BabisTs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ALFR3D είπε σ'ευχαριστω. θα αρχισω με αρνητικο offset και θα κοιταξω να στρωσω τις μνημες απλες 3200 ειναι c16 κτλ. Με 2600χ ειχα latency 68, με 7700κ πιο πριν 46ns, και τωρα 88ns!! 88ns? Σέταρε τις μνήμες όσο παίρνουν να φτιάξεις λίγο latency και χαμήλωσε και vcore στο cpu....Καλορίζικο και πάλι το τερατόνι! 1
ALFR3D Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) περιττο να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη μητρικη η tomahawk, η gigabyte gaming 7 ειχε και εχει ενα καρο προβληματα με ασταθειες που δεν φτιαχτηκαν με τα νεα bios.. εχει διαφορα συνολικα το συστημα πολυ σβελτο ακομα και στα windows με multitasking, αρκετα καλυτερα απο 2600x Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από ALFR3D 2
billeiros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, ALFR3D είπε περιττο να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη μητρικη η tomahawk, η gigabyte gaming 7 ειχε και εχει ενα καρο προβληματα με ασταθειες που δεν φτιαχτηκαν με τα νεα bios.. εχει διαφορα συνολικα το συστημα πολυ σβελτο ακομα και στα windows με multitasking, αρκετα καλυτερα απο 2600x Με γεια φίλε!τελικα με το beta bios της tomahawk δουλεύει η μητρική? 1
ALFR3D Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, billeiros είπε Με γεια φίλε!τελικα με το beta bios της tomahawk δουλεύει η μητρική? σ'ευχαριστω φιλε μου. την τελευταια εβαλα, 1.80 νομιζω, δεν εχω κανενα παραπονο κιχ δε βγαζει. εν το μεταξυ ειχε δυο στραβα πινς και το κουτι ηταν σφραγισμενο πηγα να παθω ενα εγκεφαλικο τα ισιωσα με τη λεπιδα που εκανα delid τον 7700κ... αλλα ετσι ειναι το χομπι μας, ζην επικινδυνος Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από ALFR3D 1
kostas7837aek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, ALFR3D είπε σ'ευχαριστω φιλε μου. την τελευταια εβαλα, 1.80 νομιζω, δεν εχω κανενα παραπονο κιχ δε βγαζει. εν το μεταξυ ειχε δυο στραβα πινς και το κουτι ηταν σφραγισμενο πηγα να παθω ενα εγκεφαλικο τα ισιωσα με τη λεπιδα που εκανα delid τον 7700κ... Εμένα σήμερα μου ήρθε η Χ470 Crosshari VII μιας και αποφάσισα να φύγω από το Χ370 για ψυχολογικούς λόγους και δεν έχουν βάλει RGB στο ΙΟ panel οι τύποι. Το έχουν ξεχάσει εντελώς. Από ποιοτικούς ελέγχους καλά πάμε.
ALFR3D Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, kostas7837aek είπε Εμένα σήμερα μου ήρθε η Χ470 Crosshari VII μιας και αποφάσισα να φύγω από το Χ370 για ψυχολογικούς λόγους και δεν έχουν βάλει RGB στο ΙΟ panel οι τύποι. Το έχουν ξεχάσει εντελώς. Από ποιοτικούς ελέγχους καλά πάμε. με γεια καλοριζικη, πρεπει να ειναι η καλυτερη χ470 απο οτι καταλαβαινω
billeiros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, ALFR3D είπε σ'ευχαριστω φιλε μου. την τελευταια εβαλα, 1.80 νομιζω, δεν εχω κανενα παραπονο κιχ δε βγαζει. εν το μεταξυ ειχε δυο στραβα πινς και το κουτι ηταν σφραγισμενο πηγα να παθω ενα εγκεφαλικο τα ισιωσα με τη λεπιδα που εκανα delid τον 7700κ... αλλα ετσι ειναι το χομπι μας, ζην επικινδυνος Σφραγισμένος και στραβά pin?? Πρώτη φορά το ακούω. έλεος.εγω θα τον γυρνούσα πίσω.αλλα που να βγάζεις άκρη μετά..είναι να μη σου κάτσει τελικά.αφου τα ισιωσες σωστά τέλος καλό όλα καλά...να το χαρείς!!!ωραίο συναίσθημα όταν είσαι από τους πρώτους που αγοραζουν κάτι καινούριο και το τεσταρεις.από πού τον πήρες αν επιτρέπεται? Θα χτίσω κι εγώ ένα δεύτερο build και προσανατολίζομαι στον 3600 μαλλον Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από billeiros 1 1
BabisTs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, ALFR3D είπε περιττο να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη μητρικη η tomahawk, η gigabyte gaming 7 ειχε και εχει ενα καρο προβληματα με ασταθειες που δεν φτιαχτηκαν με τα νεα bios.. εχει διαφορα συνολικα το συστημα πολυ σβελτο ακομα και στα windows με multitasking, αρκετα καλυτερα απο 2600x δώσε και όποτε μπορέσεις και ευκαιρήσεις και ένα corona bench https://corona-renderer.com/benchmark Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από BabisTs
billeiros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε δώσε και όποτε μπορέσεις και ευκαιρήσεις και ένα corona bench https://corona-renderer.com/benchmark Μπάμπη σε τρώει το θέμα του ryzen ε??τους γλυκοκοιταζεις... 1
BabisTs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, billeiros είπε Μπάμπη σε τρώει το θέμα του ryzen ε??τους γλυκοκοιταζεις... είναι δυνατά cpu.....βασικά θέλω να δω που θα σκάσει σε perfomance ενάντια σε έναν 2700Χ (στο περίπου τουλάχιστον) μιας και ο συμφορουμίτης ακόμα σετάρει το rig του.... 1
billeiros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, BabisTs είπε είναι δυνατά cpu.....βασικά θέλω να δω που θα σκάσει σε perfomance ενάντια σε έναν 2700Χ (στο περίπου τουλάχιστον) μιας και ο συμφορουμίτης ακόμα σετάρει το rig του.... Τον πατάει τον 2700x.... 1
ALFR3D Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ειναι ωραιο συναισθημα αλλα θα προτιμουσα να ειχα και μια 2080τι τοτε θα ηταν τελεια. ψοφια πραγματα αυτες οι μνημες, θα δω και με τη gigabyte αν θα αλλαξει κατι. το πηρα απο ενα μικροκεντρο. εβαλα offset -0.1 μαλλον δεν επιασε παλι πηγε 1.5 η ταση. εχει και νεες ρυθμισεις τωρα η μητρικη, π.χ η pbo επιλογη εχει 3 enhanced επιλογες και ενα αλλο. επισης και το voltage της cpu option εχει ενα amd overcklock θελει ψαξιμο ακομα Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από ALFR3D 1
BabisTs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, billeiros είπε Τον πατάει τον 2700x.... εννοείται το γνωρίζω bro......το πόσο θέλω να δω...... 4 λεπτά πριν, ALFR3D είπε ειναι ωραιο συναισθημα αλλα θα προτιμουσα να ειχα και μια 2080τι τοτε θα ηταν τελεια. ψοφια πραγματα αυτες οι μνημες, θα δω και με τη gigabyte αν θα αλλαξει κατι. το πηρα απο ενα μικροκεντρο. εβαλα offset -0.1 μαλλον δεν επιασε παλι πηγε 1.5 η ταση. εχει και νεες ρυθμισεις η pbo επιλογη κατι 3 enhanced επιλογες και ενα αλλο. επισης και το voltage της cpu εχει ενα amd overcklock θελει ψαξιμο ακομα thanks για την άμεση απάντηση αλλά και ποστάρισμα...από 88ns έπεσες στα 82ns .....χαμήλωσε και άλλο vcore.....1,5v?Ψάξου με settings και σε μνήμες και σε vcore ...είναι αρκετά πολύ το vcore........ Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από BabisTs
ALFR3D Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 no problem, με τον 2600χ ημουν πολυ καλα στο θεμα μνημες latency και θερμοκρασιες περιμενα οι ιδιες επιλογες και σεταρισμα να πιασουν και εδω
ilos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 82 ns με cl16 3200, τελικά έχουν όντως χειρότερο latency ακόμα και από 1st gen. 😎 Σημασία έχει βέβαια να κρατάν επιδόσεις παρά το μεγάλο latency. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από ilos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα