα,η Taichi ομως οι εναλλακτικες που εχει ζητανε σχεδον 100+ευρω,αυτο ειναι το θεμα. Η δε Asus στην Hero μεχρι και το Wifi σου χρεωνει εξτρα 20--30ευρω. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από Fulgore
akoinonitos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εντυπωσιακη η Taichi αν πεσει λιγο ακομα η τιμη της κοντα στα 300-320ευρω.Τεραστιο value for money σε σχεση με την x570 hero και την Aorus Master. Οι asrock πάντα στα χαρτιά φαινόντουσαν καλές αλλά όταν τις αγόραζες ανακαλυπτες τα θέματα τους... Γενικά αν θες να πάρεις κάτι και να μην το μετανιωσεις περίμενε να διαβάσεις καμία κρητική σε φόρουμς από χρήστες. 6 λεπτά πριν, nikpoth είπε Ναι ,1625 περίπου βγάζει; Ακόμα ψάχνομαι.Δεν έχω δει και 4.4 σε κανένα πυρήνα. Μπορεί και να μην δεις ποτέ. Απάτη της amd είναι τα max clocks που διαφημίζονται... Iσως με το επόμενο agesa να ανεβαίνει λίγο παραπανω σε single. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από akoinonitos
alexgr21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Η Elite ομως εχει εναλλακτικες πολλες στα χρηματα αυτα,η Taichi ομως οι εναλλακτικες που εχει ζητανε σχεδον 100+ευρω,αυτο ειναι το θεμα. Η δε Asus στην Hero μεχρι και το Wifi σου χρεωνει εξτρα 20--30ευρω. Κοιτα εναλλακτικη της ελιτ ειναι η tuf της asus,με πλεονεκτημα το wifi η ελιτ εχει bios flashback που ειναι πολυ χρησιμο.Αυτες οι δυο πιο πολυ παιζουν στα 200.Οπως ειπε πανω απ τα 200 στα 250 δεν εχουν καμια διαφορα(ελιτ με την προ).Για την taichi συμφωνω,πολυ καλη high end επιλογη all around.Αν παιξει κατω απο 300 θα εξαφανισει αρκετο ανταγωνισμο.Με τις μεχρι τωρα τιμες,εχει καλυτερη σχεση αποδοσης/τιμης και χαρακτηριστικα. 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οι asrock πάντα στα χαρτιά φαινόντουσαν καλές αλλά όταν τις αγόραζες ανακαλυπτες τα θέματα τους... Σ αυτο συμφωνω.Και γω δεν την εχω τοσο αξιοπιστη σε θεματα εγγυησης κιολας.Αλλα μεχρι στιγμης εχει μπει δυνατα.
akoinonitos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, alexgr21 είπε Κοιτα εναλλακτικη της ελιτ ειναι η tuf της asus,με πλεονεκτημα το wifi η ελιτ εχει bios flashback που ειναι πολυ χρησιμο.Αυτες οι δυο πιο πολυ παιζουν στα 200.Οπως ειπε πανω απ τα 200 στα 250 δεν εχουν καμια διαφορα(ελιτ με την προ).Για την taichi συμφωνω,πολυ καλη high end επιλογη all around.Αν παιξει κατω απο 300 θα εξαφανισει αρκετο ανταγωνισμο.Με τις μεχρι τωρα τιμες,εχει καλυτερη σχεση αποδοσης/τιμης και χαρακτηριστικα. Σ αυτο συμφωνω.Και γω δεν την εχω τοσο αξιοπιστη σε θεματα εγγυησης κιολας.Αλλα μεχρι στιγμης εχει μπει δυνατα. Κάθε χρόνο δυνατά μπαίνει και κάθε χρόνο είναι απογοήτευση... Ένα vrm καλό απο μονο του δεν είναι αρκετό για να επιλέξεις μια μητρική δυστυχώς. Μακάρι να έχουν αλλάξει και να είναι καλό board αλλά εγώ προσωπικά δεν τους έχω εμπιστοσύνη όπως δεν έχω πλέον και στις hero.
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, jmirko15 είπε Δεν είπα κάτι για την ζήτηση αλλά 100 με 130 δεν το θεωρώ τίποτα wow (πόσο μάλλον σκότωμα) για να "ρισκάρεις" αντί για μία new με full εγγύηση κτλ κτλ. Από την άλλη καταλαβαίνω βέβαια άμα κάποιος προτιμάει να ρίξει αυτά τα 30 σε καλύτερη mobo/gpu/ram etc. Εκτος και μπορεις να το παρεις με τιμολογιο, το -30ε απο αγγελια, ειναι μια χαρα τιμη! Εκτος και ο πωλητης δειχνει αμετανοητος....Ταλιμπαν (!), υπο συνθηκες φυσιολογικες ποσο θα μπορει πια να τον εχει.."κανιβαλισει"? Που και γι' αυτο, υπαρχει η εγγυηση του 😎
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Οι asrock πάντα στα χαρτιά φαινόντουσαν καλές αλλά όταν τις αγόραζες ανακαλυπτες τα θέματα τους... Γενικά αν θες να πάρεις κάτι και να μην το μετανιωσεις περίμενε να διαβάσεις καμία κρητική σε φόρουμς από χρήστες. Μπορεί και να μην δεις ποτέ. Απάτη της amd είναι τα max clocks που διαφημίζονται... Iσως με το επόμενο agesa να ανεβαίνει λίγο παραπανω σε single. Αυτό που έχω προσέξει είναι ότι τα max clocks, 3.9 στο δικό μου, τα πιάνει σε πολύ χαμηλό load. Μόλις πάει 12%-15% το load πέφτει στα 3.8 μετά στο 3.75 κτλ όσο ανεβαίνει το load. Οπότε ψιλοαχρηστο είναι το boost. Σε all core σε cinebench έχω δει μέχρι 36.75 και σε prime95 small ffts 35.5.
aekoriginal21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά τους "κρέμασε" ο προμηθευτής και δεν είχα τον 3600 σήμερα. Μιας και βάλανε 360 τον 3700x θα πάω εκεί και Πέμπτη μου είπαν θα τον έχω. Ασχολίαστο αυτό που συμβαίνει με τις msi μητρικές, τουλάχιστον αστείοι. Να πω να λειτουργεί έστω και με κουσούρια, αλλά εδώ στους μισούς δεν λειτουργεί καν. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από aekoriginal21
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Και εγώ σκέφτομαι να πάω σε άλλη μητρική Χ470 ή Β550 όταν πάρω 3000. Αλλά που να πας; AsRock σκεφτόμουνα γιατί είναι και οι μόνες που μου αρέσουν εμφανισιακά μαζί με τις MSI αλλά λέτε ότι και αυτές έχουν θέματα..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε Τελικά τους "κρέμασε" ο προμηθευτής και δεν είχα τον 3600 σήμερα. Μιας και βάλανε 360 τον 3700x θα πάω εκεί και Πέμπτη μου είπαν θα τον έχω. Ασχολίαστο αυτό που συμβαίνει με τις msi μητρικές, τουλάχιστον αστείοι. Να πω να λειτουργεί έστω και με κουσούρια, αλλά εδώ στους μισούς δεν λειτουργεί καν. Πάλι καλά φίλε μου δούλεψε (νομίζω) ένα άλλο usb που είχα 32gb. Αστείο όμως βλέπω ότι λένε τα 16gb και πανω δεν δουλεύουν για το bios flash ενώ εμένα δεν μου δουλευε το 8gb και μου δούλεψε το 32gb. Τελικά Δευτέρα μου έρχεται ο 3600 περιμένω να δω αν θα κάνει boot με αυτό το bios που έβαλα. Μια χαρά το κόκκινο πάει και με το κουτί και το όλο AMD theme.
darkman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε Πάλι καλά φίλε μου δούλεψε (νομίζω) ένα άλλο usb που είχα 32gb. Αστείο όμως βλέπω ότι λένε τα 16gb και πανω δεν δουλεύουν για το bios flash ενώ εμένα δεν μου δουλευε το 8gb και μου δούλεψε το 32gb. Τελικά Δευτέρα μου έρχεται ο 3600 περιμένω να δω αν θα κάνει boot με αυτό το bios που έβαλα. Ποσο σου πηρε το Update και αν ειδες αν στο τελος εσβησε το usb σου ????? Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2019 από darkman
panospc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Εγώ είμαι ανάμεσα σε Gigabyte Aorus Elite και MSI x570 Gaming Edge WiFi για τον 3900x. Παλαιότερες μητρικές θέλω να τις αποφύγω μιας και δεν έχω όρεξη να ψάχνομαι για BIOS update κλπ. Με μια γρήγορη ματιά η MSI έχει WiFi, 32ΜΒ BIOS, καλύτερη κάρτα ήχου με επίχρυσες εξόδους. Από την άλλη η Gigabyte έχει καλύτερα VRM, Intel LAN, παραπάνω θύρες USB Καμιά συμβουλή για το ποια από τις δύο να προτιμήσω;
mpokwsths Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, panospc είπε Από την άλλη η Gigabyte έχει καλύτερα VRM, Intel LAN, παραπάνω θύρες USB Απορρίπτεται! Πάμε παρακάτω... 🤣
musedoubler Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Εγω παντως με 3700Χ λεω να παω σε ROG STRIX X470-F GAMING μιας και εχω πρωτης γενιας Ryzen, να του κανω ενα bios update να τελειωνουμε. Ακομα βεβαια δεν εχω καταληξει με οσα βλεπω για OC ή οχι OC! 1 λεπτό πριν, nikpoth είπε Ryzen 5 2600 \ 3.925mhz Ryzen 5 3600x \ pbo Kαι Ραμ ιδιες? 😮
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Προσωπικά μου αρέσει η aorus master αν και λίγο τσιμπημένη , γενικά ομως σχεδόν ολες στο x570 ειναι αρκετά ακριβές αλλα προτιμώ να επενδύσω σε κατι καλύτερο και οποτε το ειχα κάνει κυρίως με Asus με ειχαν βγάλει ασπροπρόσωπο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα