nicksoti Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Ήθελα να ήξερα γιατί δεν δοκιμάζουν όλοι default δίχως PBO να υπάρχει ένας μπούσουλας. Έτσι είναι μπέρδεμα, και όχι μόνο στους zen2. Βλέπεις τεστ και ψάχνεις να δεις αν οι επιδόσεις και η κατανάλωση είναι stock ή με PBO. Κάποιοι δεν αναφέρουν καν.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 31 minutes ago, likor said: Δεν ξερω αν εχει αναφερθεί αλλα το anandtech λεει ακυρα τα benchmarks (7/8): We've noticed large frequency boost behaviour changes with new motherboard firmware that was released on launch day (7/7). We are currently re-running all our test suite numbers and updating the article with the new data soon as appplicable. Σωστοί εκεί στο Anand. Περιμένω να δω τα σωστά νούμερα τώρα.
mpokwsths Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε Οποτε βλέπεις ότι δεν παίζουμε με δεκάδες gb στη Ram, παίζουμε με μερικές εκατοντάδες megabytes μέχρι μερικά Gb που διαχειρίζεται η RAM. Και φυσικά η 70ΜΒ cache καταλαβαίνεις ότι δεν είναι τόσο μικρη αναλογικά με το τι δεδομένα διαχειρίζεται η game engine. Διαφωνώ λίγο με τα νούμερα αλλά δεν έχει σημασία. Απόδειξη ότι για τη gaming απόδοση δε μετράει τόσο το μέγεθος είναι ότι και ο 3700X που έχει τη μισή cache τα καταφέρνει εξίσου καλά. Λόγω του υψηλότερου boost είναι ο 3900Χ 1-5% ταχύτερος. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από mpokwsths
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 ρε σεις ισχυει το 3μηνο gamepass και για ελλαδα με τους ryzen? Holy shit. 200 ευρω για τον 3600 και παιρνεις + 3 μηνες τσαμπα gamepass για windows+xbox.
likor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 κοιταξτε το Passmark στο νουμερο 1 $499 και το 2 $8720 https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html
aekoriginal21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Διαθέσιμος κι όλας στο πλαίσιο ο 3600.. Οι υπόλοιποι αναμένονται. Είμαι τόσο κα.... που μου 'ρχεται να πάω να τον τσιμπήσω κι ας έχει καπέλο κανα 50αρι. Βέβαια εν τέλει θα το μετανιώσω, αλλά δεν βλέπουμε πουθενά διαθεσιμότητα ρε γαμώτο.
kostas_anes Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 51 λεπτά πριν, akoinonitos είπε βαζω και τον λινκ https://www.anandtech.com/show/14605/the-and-ryzen-3700x-3900x-review-raising-the-bar/5 και σε αλλες μητρικες παρατηρηθηκε κατι παρομοιο ,μαλλον ειναι θεμα της amd οχι των εταιριων ,για ενα ακομα launch τα κανουν σκατα... " The whole story… During the first three hours of testing of the AMD Ryzen 9 3900X processor, using the X570 AORUS XTREME board, I noticed the problem when PCMark 8 did not pass the first test after 40 minutes (this is a total of ten tests). I noticed WHEA error (Windows Hardware Error Architecture) in HWInfo64 (se this software for PC telemetry, highly suggested). From there I also decided to pay more attention to HWInfo64 and also checked that the BOOST frequencies of the processor had problems, since it didn’t get to “boost” all its cores to the maximum that it should, which is 4.6 GHz. It reached 4.5 GHz to 4.575 GHz in a pair of cores and the rest of cores to 4.3-4.4 GHz… We used manufacturers chipset driver, we have used press chipsets, as more current chipset driver version, same results. It seemed strange to me, so I first decided to write to my contact with GIGABYTE USA (Matthew Hurwitz, I thank him for all the time he has put in to find a solution) and showed him the WHEA (PCI Express) errors, as well as the rare behavior of the 3900X boost frequencies. Midnight (Wednesday) GBT HQ gives us news and according to their tests, the new AGESA code, including NPRP BIOS (BIOS for press) replicated our results in single-core frequencies, BUT, the original BIOS (AGESA 1002, without code introduced NPRP) turbo boost was working well. With this information, I decided to flash BIOS, the first BIOS released for the X570 AORUS MASTER board and surprise, the boost frequencies were working as they should, even beyond the processor at 4.65 GHz. The WHEA error problem in the PCI Express was still going on, so I kept pressing and trying if the problem was maybe the chipset driver. Ναι εγραψα ενα παρομοιο αρθρο το πρωι. Το xanxogaming ειχε παρομοια προβληματα.
johnmt2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 μαδανε εκει στο πλαισιο μην πεφτετε θυματα και τους κανετε και μαγκες, καντε υπομονη μεχρι να ερθει διαθεσιμοτητα και σε σκρουτζομαγαζα, δεν θα παθετε κατι αν περιμενετε λιγο, ολα στο μυαλο ειναι 2
ZELOMOTH Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, likor είπε κοιταξτε το Passmark στο νουμερο 1 $499 και το 2 $8720 https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html Τουφεκάνε πανέμορφα! Εχει τον 3900 στα 499 δολλάρια και αρκετά πιο κάτω τον 3700 στα 510 δολλάρια..
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 33 λεπτά πριν, likor είπε κοιταξτε το Passmark στο νουμερο 1 $499 και το 2 $8720 https://www.cpubenchmark.net/high_end_cpus.html λολ και περιμενε να βγει ο 3950Χ που εχει 32 threads στα 4.7Ghz, θα γελασουν και οι πετρες με το ερχομενο 10πυρηνο της intel στα 14nm χαχαχαχαχαχα. 30 λεπτά πριν, aekoriginal21 είπε Διαθέσιμος κι όλας στο πλαίσιο ο 3600.. Οι υπόλοιποι αναμένονται. Είμαι τόσο κα.... που μου 'ρχεται να πάω να τον τσιμπήσω κι ας έχει καπέλο κανα 50αρι. Βέβαια εν τέλει θα το μετανιώσω, αλλά δεν βλέπουμε πουθενά διαθεσιμότητα ρε γαμώτο. 70ρι καπελο εχει φιλε, στο caseking ο 3600 κανει 209 ευρω. Σιγα μην δωσω 280 στο πλαισιο για τον απλο 3600 ενω σε κατι μερες θα μπορεις να βρεις 3700Χ για 330 πιστευω.
xristosd19 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά Εγώ εχω pc του 2010 (i5 750 ) και τώρα ετοιμάζομαι στην μετάβαση σε 3600 περιμένω πως και πως να τους δω στην αγορα εστειλα μηνυμα στο foxstore και μου ειπαν οτι ο προμηθευτής τους δεν τους έχει ενημερώσει ακόμα και περιμένουν.. Και κάτι αλλο τώρα που θα ηθελα να ρωτησω θέλω να πάρω την msi x470 gaming pro cabron θα χρείαζεται να μου κάνουν bios update με τον επεξεργαστή της 2ης γενιάς ;; δλδ μην παρω την μητρικη βαλω τον 3600 και δεν λειτουργεί γιατι μετά αντε να βρεις 2ης γενιας cpu ... ευχαριστώ πολύ και αντε με το καλο να βγουν οι cpu
nicksoti Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 100 σελίδες τώρα γράφουμε για b-dies X570 του 500άρικου και pcie 4 Και από τα 1α τεστ συμπεραίνουμε κάποιοι ότι οι μνήμες δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο πλέον, ο 3700Χ "καίει" λιγότερο από τον 2700, ο 3900 είναι overkill, OC πάνω από το αυτόματο τζίφος και φυσικά δεν υπάρχει ούτε ένα τεστ με PCIE 4. Ουσιαστικά και με 70-80 ευρώ μητρική κάνεις τη δουλειά σου δηλαδή για τον 3700Χ. Οπότε η AMD έδωσε best of 2 worlds, εύκολο upgrade path για το μέσο χρήστη και ο μερακλής/απαιτητικός/επαγγελματίας που θέλει το καλύτερο θα τα "σκάσει". Γιατί σκεφτείτε τον editor που θα βάλει το pc να κάνει render σε 4κ υλικό στον 16core κατακαλόκαιρο και να φύγει, πρέπει να έχει το κεφάλι του ήσυχο.... οπότε κάθε άλλο παρά χλευάζω τις τοπ Χ470/Χ570, έχουν λόγο ύπαρξης. Για τους 3600-3700Χ όμως.... όχι. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από nicksoti 1
renaxan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Κλαίω.. 😅 Μου φαίνεται τόσο αστεία η φωτογραφία αυτή.. (από Twiiter - Lisa Su account). 1
akoinonitos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ενδιαφερον σκορακι (το καλυτερο stock) απο crosshair vi extreme (x370 παρακαλω) https://browser.geekbench.com/v4/cpu/13806472 Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2019 από akoinonitos 2
Shadowjump Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, xristosd19 είπε Καλησπέρα παιδιά Εγώ εχω pc του 2010 (i5 750 ) και τώρα ετοιμάζομαι στην μετάβαση σε 3600 περιμένω πως και πως να τους δω στην αγορα εστειλα μηνυμα στο foxstore και μου ειπαν οτι ο προμηθευτής τους δεν τους έχει ενημερώσει ακόμα και περιμένουν.. Και κάτι αλλο τώρα που θα ηθελα να ρωτησω θέλω να πάρω την msi x470 gaming pro cabron θα χρείαζεται να μου κάνουν bios update με τον επεξεργαστή της 2ης γενιάς ;; δλδ μην παρω την μητρικη βαλω τον 3600 και δεν λειτουργεί γιατι μετά αντε να βρεις 2ης γενιας cpu ... ευχαριστώ πολύ και αντε με το καλο να βγουν οι cpu Θα χρειαστεις BIOS Update σιγουρα. Εκτος και αν η συγκεκριμενη μητρικη μπορει να κανει update και χωρις CPU επανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα