ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, stormoffire είπε Παιδιά να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος.... Η Gaming pro carbon x370 θα πάρει κάποιο bios update για να είναι συμβατή με τους ryzen 3000 series??? Ή όσοι έχουν αυτή τη μητρική θα πρέπει να προβούν πιθανότατα σε αγορά καινούριας motherboard??? Επίσης εάν γνωρίζουμε μέχρι ποιόν επεξεργαστή θα μπορούσε να σηκώσει stock cloacks...Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας!!! Άλλη μια χοντρή ηλιθιότητα της msi. έχουμε την ίδια μητρική ουσιαστικά (εμένα έχει white leds αντί για rgb) και έχουν βγάλει beta bios σε μένα και σε σένα όχι. Κάπου είδα κυκλοφορεί ένα leaked, αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου περίμενε να το βγάλουν οι ίδιοι κάποια στιγμή. Στο δεύτερο σκέλος της ερώτησης μέχρι 3700x/3800x καλά είμαστε, ειδικά αν κρατήσεις το wraith prism και φυσάει αέρα στα vrm. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από ilos 1
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 7 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Καταλαβαίνεις βέβαια ότι δεν ισχύει αυτό και απλά έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους στην MSI... Mπορω να σου επιβεβαιωσω οτι ολες οι Χ470 πλην της Gaming Plus ισως, φορανε 128Mb (= 16MB) ΕΕPROM, οπως αναφερεται και στο manual τους 3 λεπτά πριν, ilos είπε Μπορείς να δεις τι agesa λέει μέσω του cpu-z. Aν είναι αυτό με combopi 1.0.0.1 δε κάνει. To συγεκριμενο ειναι 1.0.0.1. Το 1.0.0.3 ειναι αυτο που φοραω εγω και αυτο που του ειχα πει. 1
andygrx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 και εγω σε gigabyte κοιταγα αλλα το οτι δεν μπορεις να ελεγξεις στροφες στο ανεμιστηρακι του chipset παρα μονο θα βαλουν profiles με χαμηλοτερες στροφες με χαλασε και πηρα msi
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, BabisTs είπε αν και ξέρω ότι κοιτάς σε asus πλευρά......για μένα καθάρισες με μία gigabyte https://www.caseking.de/en/gigabyte-x570-aorus-pro-amd-x570-mainboard-sockel-am4-mbgb-338.html Αυτά τα ανεμιστήρια όμως στις Χ570 δεν χωνεύονται. Πραγματικά χρειάζονται ή θα γινόταν η δουλειά και με καλές passive;
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε @mpokwsths Ναι όντως. Αν όντως ισχύει είναι μεγάλο fail, αλλά πραγματικά φαίνεται άκυρο εντελώς. Στα specs γιατί δεν γράφουν πόσο rom έχει, δεν μπορώ να το βρω πουθενά.. Δες τα Manual. Το λεει στα BIOS Features
BabisTs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αυτά τα ανεμιστήρια όμως στις Χ570 δεν χωνεύονται. Πραγματικά χρειάζονται ή θα γινόταν η δουλειά και με καλές passive; προσωπικά για mobo για main πλατφόρμα πάνω από 250€-300€ δεν δίνω .......πιστεύω πως η gigabyte aorus pro μια χαρά στέκεται και στα Χ570.....όσο για τα ανεμιστήρια δεν γνωρίζω να σου πώ σίγουρα.... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από BabisTs
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Λοιπον ολο το lineup της MSI φοραει 128Mb = 16MB EEPROMs. Ανεξαιρετως chipset. Μολις το τσεκαρα, ολα τα manual αυτο λενε. Περαν αυτου, ολα τα BIOS files ειναι 16MB (16,777,216 bytes), oποτε δυσκολο να εχει γινει λαθος στα manual.
akoinonitos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, BabisTs είπε αν και ξέρω ότι κοιτάς σε asus πλευρά......για μένα καθάρισες με μία gigabyte https://www.caseking.de/en/gigabyte-x570-aorus-pro-amd-x570-mainboard-sockel-am4-mbgb-338.html Ρε φιλε εχουν πολυ εκνευριστικες ρυθμισεις οι giga ,φαση να θες να βαλεις τιμη σε Offset και να σου εχει μονο fixed τιμες ,ενω σε ολες τις αλλες μπορεις να βαλεις οτι γουσταρεις απο τιμη. Κατι τετοια πραγματακια που για αυτους που σκαλιζουν ειναι πολυ ενοχλητικα. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στο bios τους αλλα δεν ψηνομαι με τπτ για giga. Oι επιλογες μου ειναι απο ακριβοτερη προς φθηνοτερη ,viii hero - msi meg ace - strix x570 f - msi x570 gaming pro carbon - ch7 Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από akoinonitos 1
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, kostas_anes είπε Λοιπον ολο το lineup της MSI φοραει 128Mb = 16MB EEPROMs. Ανεξαιρετως chipset. Μολις το τσεκαρα, ολα τα manual αυτο λενε. Περαν αυτου, ολα τα BIOS files ειναι 16MB (16,777,216 bytes), oποτε δυσκολο να εχει γινει λαθος στα manual. H b450 tomahawk dough...🤣
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ilos είπε H b450 tomahawk dough...🤣 Και αυτη. Το τσεκαρα. 128Megabit ROM με 16.777.216 byte BIOS file. 1
ilos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Ρε φιλε εχουν πολυ εκνευριστικες ρυθμισεις οι giga ,φαση να θες να βαλεις τιμη σε Offset και να σου εχει μονο fixed τιμες ,ενω σε ολες τις αλλες μπορεις να βαλεις οτι γουσταρεις απο τιμη. Κατι τετοια πραγματακια που για αυτους που σκαλιζουν ειναι πολυ ενοχλητικα. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στο bios τους αλλα ψηνομαι με τπτ για giga. Oι επιλογες μου ειναι απο ακριβοτερη προς φθηνοτερη ,viii hero - msi meg ace - strix x570 f - msi x570 gaming pro carbon - ch7 go full x570 retard viii hero 😍
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ilos είπε Μπορείς να δεις τι agesa λέει μέσω του cpu-z. Aν είναι αυτό με combopi 1.0.0.1 δε κάνει. Δεν έχω ούτε ryzen CPU, ούτε καν ddr4 μνήμες για να κάνω post και να δω Το θέμα είναι να κάνει boot με τον 3700x ώστε να το κάνω update Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από Dinos_12345
BabisTs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε φιλε εχουν πολυ εκνευριστικες ρυθμισεις οι giga ,φαση να θες να βαλεις τιμη σε Offset και να σου εχει μονο fixed τιμες ,ενω σε ολες τις αλλες μπορεις να βαλεις οτι γουσταρεις απο τιμη. Κατι τετοια πραγματακια που για αυτους που σκαλιζουν ειναι πολυ ενοχλητικα. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι στο bios τους αλλα ψηνομαι με τπτ για giga. Oι επιλογες μου ειναι απο ακριβοτερη προς φθηνοτερη ,viii hero - msi meg ace - strix x570 f - msi x570 gaming pro carbon - ch7 μια χαρά offest δίνει στο Ζ390.....δεν νομίζω να μην έχει στο Χ570.....δεν τις συμπαθούσα επίσης αλλά πιστεύω φτιαχτήκαν κάπως... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2019 από BabisTs
akoinonitos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, ilos είπε go full x570 retard viii hero 😍 σαν τρελος θελω αλλα με πονανε τα 5 κατοσταρικα 🤣 1
kostas_anes Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Dinos_12345 είπε Δεν έχω ούτε ryzen CPU, ούτε καν ddr4 μνήμες για να κάνω post και να δω Δες πιο πανω τι λεω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα