Προς το περιεχόμενο

Ryzen 3000 series & x570/Β550/Α520 Μobos

akoinonitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Και εγώ αυτό βλέπω. Μια πολύ καλή υλοποίηση Χ470 μην πω και Β450 δεν υπολείπεται σε κάτι. Η X570 τι παραπάνω έχει; Το PCI Express 4.0; Που χρησιμοποιείται όμως; Στην τελική καλά VRMs και ψύξη τους να έχει για να μπορείς να κάνεις OC αν θέλεις και από εκεί και πέρα αναλόγως τι features επιπλέον θέλεις βρίσκεις μια να σε καλύπτει..

Ολα ειναι θεμα του τι ζητας ,για μια φυσιολογικη χρηση καλυπτεσαι απο B450/x470 ,εγω δεν εχω προβλημα να δωσω τα εξτρα λεφτα μιας και τα εχω  στην ακρη  απο την πωληση του προηγουμενου σετ για αυτο το σκοπο ,χωρις ομως να συμφωνω με τις τιμες των χ570. Προφανως δεν ζηταω απλα να φτιαξω ενα συστημα αλλα να κανω το χομπυ μου και να ασχοληθω λιγο παραπανω μαζι του. Ειδικα για επεξεργαστες απο 3600 εως 3700χ που θα παει η πλειονότητα ακομα και μια b450 με μετριο vrm design δεν θα εχει θεμα. 

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτήσω, όντας ψιλοάσχετος, η gigabyte aorus x470 gaming μπορεί να σήκώσει τους καινούριους ryzen 3000? Γιατί απ' όσο ξέρω, δεν είναι και η καλύτερη υλοποίηση του x470 😥 . Πιθανόν να έχει απαντηθεί νωρίτερα, και συγγνώμη εκ των προτέρων γι'αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Να ρωτήσω, όντας ψιλοάσχετος, η gigabyte aorus x470 gaming μπορεί να σήκώσει τους καινούριους ryzen 3000? Γιατί απ' όσο ξέρω, δεν είναι και η καλύτερη υλοποίηση του x470 😥 . Πιθανόν να έχει απαντηθεί νωρίτερα, και συγγνώμη εκ των προτέρων γι'αυτό.

Την ultra gaming εννοείς? Για ποιον ryzen ενδιαφέρεσαι? Στοκ μέχρι και 3800x δεν νομίζω να έχει κανένα θέμα πάντως.

Επεξ/σία από akoinonitos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έστω stock,με το turbo δε θα έχει θέμα;ανεβαίνουν όλοι αλήθεια ή όχι;έχω χάσει κάτι επεισόδια.Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να άλλαζα τον 1200 στην asrock 350 που έχω αλλά ακόμα σκέφτομαι που να πάω

Επεξ/σία από countass

43 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Την ultra gaming εννοείς? Για ποιον ryzen ενδιαφέρεσαι? Στοκ μέχρι και 3800x δεν νομίζω να έχει κανένα θέμα πάντως.

Ναι την ultra gaming εννοώ sorry. Ναι, μιλάω για στοκ και με οτι τυχόν auto οc γίνεται, δεν με απασχολούν τα manual oc ετσι κι αλλιώς. Προσανατολιζόμουνα σε 3600x.

30 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Ναι την ultra gaming εννοώ sorry. Ναι, μιλάω για στοκ και με οτι τυχόν auto οc γίνεται, δεν με απασχολούν τα manual oc ετσι κι αλλιώς. Προσανατολιζόμουνα σε 3600x.

δεν θα εχεις θεμα μια χαρα θα εισαι.

54 λεπτά πριν, countass είπε

έστω stock,με το turbo δε θα έχει θέμα;ανεβαίνουν όλοι αλήθεια ή όχι;έχω χάσει κάτι επεισόδια.Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να άλλαζα τον 1200 στην asrock 350 που έχω αλλά ακόμα σκέφτομαι που να πάω

δεν σε καταλαβα

Εχουν ξαναποσταριστεί τα συγκεκριμένα βίντεο, τα ξαναέβαλα για να μην τα ξαναψάχνουμε...

όποιος το κατέχει το άθλημα θα ήθελα να εξηγήσει σε απλά ελληνικά έστω στη θεωρία ποιο στήσιμο στα vrms έχει πλεονεκτήματα απέναντι στο άλλο

Υπάρχει βέβαια και το θέμα της ψύξης τους για το οποίο αν είναι η ίδια η κατασκευή με το z390 η master θα τα πηγαίνει καλύτερα (θεωρητικά πάλι) 

Εγώ θα αγοράσω από Σεπτέμβρη βέβαια, ως τότε τα reviews θα είναι αρκετά... αλλά είναι ωραίο να το κουβεντιάζουμε από τώρα 

9 λεπτά πριν, godslayerxp είπε

Εχουν ξαναποσταριστεί τα συγκεκριμένα βίντεο, τα ξαναέβαλα για να μην τα ξαναψάχνουμε...

όποιος το κατέχει το άθλημα θα ήθελα να εξηγήσει σε απλά ελληνικά έστω στη θεωρία ποιο στήσιμο στα vrms έχει πλεονεκτήματα απέναντι στο άλλο

Υπάρχει βέβαια και το θέμα της ψύξης τους για το οποίο αν είναι η ίδια η κατασκευή με το z390 η master θα τα πηγαίνει καλύτερα (θεωρητικά πάλι) 

Εγώ θα αγοράσω από Σεπτέμβρη βέβαια, ως τότε τα reviews θα είναι αρκετά... αλλά είναι ωραίο να το κουβεντιάζουμε από τώρα 

Η hero ειναι πιο efficient στα ζορια, η ψυξη ειναι  αχρειαστη για στοκ καταστασεις ,αλλα πανω κατω τα ιδια ειναι

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://wccftech.com/amd-ryzen-9-3900x-and-ryzen-7-3700x-cpu-benchmark-3dmark-leak/

3DMark Firestrike Extreme (Result Link)

Intel Core i9-9900K @ Stock: 24596
AMD Ryzen 7 3700X @ Stock: 25011

3DMark Cloud Gate (Result Link)

Intel Core i9-9900K @ Stock: 18804
AMD Ryzen 7 3700X @ Stock: 17484

3DMark Ice Storm Extreme (Result Link)

Intel Core i9-9900K @ Stock: 74107
AMD Ryzen 7 3700X @ Stock: 82831

3DMark Night Raid (Result Link)

Intel Core i9-9900K @ Stock: 15782
AMD Ryzen 7 3700X @ Stock: 13487

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...