GoMaR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 ε αν δε τον χρειαζεσαι δεν υπαρχει λογος. Εγω ειμαι αναμεσα στον 3900 + 3950.. Θα δουμε γιατι η asus δε μας τα λεει καλα με την VI X370
kodorevi8ulis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, leros2004 είπε Απο πότε το Αμαζον είναι μέτρο σύγκρισης για τα Ελληνικά καταστήματα ? και πόσο μάλλον με το Plaisio ? και το .com εεε και κατευθείαν από αμερική .... και μετά πέσιμο από τα σύννεφα "τιιι 50 ευρώ μεταφορικά για ένα βιβλίο ;;; " κλπ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 19 hours ago, kostas_anes said: Παρατήρηση νο.1 Ο 3900Χ τρέχει παντού. Παρατήρηση νο.2 Το 1.0.0.1 τρέχει Ryzen 3rd Gen. Το 1.0.0.1 δεν είναι (τόσο) σπασμένο στις MSI. Όταν λες"και τόσο σπασμένο?" 16 hours ago, Dantε said: Το ιδιο και σε μενα.Ηρθε μηνυμα. Εριξα παραγγελια και για τη tomahawk απο εκει γιατι βλεπω οτι εξαφανιζεται απο το σκρουτζ σιγα σιγα. Απο οτι φαινεται οι μνημες απο τη προσφορα θα με καθυστερησουν.Ελπιζω πεμπτη-παρασκευη να ερθουν... Με τους καιρούς της πάει η τομαχωκ, καποιους μήνες τη φέρνουν ελάχιστοι, κάποιους πολλοι. Μην αγχώνεσαι. 15 hours ago, akoinonitos said: Eντελως αψυχολόγητη η παραγγελία αλλα κουραστηκα να ψαχνω... Σε κανα μηνα που θα μπορω να βρω 3900χ σε αποθεμα με τιμη της προκοπης θα πουλησω τον 3600 και θα χτυπησω εναν. Η μητρικη δεν εχει κανενα νοημα αγορας απλα ετσι μου τη βαρεσε 🤣 Αν τυχόν τον δώσεις νωρίτερα απο όταν έχει τα χρήματα ο Κώστας, ριξε ένα pm. Στην τελική τον αγοράζω, του τον δίνω για πειράματα και τον παίρνω πίσω κάνα 3 μηνο μετά, χαχα! (Srsly το λέω, ριξε ένα pm πριν τον βάλεις αγγελία...) 11 hours ago, TheDevilMayCare said: Δεν εχω ιδεα: τι (θα) κανουν..! Παντως υπαρχουν και περιπτωσεις, οπου το ιδιο το ανεμιστηρακι δεν ηταν ο,τι καλυτερο -> εξαρχης ενιοτε καποια, και παντως ιδιως οταν αρχιζαν να "ρεταρουν" 😝 Δεν μπορει καποιοι θα θυμουνται, ετσι μητρικες: socket 939 & 754 (AMD), και socket 775 (INTEL).. Χεχεχε, κάπου παραπισω είναι χαμένο ένα σχόλιο μου ακριβώς για τις 939! 1
kostas_anes Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Όταν λες"και τόσο σπασμένο?" Eννοω οτι δουλευει RAID και CnC (νομιζω), αλλα κυριως εχεις OC profiles και Click BIOS 5. 4 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Αν τυχόν τον δώσεις νωρίτερα απο όταν έχει τα χρήματα ο Κώστας, ριξε ένα pm. Στην τελική τον αγοράζω, του τον δίνω για πειράματα και τον παίρνω πίσω κάνα 3 μηνο μετά, χαχα! (Srsly το λέω, ριξε ένα pm πριν τον βάλεις αγγελία...) Επειδη εγιναν καποια πραγματακια προς το καλυτερο χθες, τελικα μην με υπολογιζεις κατα 99%. Ολος δικος σου. Εκτος αν θες να μου τον στειλεις μια εβδομαδα για review (και μονο review, μην ανησυχεις δεν θα φαει degrade 😂😂😂) πριν τον παρεις στα χερακια σου. 1
BabisTs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 195€ ο 3600 από τρία καταστηματα ...δεν φαντάζομαι που θα φτάσει σε έναν μήνα με δύο.....τρομερό vfm..... https://www.skroutz.gr/s/19344850/AMD-Ryzen-5-3600-Box.html
akoinonitos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Άκυρη και η μητρική από caseking ξέμεινα και δεν ξέρουν ποτέ θα έχουν στοκ... Δεν μου κάθεται με τπτ να έχεις λεφτά και να μην μπορείς να αγοράσεις τι πράγμα είναι αυτό ρε παίδες...
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, zyx1979 είπε επεσαν οι τιμες στο πλαισιο 419 τιμή καταστήματος και 399 site για τον 3700x
akoinonitos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, BabisTs είπε 195€ ο 3600 από τρία καταστηματα ...δεν φαντάζομαι που θα φτάσει σε έναν μήνα με δύο.....τρομερό vfm..... https://www.skroutz.gr/s/19344850/AMD-Ryzen-5-3600-Box.html Αυτά τα μαγαζιά αν δεις δεν εχουν αντικαταβολή. Με λίγα λόγια παραγγείλεις δίνεις τα λεφτά σου και δεν ξέρεις πότε πότε θα παραλάβεις...
Inler Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 https://e-god.gr/προϊόν/amd-ryzen-5-3600-100-100000031box/ Τιμή ανάλογη Ευρώπης και με σχετικά γρήγορη παραλαβή.
BabisTs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αυτά τα μαγαζιά αν δεις δεν εχουν αντικαταβολή. Με λίγα λόγια παραγγείλεις δίνεις τα λεφτά σου και δεν ξέρεις πότε πότε θα παραλάβεις... από το must shop έχουν παραγγείλει κάποια παιδιά χωρίς θέμα....οκ το έχω δει ότι δεν έχουν αντικαταβολή......αλλά και η τιμούλα super.......και σε 10 μέρες να τον έχει κάποιος καλά είναι....γλυτώνεις κάποια ευρώ....χαλαρά βλέπω να ακολουθήσουν και τα άλλα σκρουτζομάγαζα σε αυτήν την τιμή τις επόμενες μέρες.....αν υπάρχει υπομονή ο 3600 θα χτυπιέται ετοιμοπαράδοτος στα 200€ και από μαγαζιά πιο επώνυμα στο σκρούτζ σε λίγες μέρες..... Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2019 από BabisTs 1
_Theo_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, BabisTs είπε 195€ ο 3600 από τρία καταστηματα ...δεν φαντάζομαι που θα φτάσει σε έναν μήνα με δύο.....τρομερό vfm..... https://www.skroutz.gr/s/19344850/AMD-Ryzen-5-3600-Box.html Ναι σε τρία καταστήματα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Προτιμώ να σκάσω 239 € και να τον πάρω από Msystems. 1
BabisTs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Ναι σε τρία καταστήματα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Προτιμώ να σκάσω 239 € και να τον πάρω από Msystems. τον έχει και το πλαίσιο σε ίδια τιμή με το msystems και ετοιμοπαράδοτο όμως....το msystems δεν τον έχει ετοιμοπαράδοτο....
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Και εχουν ομως παραγγειλει και ποσοι αλλοι με θεματα. Μιλαμε και για τα 3 αυτα online καταστηματα που οι μισες αξιολογησεις τους ειναι αρνητικες. Προσωπικα τοσο αναξιοπιστα καταστηματα σε 3ους δεν θα προτεινα οπως δεν θα αγοραζα ο ιδιος απο αυτα... 1
akoinonitos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε από το must shop έχουν παραγγείλει κάποια παιδιά χωρίς θέμα....οκ το έχω δει ότι δεν έχουν αντικαταβολή......αλλά και η τιμούλα super.......και σε 10 μέρες να τον έχει κάποιος καλά είναι....γλυτώνεις κάποια ευρώ....χαλαρά βλέπω να ακολουθήσουν και τα άλλα σκρουτζομάγαζα σε αυτήν την τιμή τις επόμενες μέρες.....αν υπάρχει υπομονή ο 3600 θα χτυπιέται ετοιμοπαράδοτος στα 200€ και από μαγαζιά πιο επώνυμα στο σκρούτζ σε λίγες μέρες..... Δεν ξέρω ρε φίλε αν πρόκειται για cpu που μπορείς να κάνεις απευθείας rma στην εταιρία άντε να πάρω από εκεί, γτ οτιδήποτε άλλο δεν τα συνιστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα