Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, narta είπε

Αν η Intel δεν κανει ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ αλλαγες, την βλεπω να τρωει οτι λιπος εχει σε πολυ μικροτερο διαστημα απ' οτι υπολογιζουν ολοι. Γιατι ακομα οι Rome δεν βγηκαν παγανια...

Αυτο εγραψα και πιο πισω.Οτι αλλαγες κανει θα ειναι απο την επομενη γενια των ddr5 μνημων οταν θα αξιωθει επιτελους να αλλαξει αρχιτεκτονικη.

Μεχρι τοτε(που και τοτε αγνωστο τι θα κανει)ας σταματησουν πολλοι να μιλανε για ανταγωνισμο που δεν εχουμε προς οφελος μας.

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Orgios είπε

Δεν θα υπάρχει ασυμβατοτητα αλλά δεν έχεις κανενα  λόγο να μην πας σε x570, αντίθετα έχεις πολλούς λόγους να πας.

Δεν θέλω φουρφουρι στην μητρική ο μόνος λόγος είναι αυτός. Η τελευταία μητρική που είχε έφυγε από το μπαλκόνι. 

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

πες μου σε παρακαλω τους λογους να πας σε x570

Φουρφουρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, 50EuroUser είπε

όταν βλέπουν CPU AMD το ταυτίζουν με τα εξής :

οι φιλοί σου θα σε δουλεύουν επειδή είσαι "πλέμπα" και φτωχομπινές,

η μητρική θα είναι δευτεράτζα

Αυτα ειδε και η Amd μαζι με τις εταιρειες μητρικων και βρηκαν αφορμη να χτυπησουν κοκκινο στις τιμες για να ανεβει στα ματια του κοσμου ως πιο premium εταιρεια.

Τα ''καλα'' του ανταγωνισμου που λενε και καποιοι.

Ειχαμε που ειχαμε τους καραγκιοζηδες της intel με τα socket σαν τα πουκαμισα που θελει και τους φουρνους επεξεργαστες,πηγαμε στην Amd που χρεωνει premium και δινει beta bios στο release.

Και οι 2 εταιρειες μας εχουν γραμμενους(Amd,intel)εκει που δεν πιανει μελανι και καποιοι βαρανε παλαμακια και μιλανε για ανταγωνισμο.....

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, xnewtone είπε

Γιώργο εσύ είσαι ? 

Ναι ρε κολημενε! :)

Υ.Γ.Τα φουρφουρια είναι φίλοι μας

Υ.Γ.2 Ανταλλάσω Crosshair VI με Crosshair VIII η διαφορά δικιά σας :)

Επεξ/σία από Orgios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, billeiros είπε

Tο ανέλυσα 

Ποιο? Την εγγύηση?

54 λεπτά πριν, xnewtone είπε

Η intel φίλε ήταν πρωτοπόρος και ήταν μια ζωή μπροστά στους cpu και το καλό με αυτό είναι πως κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς λόγο ανταγωνισμού. Εάν έχεις φράγκα ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ περνεις intel αλλιώς πας σε amd . Και σε αυτή στιγμή ναι η amd λανσάρισε ένα πολύ καλό cpu που είχε να κάνει εδώ και χρόνια . Λογικά θα κάνει κάτι αντίστοιχο και η intel. Θα δούμε τι και ποτε . Εγώ ποσοστά δεν περνω οπότε θα δοκιμάσω και τον 3700x για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα . Και μετά θα σας πω ναι είδα τρελή διάφορα η όχι . Καθώς είμαι αναμεσα σε 3800x & 9900k. Μην τα ισοπεδωνεις λοιπόν όλα. 

Fixed!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Ποιο? Την εγγύηση?

Fixed!

Δλδ εγώ που πήρα Intel πέταξα τα χρήματα μου ? Δεν νομίζω.  Τεσπα βαριά πολύ βαριά νυχτομενος ειααι. Πήρα τον 3700 μόλις τώρα οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να έχω πλήρη εικόνα . Κ  να μαι αντικειμενικός . Μένει μητρική να βρω τώρα. Κ ο λόγος που άρχισα να γράφω εδώ ήταν αυτός . 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάρω δέμα από acs Σάββατο αν δεν είναι αποστολή και Σάββατα? Μένω 2 τετραγωνα δίπλα. 

31 λεπτά πριν, Orgios είπε

Ναι ρε κολημενε! :)

Υ.Γ.Τα φουρφουρια είναι φίλοι μας

Υ.Γ.2 Ανταλλάσω Crosshair VI με Crosshair VIII η διαφορά δικιά σας :)

Με ισοπέδωσες κανονικα με το 2ο 😂😂😂

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Πήρες μεταγραφή και εσύ σαν τον Χρυσοχοϊδη και τους λοιπούς. Κοινώς όπου φυσάει ο αέρας.

Εγώ κάνω αγορά μόνο και μόνο για να έχω μια εικόνα. Δεν εχω πειστεί ακόμα ότι η amd λανσάρισε cpu καλύτερο από την Intel. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πάρω δέμα από acs Σάββατο αν δεν είναι αποστολή και Σάββατα? Μένω 2 τετραγωνα δίπλα. 

Με ισοπέδωσες κανονικα με το 2ο 😂😂😂

ναι μπορεις και αφου ειναι και διπλα σου πεταγεσαι και βλεπεις ,αλλα εγω εχω παρει πολλες φορες Σαββατο

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα έχουμε πει πόσες φορές. Πριν τους ryzen δεν υπήρχε λόγος να πας σε AMD. Τώρα δεν υπάρχει λόγος να πας σε intel εκτός του 9900Κ. Εγώ ήμουν 15 χρόνια με intel. Άλλαξα σε ryzen γιατί τώρα δεν βλέπω το λόγο να δώσω πολλά παραπάνω χρήματα για intel για να έχω τις ίδιες επιδόσεις. Αν παίζεις ΜΟΝΟ games και θες 5% παραπάνω επιδόσεις στα 1080p πήγαινε στον 9900Κ. Το πρόβλημα της AMD είναι ότι η intel έχει δημιουργήσει τόσο φασαρία γύρω της τόσα πολλά χρόνια που η AMD ήταν στην αφάνεια που είναι δύσκολο να εδραιωθεί. Ο περισσότερος κόσμος (όχι οι enthusiasts και γενικά όσοι ασχολούνται με την τεχνολογία που είναι μικρό κομμάτι του αγοραστικού κοινού) δεν έχει ιδέα από ryzen και είναι προκατειλημμένος απέναντι στην AMD και πάνε σε intel γιατί στην ουσία αυτούς ξέρουν και intel έχουν τα laptop-σκουπίδια που αγοράζουν οι περισσότεροι. Και στην παρέα όταν είπα ότι πήρα AMD CPU μου είπαν πας καλά και τέτοια. Και για να καταλάβετε για τι βαθμό ασχετοσύνης μιλάμε, φίλος μου είχε θέμα με την GPU του και τον ρώτησα αν έχει NVIDIA και μου λέει όχι, geforce έχω. Η intel είναι κάτι σαν τον Cristiano και τον Μέσι στην μπάλλα που τους ξέρουν και οι γυναίκες..

Δημοσ.

Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω.... είδα για την MSI X370 GAMING PRO CARBON https://www.msi.com/Motherboard/support/X370-GAMING-PRO-CARBON , ότι υπαρχει νέο bios beta που υποστηρίζει τους νέους ryzen 3000 series!  Το έχει δοκιμάσει κάποιος??? Γνωρίζει κανένας εάν μπορεί να μπεί στη συγκεκριμέμη μητρική ο 3900Χ??? Εννοείται χωρίς overcloack αυτός και οποιοσδήποτε επεξεργαστής της σειράς 3000.... Είμαι ανάμεσα στον 3900χ και στον 3700χ...... Θα υπάρχει πρόβλημα στις θερμοκρασίες????Σας ευχαριστώ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, xnewtone είπε

Η intel φίλε ήταν πρωτοπόρος και ήταν μια ζωή μπροστά στους cpu και το καλό με αυτό είναι πως κερδισμένοι βγαίνουμε εμείς λόγο ανταγωνισμού. Εάν έχεις φράγκα περνεις intel αλλιώς πας σε amd . Και σε αυτή στιγμή ναι η amd λανσάρισε ένα πολύ καλό cpu που είχε να κάνει εδώ και χρόνια . Λογικά θα κάνει κάτι αντίστοιχο και η intel. Θα δούμε τι και ποτε . Εγώ ποσοστά δεν περνω οπότε θα δοκιμάσω και τον 3700x για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα . Και μετά θα σας πω ναι είδα τρελή διάφορα η όχι . Καθώς είμαι αναμεσα σε 3800x & 9900k. Μην τα ισοπεδωνεις λοιπόν όλα. 

Πρωτοπορια ιντελ μια ζωη . 4 πυρηνες στο mainstream απο το 2011. 130ε 2c/4t με παστα και οχι soldered και καθε 3μηνες θεματα ασφαλειας. Μην λες για πρωτοποριες εδω μεσα. Πες οτι δεν ειχε ανταγωνισμο και εβγαλε κατι καλο πριν 10 χρονια και δεν ειχε ανταγωνισμο.

Επεξ/σία από SPANK
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

παλι θα κανουν την διαφορα τα timings απο οτι φαινεται σε καποια games

Τι;;;; 30% απόδοση πήρε από τις μνήμες;

Δεν το πιστεύω με τίποτα.

Εγώ πιστεύω το 2400 C16 --> 3200 C14 = 0,5% του techpowerup και τον @Kwsths67 που λέει ότι δεν παίρνει καθόλου!

🤣🤣🤣

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, stormoffire said:

Παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω.... είδα για την MSI X370 GAMING PRO CARBON https://www.msi.com/Motherboard/support/X370-GAMING-PRO-CARBON , ότι υπαρχει νέο bios beta που υποστηρίζει τους νέους ryzen 3000 series!  Το έχει δοκιμάσει κάποιος??? Γνωρίζει κανένας εάν μπορεί να μπεί στη συγκεκριμέμη μητρική ο 3900Χ??? Εννοείται χωρίς overcloack αυτός και οποιοσδήποτε επεξεργαστής της σειράς 3000.... Είμαι ανάμεσα στον 3900χ και στον 3700χ...... Θα υπάρχει πρόβλημα στις θερμοκρασίες????Σας ευχαριστώ!!!

Όλους τους υποστηρίζει φίλε μου. Σε στοκ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες.

Επεξ/σία από GeorgeMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...