Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Κρίμα να σκοτώσεις τον 2600 έτσι... δεύτερο build με μια φθηνή σειράς 3 μητρική και κάπως χρησιμοποίησε τον... Έχει πολλά να δώσει ακόμη και άφθονη δύναμη για έναν μέσο χρήση που δεν κάνει gaming...

Δεν το λες σκότωμα όταν new πάει 130..

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, jmirko15 said:

Δεν το λες σκότωμα όταν new πάει 130..

Δεν έχεις ιδέα πόση ζήτηση έχουν. Φεύγουν αμέσως ακόμα και ένα 20% κάτω από skroutz. Ναι, used με απόδειξη βέβαια.

Ίσως μέσα στο κατακαλόκαιρο να χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνος βέβαια, δεν αγοράζει ο μέσος κόσμος CPU τώρα...

5 minutes ago, yiannis1991 said:

A ok. Δεν έχω 3000. Αν είχα δηλαδή θα το εμφάνιζε μαζί με τα άλλα plans να φανταστώ..

Πιθανόν ναι. Δεν είμαι και σπίτι αυτές τις μέρες να τσεκάρω άμα μου εμφανίζεται κι εμένα...

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Final Fantasy said:

παιδια  για 1440 gaming τι προτείνετε  9900κ η τον  3900x?

GPU & οθόνη δε μας λες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έγινε η παραγγελεία του 3600 λοιπόν, όλο το πακέτο μαζί με τη Χ570 Gaming Edge Wi-fi της MSI, πήγε το μαλλί 485 ευρώπουλα - απο το Πλαίσιο. Τη Δευτέρα το απόγευμα θα τα έχω. Οσο για τη H60i ψύκτρα, μάλλον θα χρησιμοποιήσω αυτή που έχει στο πακέτο ο 3600 γιατί τον 6600Κ με τη παλιά μητρική θα τα δώσω στο αδερφό μου, και δεν θέλω να του τη δώσω χωρίς ψύξη ... και άλλωστε και η απόδοση του stock cooler του 3600 απο ότι καταλαβαίνω είναι αρκετά επαρκής. Για μνήμες έχω το σέτ 16GB 3000mhz Vengeance της Corsair, η οποίες θα χρησιμοποιηθούν και στον 3600, δεν πιστεύω να έχω κάποιο θέμα. Αυτά :) 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Δεν έχεις ιδέα πόση ζήτηση έχουν. Φεύγουν αμέσως ακόμα και ένα 20% κάτω από skroutz. Ναι, used με απόδειξη βέβαια.

Ίσως μέσα στο κατακαλόκαιρο να χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνος βέβαια, δεν αγοράζει ο μέσος κόσμος CPU τώρα...

Πιθανόν ναι. Δεν είμαι και σπίτι αυτές τις μέρες να τσεκάρω άμα μου εμφανίζεται κι εμένα...

Δεν είπα κάτι για την ζήτηση αλλά 100 με 130 δεν το θεωρώ τίποτα wow (πόσο μάλλον σκότωμα) για να "ρισκάρεις" αντί για μία new με full εγγύηση κτλ κτλ.

Από την άλλη καταλαβαίνω βέβαια άμα κάποιος προτιμάει να ρίξει αυτά τα 30 σε καλύτερη mobo/gpu/ram etc.

Δημοσ.

nickpoth καλοδούλευτος ο 3600.

Από θερμοκρασίες που με ενδιαφέρει επειδή έχουμε ίδια ψύχτρα την Dark Rock TF είναι κομπλέ στους 60.Με τι πρόγραμμα πήγε τόσο;

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω για ποιο λόγο στις μητρικές κάρτες X570 υπάρχει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας με επεξεργαστές ryzen 3000 series σε σχέση με αντίστοιχες X470 chipset;

Αυτό είναι κάτι που θα οφείλετε στα πρώτα Bios η είναι καθαρά θέμα chipset;;

Δημοσ.

Μνήμες απλά 3200,xmp με τα χάλια timings που βάζει μόνο του. Θερμοκρασίες κάνει κάτι στιγμιαία peak. Θα το δούμε και αυτό γιατί τον ένα ανεμιστήρα cpu τον έχω 600rpm max. Δεν έχει θέμα όμως 1154718956_Annotation2019-07-13143830.png.c1fef04968b5abce777fa76497dd40b8.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, soctap είπε

Παιδιά να ρωτήσω για ποιο λόγο στις μητρικές κάρτες X570 υπάρχει πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας με επεξεργαστές ryzen 3000 series σε σχέση με αντίστοιχες X470 chipset;

Είναι θέμα chipset 

Δημοσ.

Στης μνήμες έχει άλλες ρυθμίσεις. Πακέτο. Το gear down mode το έχει εκεί που βάζαμε 1Τ. Και έχει επιπλέον 6 ρυθμίσεις, phy configuration. Πάω για διάβασμα..

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, soctap είπε

Πιστεύω οφειλέται στη υποστήριξη PCI-E 4.0. Απο ότι καταλαβαίνω είναι καινούργια αρχιτεκτονική του chipset εξαιτιας αυτού του χαρακτηριστικού, και απαιτεί περισσότερο ρεύμα. Γιαυτό και νομίζω όλες οι X570 έχουν ανεμiστηράκι στο chipset

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Final Fantasy είπε

παιδια  για 1440 gaming τι προτείνετε  9900κ η τον  3900x?

Αφού μιλάς για 1440p gaming και με πιο φθηνό cpu θα έκανες δουλίτσα. Τώρα αν το μόνο που κάνεις στο pc είναι το gaming και θες έναν από τους δύο αυτούς πάρε 9900k. 

• Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, soctap said:

Chipset.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...