Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) @ThReSh Εντάξει και οι μπάρες έχουν νούμερα. Αυτοί που δεν διαβάζουν τα νούμερα και βλέπουν μόνο τις μπάρες πρόβλημα τους. Δεν θα τους νταντεύει να διαβάσουν ένα γράφημα Ναι όντως είναι λίγο χτυπητό αλλά αν το διαβάζεις σωστά βλέπεις ότι η διαφορά είναι 2 fps και 8fps.. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
parsifal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 24 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Ε ρε τι κάνει ο κόσμος για τα κλικς. "Τα νούμερα δεν είναι δικά μας, είναι από το leak του Elchapuzasinformatico". Κλείσιμο στα 5sec, ούτε καν dislike (γιατί λογίζεται για interaction), ban, ξύλο κλπ. Καραγκιόζηδες. 7
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Παιδιά θα έχουμε σήμερα δυνατότητα παραγγελίας? Και αν ναι από ποια μαγαζιά νομίζετε?
booZe Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε Η δικη μου ειναι αυτη που δεν ειναι ac. Η διαφορα ειναι οτι δεν εχει wifi. Δεν την βλεπω στην λιστα. Λες να μην υποστηριζει τα νεα cpu? Την ίδια τροφοδοσία έχουν λογικά, γι’αυτό τα αναφέρει και τα δυο μοντέλα στην ίδια γραμμή -με brackets. 1 1
akoinonitos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Kwsths67 είπε Παιδιά θα έχουμε σήμερα δυνατότητα παραγγελίας? Και αν ναι από ποια μαγαζιά νομίζετε? σε ελλαδα δυσκολο το κοβω Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από akoinonitos
Anubis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Polish review: https://ithardware.pl/testyirecenzje/premierowy_test_amd_ryzen_5_3600_zen_na_trzecim_biegu-9706.html 1
dem Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Πότε αναμένονται συνήθως Ελλάδα σε σχέση με τις προηγούμενες φορές ; Btw η Gigabyte έκανε reskin στο bios. Επιβεβαιώθηκε από 8pack.
DsLmAnIaC Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε Παιδιά θα έχουμε σήμερα δυνατότητα παραγγελίας? Και αν ναι από ποια μαγαζιά νομίζετε? Από Amazon φαντάζομαι εύκολα.
kostas_anes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, tsoukalasKaminia είπε Η δικη μου ειναι αυτη που δεν ειναι ac. Η διαφορα ειναι οτι δεν εχει wifi. Δεν την βλεπω στην λιστα. Λες να μην υποστηριζει τα νεα cpu? Εμμ δεν υπαρχει gaming pro carbon που να μην υποστηριζει AC. Το PCI-E 1x στο rear I/O γι αυτο υπαρχει.. Περαν αυτου... το BIOS που εχω περασμενο υποστηριζει Ryzen 3000. Spoiler
tsoukalasKaminia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Εμμ δεν υπαρχει gaming pro carbon που να μην υποστηριζει AC. Το PCI-E 1x στο rear I/O γι αυτο υπαρχει.. Περαν αυτου... το BIOS που εχω περασμενο υποστηριζει Ryzen 3000. Απόκρυψη περιεχομένων Μου το εξηγεις λιγο αυτο γιατι μπερδευτηκα. Η μονη διαφορα που εχει η ac με την μη ac ειναι το wifi. Δεν εχει καμια αλλη διαφορα. Το bios v28 εχεις?
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Μου το εξηγεις λιγο αυτο γιατι μπερδευτηκα. Η μονη διαφορα που εχει η ac με την μη ac ειναι το wifi. Δεν εχει καμια αλλη διαφορα. Το bios v28 εχεις? Δεν έχει πάνω το WiFi αλλά μπορεί να πάρει. Ίδια μητρική είναι. 1
petrance Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) εγω παντως παρήγγειλα την ιδια mobo και μετα διαπιστωσα οτι δεν εχει flash bios,διοτι δεν εχω παλαιοτερο συστημα ryzen και ισως δυκολευτω να κανω το update ,αλλα οπου και να εψαξα δεν ειδα καπου να λεει οτι δε υποστηριζεται απο τους καινουριους cpu. (αμα γινει και αυτο να ακυρωσω και την αγορα)!! Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από petrance
dimoskoutr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Κάθε κάθετη γραμμή είναι 2fps απλά είναι αρκετά μεγάλο το εύρος και φαίνεται διαφορά. Το 66 με το 76 έχουν 5 στήλες διαφορά, 10 fps δηλαδή, που είναι το σωστό. Η κλίμακα είναι σωστή δηλαδή.. Δεν είπα ότι δεν είναι σωστή η κλίμακα, αυτό που λέω είναι ότι ο άξονας των x θα έπρεπε να ξεκινάει από το μηδέν ώστε να φαίνεται η πραγματική διαφορά απλά με μια ματιά...άλλωστε η λογική σε αυτά τα απλά γραφήματα είναι να δίνουμε οπτικοποιημένα απλά τα δεδομένα μας...δεν τα χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις...μάλιστα αυτής της λογικής τα "γραφήματα" χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην διαφήμιση όπου θέλουν να κατευθύνουν τον κόσμο...οι τύποι reviewers είναι ας το κάνουν πιο φυσιολογικά. Στο excel είναι 3 λεπτά: Για πείτε ποιο από τα δύο δημιουργεί τις λάθος εντυπώσεις; Αυτό που ανέβασα ή το άλλο του review; Τα δεδομένα είναι ίδια... Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2019 από dimoskoutr 5
kostas_anes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Μου το εξηγεις λιγο αυτο γιατι μπερδευτηκα. Η μονη διαφορα που εχει η ac με την μη ac ειναι το wifi. Δεν εχει καμια αλλη διαφορα. Το bios v28 εχεις? PCI-E port για να μπει Wi-Fi adapter. Επισης εχω Beta BIOS απο εδω : https://forum-en.msi.com/index.php?topic=320889.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα