Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για 1440p το case για τον 9900Κ VS 3900X γίνεται ακόμα χειρότερο, αντε για 1080p να πω οκ, για 1440p θα έλεγα 3900Χ. 

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μαγκες κανένας με msi b450 μητρική να μου πει γιατί δεν δουλεύει το bios flash button? 

USB 8GB fat32 format, renamed MSI.ROM το αρχείο. Το βάζω στη θύρα bios flashback που λέει, ανοιγω το pc περιμένω 5 δευτερόλεπτα και πατάω το bios flash κουμπί. 

Μετά από αυτό αναβοσβήνει ένα άσπρο Led 3 φορές και σβήνει.. Δεν βλέπω κόκκινο όπως στο βίντεο της msi, και το USB δεν δείχνει ότι διαβάζεται από το ledaki του, οπότε fail... 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Μαγκες κανένας με msi b450 μητρική να μου πει γιατί δεν δουλεύει το bios flash button? 

USB 8GB fat32 format, renamed MSI.ROM το αρχείο. Το βάζω στη θύρα bios flashback που λέει, ανοιγω το pc περιμένω 5 δευτερόλεπτα και πατάω το bios flash κουμπί. 

Μετά από αυτό αναβοσβήνει ένα άσπρο Led 3 φορές και σβήνει.. Δεν βλέπω κόκκινο όπως στο βίντεο της msi, και το USB δεν δείχνει ότι διαβάζεται από το ledaki του, οπότε fail... 

Δοκίμασε πιο μικρό partition ~4GB ή άλλο πιο μικρό usb stick αν έχεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 50EuroUser είπε

Δοκίμασε πιο μικρό partition ~4GB ή άλλο πιο μικρό usb stick αν έχεις.

Δοκίμασα 256mb fat32 και πάλι τα ίδια. Ερε γλέντια δεν με νοιάζει καν για το πως κανανε το bios η msi, να μην μπορώ να κάνω update όμως είναι άλλη φάση. 

Διαβασα ότι πολλοί έχουν προβλήματα με πολλά usb sticks. 

Δημοσ.

Εντυπωσιακη η Taichi αν πεσει λιγο ακομα η τιμη της κοντα στα 300-320ευρω.Τεραστιο value for money σε σχεση με την x570 hero και την Aorus Master.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Δοκίμασα 256mb fat32 και πάλι τα ίδια. Ερε γλέντια δεν με νοιάζει καν για το πως κανανε το bios η msi, να μην μπορώ να κάνω update όμως είναι άλλη φάση. 

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει 

https://youtu.be/iTkXunUAriE

Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να πάρω Tomahawk χτες για τον 3600..τώρα που ανακοίνωσαν και τις Μαξ δεν έχω ιδέα τι να κάνω πραγματικά... φαντάζομαι υπομονή 2 εβδομάδες να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Εγω το εκανα με 16GB sandisk cruiser πηγα και πηρα απο τον Κωτσοβολο το ιδιο στικ με το βιντεο και μου εκανε κανονικα, πηρε περιπου 3 λεπτα που αναβόσβηνε και καποια στιγμη σταμάτησε εντελώς η μονη παρατήρηση ειναι οτι δεν μου έσβησε στο τελος το usb οπως στο βιντεο αλλα μεσα το manual δεν λεει κατι για usb αρα λογικα πρεπει να ειναι οκ   

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εντυπωσιακη η Taichi αν πεσει λιγο ακομα η τιμη της κοντα στα 300-320ευρω.Τεραστιο value for money σε σχεση με την x570 hero και την Aorus Master.

Καλο value φαινεται να χει και η aorus elite στα 200.Φαινεται καπου εκει θα ναι το sweet spot.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Στο cb βγάζεις χειρότερο σκορ από 3600 γιατί?

Ναι ,1625 περίπου βγάζει; Ακόμα ψάχνομαι.Δεν έχω δει και 4.4 σε κανένα πυρήνα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

Μόνο ρεύμα EPS+24PIN απάνω χωρίς μνήμες/κάρτες και κλειστό το PC, μόνο το Κουμπί στο I/O πατάς. Είσαι στη σωστή USB port ;

Ναι μάγκα μου όλα τα έκανα που είπες. Δεν έχει τίποτα η μητρική πάνω της πέρα από το cpu και atx ρεύμα. Και τα front panel connectors έβγαλα. Πάλι τίποτα 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...