kostas_anes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Tα settings δεν δουλευουν, μονο υπαρχουν. Τωρα γιατι, μονο υποθεσεις μπορω να κανω. Εχω ποσταρει στα φορουμ της MSI και σε μερικα subreddits ομως, οποτε μπορει να βρουμε ακρη στο γιατι και το πως. Θα σας κραταω ενημερους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Tα settings δεν δουλευουν, μονο υπαρχουν. Τωρα γιατι, μονο υποθεσεις μπορω να κανω. Εχω ποσταρει στα φορουμ της MSI και σε μερικα subreddits ομως, οποτε μπορει να βρουμε ακρη στο γιατι και το πως. Θα σας κραταω ενημερους. Λογω cpu προφανως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Λογω cpu προφανως Kαι εγω αυτο σκεφτομαι. Γιατι απο οσο ξερω σε 1st/2nd gen UCLK/FCLK/ΜΕΜCLK ειναι hardlinked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, ilos είπε Εγώ έχω πει θα τον κάνω σουβέρ όταν τον αλλάξω του χρόνου με τον 3700x, και πάλι θα έχω πληρώσει συνολικά τα ίδια από ότι αν είχα πάρει 7700k εξαρχής.🤩 Το λες ακριβό σουβέρ όμως... Κρίμα να κάθεται το θηριάκι ρε. Εγώ κάτι θα κάνω με ότι έχω και κάθεται να το δώσω σε κανέναν συγγενή... Θα τον πάει πολλά πολλά χρόνια με τέτοια χρήση που θα το κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 1 hour ago, Nikosmile said: Σκέφτομαι πόσο ακριβή θα είναι τελικά η MSI B550 Gaming Pro Carbon AC (ελπίζω όχι πάνω από 150€), εκτός και αν βγάλει και η Gigabyte κάτι αξιόλογο και κονταροχτυπηθούν. Αυτή η συζήτηση θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μερικα παραπανω καλουδια που εφερα στο φως του monitor μου. 1ον, πως φαινεται οτι χρησιμοποιουν τα bases απο τα BIOS της Intel.... Eκτος και αν ο νεος 1400 που μου εστειλαν εχει Management Engine 2oν Δεν ξερω τι υποτιθεται οτι κανουν αυτα η ποσο wow ειναι. Το αφηνω πανω σας, μιας και εχετε δουλεψει πολυ παραπανω PBO απο εμενα. Πανω απο την επιλογη που εχω Highlited μαζι με την ιδια την επιλογη, ολα αυτα ηταν κρυμμενα. 3ον Υπαρχει DRAM Timing Mode. Δεν ξερω τι ειναι. Σαν επιλογες εχει Auto και Link. 4ον, μαλλον η AMD αρχιζει και γουσταρει τους extreme overclockers. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από kostas_anes 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Το PBO είναι μόνο για τα X CPUs; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα να ρωτησω και εγω κατι και αν ξερει καποιος να μου απαντησει εχω κανει παραγγελια την Msi B450 tomahawk ( για την σειρα 2000 η την 3000 αναλόγως τις τιμες ) και μεσα λεει οτι με το τελευταίο bios θα παιζουν η 3000, αν οταν ερθει δεν εχει το τελευταίο μπορει να γινει bios update και να εχει πανω cpu 3000 ? thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 @darkman Η Tomahawk κάνει BIOS Update και χωρίς CPU. Οπότε το κάνεις πρώτα και μετά κουμπώνεις τη CPU πάνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Το PBO είναι μόνο για τα X CPUs; Για X 2nd Gen CPU's. Εμενα απλως μου τον λοκαρει στο μεγιστο XFR του, δηλαδη 3.45GHz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Leaked Ryzen 5 3600 Benchmark Claims Better Single-Threaded Performance Than the Core i9-9900K Λες;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Leaked Ryzen 5 3600 Benchmark Claims Better Single-Threaded Performance Than the Core i9-9900K Λες;;; ουτε καν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 7 minutes ago, akoinonitos said: ουτε καν... 4,4 vs 5 δύσκολο... 4,7 vs 5,0 κατι λέει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 31 λεπτά πριν, akoinonitos είπε ουτε καν... Είναι επίσημο όμως...https://www.cpubenchmark.net/singleThread.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Είναι επίσημο όμως...https://www.cpubenchmark.net/singleThread.html Στο passmark μπορεί στην πραγματικότητα όμως όπως είπα και πριν ,με τίποτα... Μην το ξεφτυλισουμε 😛 27 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε 4,4 vs 5 δύσκολο... 4,7 vs 5,0 κατι λέει... 4,2 όχι 4,4 Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα