Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeorgeMan είπε

Όλους τους υποστηρίζει φίλε μου. Σε στοκ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου... Απλά φοβάμαι για τις θερμοκρασίες μήν κάψουμε καμία μητρική.. κλπ. κλπ.. και για τα vrm που λέτε συνέχεια και δεν είμαι ειδικός σε αυτά....!

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 minutes ago, stormoffire said:

Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω.... είδα για την MSI X370 GAMING PRO CARBON https://www.msi.com/Motherboard/support/X370-GAMING-PRO-CARBON , ότι υπαρχει νέο bios beta που υποστηρίζει τους νέους ryzen 3000 series!  Το έχει δοκιμάσει κάποιος??? Γνωρίζει κανένας εάν μπορεί να μπεί στη συγκεκριμέμη μητρική ο 3900Χ??? Εννοείται χωρίς overcloack αυτός και οποιοσδήποτε επεξεργαστής της σειράς 3000.... Είμαι ανάμεσα στον 3900χ και στον 3700χ...... Θα υπάρχει πρόβλημα στις θερμοκρασίες????Σας ευχαριστώ!!!

Την έχω την μητρική αυτή, κατέβασα σήμερα το beta bios, αλλά δεν έχω παραγγείλει ακόμα νέο CPU.. 8 VRM's + 2 phases. Σκοπός μου ειναι να δοκιμάσω την νέα γενιά Ryzen. Τι θα πάρω θα δείξει. Το beta Bios αναφέρει ότι δέχεται μέχρι τον 3900x..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Θεος πραγματικα !

Άμα ψάχνεις για κάνα γιο, προφέρομαι για υιοθέτηση 😂

Μόλις παρηγγειλα και navi saphire 5700στα 340.θα σεταριστει τέλεια το μηχάνημα.θα έβαζα 2060 αλλά προτίμησα την 5700 γιατί α)είναι πιο δυνατή ξεκαθαρα β) 2 gb vram extra 3)γουστάρω amd  4)το rtx δεν τον ενδιαφέρει τον μικρό (έχω την ti για αυτό)5)είναι νέο προϊόν 6)απόλυτα συμβατή με το freesync της οθόνης  (dell alienware 240 hz) 7)θα την πεθάνω στο tuning .8)μου αρεσε πολύ η τεχνολογία sharpening που εισήγαγε μόνο με τις navi.τα κάνει όλα πολυυυ πιο καθαρα.μπορεί να είναι μεν blower αλλά η αγορά έπρεπε για διάφορους λόγους να γίνει τώρα και εξάλλου από όσο έχω δει λόγω του χαμηλού ρεύματος δεν ανεβάζει temps.εξαλλου και οι 2060 δεν είναι καθόλου κρύες.τα 70αρια τα χτυπάνε ανετοτατα....στο μηχάνημα του θα μπει η μομπο μου,ραμ,cpu μου ψυκτρα κι εγώ θα πάω στο amd based cpu σύστημα.επισης σε 1080p με τον 9700 στα 5.1 που τον έχω θα πάρει το απόλυτο.εγω είμαι σε 1440p οπότε δε χάνω τπτ.να δούμε και με τις b die 3600c16 που έκλεισα τι ψάρια θα πιάνει....

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Τι;;;; 30% απόδοση πήρε από τις μνήμες;

Δεν το πιστεύω με τίποτα.

Εγώ πιστεύω το 2400 C16 --> 3200 C14 = 0,5% του techpowerup και τον @Kwsths67 που λέει ότι δεν παίρνει καθόλου!

🤣🤣🤣

το Overclock παντως που εχει κανει στην cpu δεν αξιζει τα ιδια ακριβως βγαζει με το Pbo

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, renaxan είπε

Την έχω την μητρική αυτή, κατέβασα σήμερα το beta bios, αλλά δεν έχω παραγγείλει ακόμα νέο CPU.. 8 VRM's + 2 phases. Σκοπός μου ειναι να δοκιμάσω την νέα γενιά Ryzen. Τι θα πάρω θα δείξει. Το beta Bios αναφέρει ότι δέχεται μέχρι τον 3900x..

Ωραία φίλε μου! Εάν μάθεις κάτι ή  δείς ιδίοις όμμασι, σε παρακαλώ παράθεσέ το ....

Δημοσ.
Just now, stormoffire said:

Ωραία φίλε μου! Εάν μάθεις κάτι ή  δείς ιδίοις όμμασι, σε παρακαλώ παράθεσέ το ....

Την αναφερουσα μητρική, την έχεις ήδη?? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

fixed

Καλά έτσι όπως έχουμε γίνει και τους νόμους που ψηφίζονται όλα σωστά είναι :P

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, xnewtone είπε

Καλά βαρεμενος είσαι και εσύ ? Δλδ όλη μέρα δουλεύουμε σπίτια οικογένεια δεν έχουμε ? Και για τελειώνω με το θέμα του φόρουμ πάμε άλλη μια φορά , μπήκα στον κόπο να γράψω και το μετάνιωσα μετά από μια δυο καλές συμβουλές που έλαβα . Ο λόγος που δεν γράφω είναι ότι καθένας άσχετος γραφει το μακρύ και το κοντό του και άντε οκ να το το υποστηρίξεις αυτό που πιστεύεις τεκμηρίωσε το κιόλας.  Αυτό αρκεί νομίζω.  Ωστόσο για να μην κουράσω κιαλο . Υπάρχει μια καλή συμβουλή για αγορά μητρικής για τον 3700 που πήρα ? Ξέρει κανείς ? Η να κοιτάξω αλλού? Και όχι σειράς x570 καθώς πιστεύω ότι θα έχω θέμα με αυτές τις μητρικές . 

https://www.skroutz.gr/s/14721945/Asus-Prime-X470-Pro.html?keyphrase=asus+prime+x470+pro

• Thanks 1
Δημοσ.

Όπως βλέπετε και είχα χιλιοτονισει οι τυφλοί φανμποισμοι είναι για τα παιδακια.παιρνουμε το καλυτερο  κάθε φορά με βάση τις ανάγκες μας από οποιαδήποτε εταιρια

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, billeiros said:

Μόλις παρηγγειλα και navi saphire 5700στα 340.θα σεταριστει τέλεια το μηχάνημα.θα έβαζα 2060 αλλά προτίμησα την 5700 γιατί α)είναι πιο δυνατή ξεκαθαρα β) 2 gb vram extra 3)γουστάρω amd  4)το rtx δεν τον ενδιαφέρει τον μικρό (έχω την ti για αυτό)5)είναι νέο προϊόν 6)απόλυτα συμβατή με το freesync της οθόνης  (dell alienware 240 hz) 7)θα την πεθάνω στο tuning .8)μου αρεσε πολύ η τεχνολογία sharpening που εισήγαγε μόνο με τις navi.τα κάνει όλα πολυυυ πιο καθαρα.μπορεί να είναι μεν blower αλλά η αγορά έπρεπε για διάφορους λόγους τώρα και εξάλλου από όσο έχω δει λόγω του χαμηλού ρεύματος δεν ανεβάζει temps.εξαλλου και οι 2060 δεν είναι καθόλου κρύες.τα 70αρια τα χτυπάνε ανετοτατα....στο μηχάνημα του θα μπει η μομπο μου,ραμ,cpu μου ψυκτρα κι εγώ θα πάω στο amd based cpu σύστημα.επισης σε 1080p με τον 9700 στα 5.1 που τον έχω θα πάρει το απόλυτο.εγω είμαι σε 1440p οπότε δε χάνω τπτ.να δούμε και με τις b die 3600c16 που έκλεισα τι ψάρια θα πιάνει....

Προβλέπω να αλλάζεις CPU. Ο 3900x για εσένα και ο Intel του μικρού. Φυσικά η 2080 ti στον "μπαμπά" πάντα!!

Καλορίζικα, με το καλό να τα λάβεις!! 😉

Επεξ/σία από renaxan
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

παλι θα κανουν την διαφορα τα timings απο οτι φαινεται σε καποια games

96042761_SotTRRyzen3600mit4Settings.jpg.a020ed7fe7bb5677d1ca0834ed2563f1.jpg

1645463367_sottrbestscore.jpg.f8453aef784607f19edeb2d8f769ce87.jpg

Just saying το 3733cl14 με ποια dimms είναι εφικτό; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, renaxan είπε

Προβλέπω να αλλάζεις CPU. Ο 3900x για εσένα και ο Intel του μικρού. Φυσικά η 2080 to στον "μπαμπά" πάντα!!

Καλορίζικα, με το καλό να τα λάβεις!! 😉

Μα αυτό θα κάνω εξαρχής...και πως βαριέμαι το ραβε ξηλώνε....σε ευχαριστώ πολύ!

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, stormoffire said:

Την έχω ήδη σε συνδυασμό ryzen 7 1700 32GB Gskill ram 3200 και MSI Rtx2080.

Ωραία!! Μπορείς άνετα να πάρεις τον 3900x. Το κουτί να έχει καλό airflow και όλα μια χαρά. Το πρώτο beta bios θα έχει προβλήματα, παρόμοιος και τα επόμενα. Λίγο υπομονή με αυτό. 😉

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...