Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Spartan_X είπε

Παιδιά να ρωτησώ - σκεύτομαι το Σάββατο ή τη Δευτέρα να πάρω τον 3600Χ με μια Χ470 μητρική - ίσως και απο το Πλαίσιο ακόμη, με μια X470 δεν φαίνεται να είναι πολύ διαφορετική η τιμή και σε αυτούς .. Αν τον πάρω με μια τέτοια μητρική, θα δουλέψει εγγυημένα ; Υπάρχει περίπτωση να μην ; Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση ;

Mπες στο site της μομπο και δες το cpu support.ποια έχεις?θα χρειαστεί bios update με φορεμένο cpu προηγούμενης σειράς.πες να στο κάνουν από το καταστημα.παντως δε θα χεις προβλημα

Επεξ/σία από billeiros
  • Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γκαις με τη tomahawk b450 θα εχω κανα θεμα??Τη παρηγγειλα εδω και κατι μερες απλα βλεπω πολλα θεματα με τα bios,ξερει καποιος τι παιζει?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

E o 3600 ειναι λίγο πάνω, αλλά γενικά ναί. 

αμα παραλαβω θα κανουμε και ενα compare με νορμαλ μνημες να δουμε σε στοκ φασεις τι παιζει 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikpoth είπε

Μόλις χτύπησα και εγώ έναν 3600χ. Αύριο πρωί θα τον έχω, λογικά μεσημέρι θα έχω και αποτελέσματα με b450. Τούς 2600 απλούς, 100;90; αξίζει για πούλημα; Η ποιό χαμηλά;

Κρίμα να σκοτώσεις τον 2600 έτσι... δεύτερο build με μια φθηνή σειράς 3 μητρική και κάπως χρησιμοποίησε τον... Έχει πολλά να δώσει ακόμη και άφθονη δύναμη για έναν μέσο χρήση που δεν κάνει gaming...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Εγώ σε αυτήν πάντως θα έβαζα άλλον ένα fan για push-pull. Αρκετά φαρδιά είναι η ψήκτρα..

Σε σχέση με την D15 είναι πιο μικρή.

• Moderators
Δημοσ.
Just now, MarlonBr said:

Γκαις με τη tomahawk b450 θα εχω κανα θεμα??Τη παρηγγειλα εδω και κατι μερες απλα βλεπω πολλα θεματα με τα bios,ξερει καποιος τι παιζει?

Δουλεύει. Απλά έχουν βάλει μια πιο ελαφριά έκδοση στο menu του BIOS και γενικά χρειάζονται μάλλον χρόνο να στρώσουν κάποια πραγματάκια που δεν δουλεύουν (πχ RAID).

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Πράγματι έχω 144hz monitor, αλλά έχω επίσης και την 2060 gpu :P . Τα 144hz σίγουρα δεν είναι αυτοσκοπός για μένα, αν έρθουν καλώς, αν όχι δεν τρέχει και τίποτα, ούτε παίζω competitive games για να τα θέλω σώνει και καλά. Οπότε μάλλον θα κάτσω εκεί που είμαι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Στα αυγά σου και περιμένεις τους 4xxx... Εκεί πιθανότατα θα αξίζει...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Δουλεύει. Απλά έχουν βάλει μια πιο ελαφριά έκδοση στο menu του BIOS και γενικά χρειάζονται μάλλον χρόνο να στρώσουν κάποια πραγματάκια που δεν δουλεύουν (πχ RAID).

Οκευ τοτε,και κατι ακομα λεω να παρω αυτες https://www.skroutz.gr/s/14161425/G-Skill-Sniper-X-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GSXWB.html?from=account_favorites μαζι με τον 3700X,προτεινετε καποιες καλυτερες?

Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Σε σχέση με την D15 είναι πιο μικρή.

Η D15 είναι χωρισμένη στα δύο και έχει fan ανάμεσα στα δύο towers. Αυτή τη βλέπω πολύ μονοκόμματη..

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

σε ολες δουλευεουν, το θεμα δεν ειναι αν θα δουλευουν η οχι ακριβως ,ποια μητρικη σκεφτεσαι?

Λέω για τη Aurus X470 ultra gaming της Gigabyte... Μάλλον αυτό θα κάνω που είπε και ο φίλος απο πάνω, θα ζητήσω στο μαγαζί να τη φλασάρουν με το τελευταίο BIOS για σιγουρία.

• Moderators
Δημοσ.
Just now, MarlonBr said:

Οκευ τοτε,και κατι ακομα λεω να παρω αυτες https://www.skroutz.gr/s/14161425/G-Skill-Sniper-X-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GSXWB.html?from=account_favorites μαζι με τον 3700X,προτεινετε καποιες καλυτερες?

Μια χαρά είναι. Μετά πας για κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/8849320/G-Skill-RipjawsV-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C14D-16GVR.html αν σε ενδιαφέρει να πάρεις ένα κλικ καλύτερες επιδόσεις. Αλλά έχει και χρηματική διαφορά ε...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Τέλεια! Τις RAM πού τις έπαιζες με τον 2600? Αναμένω εναγωνίως πόσο παραπάνω παίζουν με τον 3600Χ :D
Καθώς και real life boost πού είναι (όχι single core εννοώ). 

3333 ,14-14-14-28 . tRFC252 με 1.4v /1.0250soc. Δεν τις έχω πολύ,  δεν έχει πέσει σκάλισμα πολύ. Θεωρώ έχουν να δώσουν απλά επιφυλάσσομαι για τα ρεύματα με τα bios που έχω χάσει την μπάλα! Το μεσημέρι πέρασα και νέο, σημερινό. 

Δημοσ.

Ασχετο με τις γενικες συζητησεις αλλα απο αυτα που βλεπω δεξια και αριστερα ,εχω την εντυπωση οτι ο 3800χ για gaming θα ειναι το καλυτερο τσιπακι απο ολη τη σειρα

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, nikpoth said:

3333 ,14-14-14-28 . tRFC252 με 1.4v /1.0250soc. Δεν τις έχω πολύ,  δεν έχει πέσει σκάλισμα πολύ. Θεωρώ έχουν να δώσουν απλά επιφυλάσσομαι για τα ρεύματα με τα bios που έχω χάσει την μπάλα! Το μεσημέρι πέρασα και νέο, σημερινό. 

OK! Εγώ παίζω ελαφρώς χειρότερα λόγω DR. Σκάλισέ το με την ησυχία σου και δες μήπως παίζουν πιο ψηλά με τον 3600Χ ;) 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Η D15 είναι χωρισμένη στα δύο και έχει fan ανάμεσα στα δύο towers. Αυτή τη βλέπω πολύ μονοκόμματη..

Έχει εξαιρετικές επιδόσεις και δεν δικαιολογούνται τα 25 ευρώ παραπάνω της noctua πάντα σε σχέση αυτήν. Χώρια το σκατουλί χρώμα της noctua το οποίο έχει και εχθρούς αλλά έχει και φίλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...