xnewtone Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Αν και δεν εμπιστεύομαι την amd καθόλου με τραβάει να δοκιμάσω τον 3700x ή 3800x το μεγάλο πρόβλημα που ξανά βλεπω μετα από χρόνια ξανά είναι πως οι μητρικές στο τσιπ έχουν ανεμηστηρακι ? Σοβαρά τώρα ? Και είδα πως μεγάλες εταιρείες asus msi gigabyte είναι το ίδιο μοτίβο. Αυτό με κάνει να το σκέφτομαι λίγο.
dimoskoutr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilos είπε Η ab350 pro είναι ίσως η μοναδική b350 που ΄δεν έχει διακοσμητική ψύκτρα. Από την άλλη είναι 3x2 phase.🤩 Δε σηκώνει ρεύματα δηλαδή, αλλά με λίγο airflow, δεν ανεβάζει temps αν την παίζεις στα "όρια". Γιατί μου το χαλάς; Η ab350 pro και η δική μου είναι οι μοναδικές που είναι τέλειες και σηκώνουν τα πάντα. ρε θα σας εκθέσω όλους σας ρε...βλαχαρες που θέλετε και σειρά 4xx στις μητρικές, βλαχαρες, μόνο ab350 ρε rulez!!!! 1 ώρα πριν, ilos είπε 🤩 Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2019 από dimoskoutr
Pinkakos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 59 λεπτά πριν, xnewtone είπε Αν και δεν εμπιστεύομαι την amd καθόλου με τραβάει να δοκιμάσω τον 3700x ή 3800x το μεγάλο πρόβλημα που ξανά βλεπω μετα από χρόνια ξανά είναι πως οι μητρικές στο τσιπ έχουν ανεμηστηρακι ? Σοβαρά τώρα ? Και είδα πως μεγάλες εταιρείες asus msi gigabyte είναι το ίδιο μοτίβο. Αυτό με κάνει να το σκέφτομαι λίγο. Τι σε κάνει να σκέφτεσαι ακριβώς, γιατι δεν σου αρέσει το ανεμιστηράκι, είναι αντιαισθητικό; Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον στους cpu, η AMD είναι no brainer.
ilos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, xnewtone είπε Αν και δεν εμπιστεύομαι την amd καθόλου με τραβάει να δοκιμάσω τον 3700x ή 3800x το μεγάλο πρόβλημα που ξανά βλεπω μετα από χρόνια ξανά είναι πως οι μητρικές στο τσιπ έχουν ανεμηστηρακι ? Σοβαρά τώρα ? Και είδα πως μεγάλες εταιρείες asus msi gigabyte είναι το ίδιο μοτίβο. Αυτό με κάνει να το σκέφτομαι λίγο. b450/x470 + bios update και γλιτώνεις ένα κάρο λεφτα + το ανεμιστηράκι .
xnewtone Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, ilos είπε b450/x470 + bios update και γλιτώνεις ένα κάρο λεφτα + το ανεμιστηράκι . Αυτό όντως ήταν μια πολύ καλή συμβουλή και σε ευχαριστώ. Θα κοιτάξω εκεί μητρική 11 λεπτά πριν, Pinkakos είπε Τι σε κάνει να σκέφτεσαι ακριβώς, γιατι δεν σου αρέσει το ανεμιστηράκι, είναι αντιαισθητικό; Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον στους cpu, η AMD είναι no brainer. Μιλάμε σοβαρά εδώ η κοροϊδεύεις ? Έχω ένα cooler system και θα πάμε στο 2002 μητρικές με ανεμηστηρακι? Όσο για το τι ειναι η amd άστο το μόνο θετικό είναι πως είναι φτηνή εταιρία με την έννοια ότι λανσάρει σε χαμηλές τιμές. Και για να μην λέμε μαλακίες θέλω να δοκιμάσω τον 3700 για να δω την διαφορά όλοι που λένε.
adtakhs Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, xnewtone είπε Αυτό όντως ήταν μια πολύ καλή συμβουλή και σε ευχαριστώ. Θα κοιτάξω εκεί μητρική Μιλάμε σοβαρά εδώ η κοροϊδεύεις ? Έχω ένα cooler system και θα πάμε στο 2002 μητρικές με ανεμηστηρακι? Όσο για το τι ειναι η amd άστο το μόνο θετικό είναι πως είναι φτηνή εταιρία με την έννοια ότι λανσάρει σε χαμηλές τιμές. Και για να μην λέμε μαλακίες θέλω να δοκιμάσω τον 3700 για να δω την διαφορά όλοι που λένε. Αν θες PCI-e V4.0 στα lanes του chipset θα πρέπει να έχεις ανεμιστήρα. Εξάλλου πλέον για τους NVME το χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς 1
Pinkakos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, xnewtone είπε Αυτό όντως ήταν μια πολύ καλή συμβουλή και σε ευχαριστώ. Θα κοιτάξω εκεί μητρική Μιλάμε σοβαρά εδώ η κοροϊδεύεις ? Έχω ένα cooler system και θα πάμε στο 2002 μητρικές με ανεμηστηρακι? Όσο για το τι ειναι η amd άστο το μόνο θετικό είναι πως είναι φτηνή εταιρία με την έννοια ότι λανσάρει σε χαμηλές τιμές. Και για να μην λέμε μαλακίες θέλω να δοκιμάσω τον 3700 για να δω την διαφορά όλοι που λένε. Το θετικό είναι πως δίνει vfm επεξεργαστές/gpu's και δεν πληρώνουμε 300 ευρώ για 4c/4t, με +5% IPC σε κάθε "νέα γενιά", τώρα όσον αφορά τις x570, απλά πας σε x470 και ξεμπερδευεις και απο το ανεμιστηρακι και απο την υπερκοστολόγηση που έχουν κάνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, xnewtone είπε Αν και δεν εμπιστεύομαι την amd καθόλου με τραβάει να δοκιμάσω τον 3700x ή 3800x το μεγάλο πρόβλημα που ξανά βλεπω μετα από χρόνια ξανά είναι πως οι μητρικές στο τσιπ έχουν ανεμηστηρακι ? Σοβαρά τώρα ? Και είδα πως μεγάλες εταιρείες asus msi gigabyte είναι το ίδιο μοτίβο. Αυτό με κάνει να το σκέφτομαι λίγο. Απλά μη πας για X570, γλίτωσε και λεφτά. 27 λεπτά πριν, xnewtone είπε Αυτό όντως ήταν μια πολύ καλή συμβουλή και σε ευχαριστώ. Θα κοιτάξω εκεί μητρική Μιλάμε σοβαρά εδώ η κοροϊδεύεις ? Έχω ένα cooler system και θα πάμε στο 2002 μητρικές με ανεμηστηρακι? Όσο για το τι ειναι η amd άστο το μόνο θετικό είναι πως είναι φτηνή εταιρία με την έννοια ότι λανσάρει σε χαμηλές τιμές. Και για να μην λέμε μαλακίες θέλω να δοκιμάσω τον 3700 για να δω την διαφορά όλοι που λένε. ΛΟΛ το μόνο θετικό ότι είναι φτηνή? Είδες ότι έχει βιάσει την Intel σε σχεδον τα πάντα έτσι με τον 3900Χ?
billeiros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Καλημέρα στην παρέα.λυγισα τελικά κ παρηγγειλα το τεράτακι τον 3900x. 13
Orgios Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 40 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε ΛΟΛ το μόνο θετικό ότι είναι φτηνή? Είδες ότι έχει βιάσει την Intel σε σχεδον τα πάντα έτσι με τον 3900Χ? Με τον 3600 overclocked εχει βιασει τα πάντα όλα της intel, τα παραπάνω απλα έχουν ξεφυγει! 1
Ryzenlake Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Spoiler Εγώ παντως τον εχω έτοιμο τον βιασμενο 8700k, περιμένω νούμερακια από τους βιαστές με τα ρυζια να δούμε τι γίνεται και από απλούς χρηστες
DsLmAnIaC Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, billeiros είπε Καλημέρα στην παρέα.λυγισα τελικά κ παρηγγειλα το τεράτακι τον 3900x. Καλά που δεν υπήρχε ο 3950x διαθέσιμος λέω εγώ. Αντε με γειές. Από που τον παρήγγειλες; Και με τι μητρική;
soctap Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, billeiros είπε Καλημέρα στην παρέα.λυγισα τελικά κ παρηγγειλα το τεράτακι τον 3900x. Καλορίζικος. Από που μπορείς να μας πεις και σε τι τιμή;
Dinos_12345 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Το e-gate μου είπε για Τρίτη για τον 3700x. Δεν νομίζω να έχει έρθει στο Msystems νωρίτερα, αν όντως έρθει τρίτη, αφήνω το order slot στο Msystems για όποιον θέλει.
akoinonitos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, billeiros είπε Καλημέρα στην παρέα.λυγισα τελικά κ παρηγγειλα το τεράτακι τον 3900x. Mα γειες ,μήπως ρώτησες ποτέ θα τους έχουν σε στοκ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα