Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, pdiomidis είπε

Noctua NH-D15 για τον 3600 είμαστε εντάξει η overkill?

Καλύτερη ψύξη = καλύτερο boost clock με το pbo. Αλλά μιλάμε για ~100 Mhz περίπου. Αν δε το κάνεις πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους για τα temps είναι overkill imo. Καλύτερα τα λεφτά να πάνε σε καλύτερη κάρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, ilos είπε

Καλύτερη ψύξη = καλύτερο boost clock με το pbo. Αλλά μιλάμε για ~100 Mhz περίπου. Αν δε το κάνεις πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους για τα temps είναι overkill imo. Καλύτερα τα λεφτά να πάνε σε καλύτερη κάρτα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Μου άρεσε πολύ το τέρας και το προτιμούσα από aio water. Τελείως υποκειμενικά..

• Like 1

1 λεπτό πριν, pdiomidis είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Μου άρεσε πολύ το τέρας και το προτιμούσα από aio water. Τελείως υποκειμενικά..

Ε αφού γουστάρεις κάτι, πόρτο ότι και να σου λένε οι γύρω.😎 Thats my life advice.

Απλά τσέκαρε αν όντως χωράει στο case εκ των προτέρω.

• Like 1

13 λεπτά πριν, pdiomidis είπε

Noctua NH-D15 για τον 3600 είμαστε εντάξει η overkill?

Ως κατοχος της Noctua και εχοντας περάσει τα πάντα σχεδόν απο τα χέρια μου , μεχρι και custom water cooling και και και... Ολοι πρέπει να την πάρουν την συγκεκριμένη ψύκτρα... Είναι το δώρο του θεού στον επεξεργαστή σας... Και αμα αλλάξετε board η noctua θα σας στείλει kit για να μπει και εκει η ψύκτρα σας :)

Με χίλια!!

• Like 6
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, panospc είπε

Προμελετημενο το εγκλημα της msi... και πειτε μου εσεις οτι θελετε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, gregpec2 είπε

Αντικειμενικά, θα λέγατε οτι αξίζει κάποιος να πάει από 2600x σε 3600;  Μιλάμε για gaming σε 1080p.

καρτα? οθονη?

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

16 λεπτά πριν, ilos είπε

Ε αφού γουστάρεις κάτι, πόρτο ότι και να σου λένε οι γύρω.😎 Thats my life advice.

Απλά τσέκαρε αν όντως χωράει στο case εκ των προτέρω.

Ναι το case είναι ένα θέμα αλλά και το ύψος των ραμ... αλλιώς δεν βάζω τον ανεμιστήρα στα δεξιά. 

Εχω μια καστομια κουτί από vero pc της octabit ήταν το πρώτο μου desktop και αναβιώνει παιδικά αισθήματα τότε που παίζαμε lineage 2 στην πρώτη γυμνασίου😂 

16 λεπτά πριν, Orgios είπε

Ως κατοχος της Noctua και εχοντας περάσει τα πάντα σχεδόν απο τα χέρια μου , μεχρι και custom water cooling και και και... Ολοι πρέπει να την πάρουν την συγκεκριμένη ψύκτρα... Είναι το δώρο του θεού στον επεξεργαστή σας... Και αμα αλλάξετε board η noctua θα σας στείλει kit για να μπει και εκει η ψύκτρα σας :)

Με χίλια!!

Ναι διαβάζω τα καλύτερα! Απλά δεν έχω δει κάποιο review με 3600... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Αντικειμενικά, θα λέγατε οτι αξίζει κάποιος να πάει από 2600x σε 3600;  Μιλάμε για gaming σε 1080p.

Απλή η απάντηση, άμα στο gaming που κάνεις σε κόβει η CPU και ταυτόχρονα θες και παραπάνω επιδόσεις τότε αξίζει. Αν δεν σε κόβει η CPU η και να σε κόβει ήδη τερματίζεις το monitor που έχεις τότε δεν αξίζει. 

Παίζεις σε 144hz monitor? Αν ναι, σε περιορίζει το cpu από το να βγάλεις αυτά τα 144?

Γενικότερα από γενιά σε γενιά έχουν σταματήσει να αξίζουν οι αναβαθμίσεις από το 2000 ξέρω γω. Το 10-15% πάνω είναι ψιλά γράμματα, οι περισσότεροι εδώ το κέφι μας κάνουμε. Όταν ημουμα απλά gamer και όχι καμένος benchmarker, άμα μου λεγες να αλλάξω επεξεργαστή για 10% επιδόσεις θα σου κοβα την καλημέρα. 

Επεξ/σία από Ryzenlake
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...