Πέτρος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Τί πράγματα είναι αυτά? Βρέθηκε νέα ευπάθεια για Ζεν2 κ παρακλάδια και δεν είναι στην κορυφή των σχολίων? Από όσο κατάλαβα, φαίνεται σχετικά σοβαρή αν και οι προϋποθέσεις της είναι κάπως περίεργες. Shoot! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Τι να κάνεις, του ξέφυγε του Νικολή. Μόνο της intel θυμάται 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 21 hours ago, Πέτρος said: Βρέθηκε νέα ευπάθεια για Ζεν2 κ παρακλάδια και δεν είναι στην κορυφή των σχολίων? Δεν είναι τόσο επικίνδυνο στον desktop user, είμαι περίεργος αν η amd έγινε ιντελ και με το patch πέσουν οι επιδόσεις όπως σε κάποιες περιπτώσεις Spoiler For my current computer (22 core Xeon(R) CPU E5-2696 v4 @ 2.20GHz): And specifically for gcc: 32m 07s compile time AMD Ryzen 5 3600 6-Core. And specifically for gcc: 17m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου https://en.wikipedia.org/wiki/Sinkclose https://www.techpowerup.com/325488/sinkclose-vulnerability-affects-every-amd-cpu-dating-back-to-2006 Update 08:20 UTC: AMD confirmed that the Ryzen 3000 series "Matisse" processors are getting an update planned for August 20, 2024. - AGESA ComboAm4v2PI 1.2.0.Cc update. - Added security issue of SMM Lock Bypass uCode fix aka “Sinkclose”. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα παιδια,εχω μια ερωτηση.Εχω το Lian Li Lancool ii mesh και μητρικη την Asus Rog Strix B550-A Gaming.Θελω να βαλω τους 3 εμπρος ανεμιστηρες σε ενα hub και συγκεκριμενα της Deepcool το FH-04.Θα τους αντεξει ενα fan header?Οι ανεμιστηρες ειναι 0.35Α εκαστος,θεωρητικα το καθε header ειναι μεχρι 1Α? οποτε ειναι οριακα.Αυτοι παλι τι βγαζουν hub με 4 υποδοχες χωρις προσθετη τροφοδοσια απο molex,για να μας καψουν τα headers?😂 Θα με βολευε πολυ παντως το συγκεκριμενο λογω μεγεθους,για πειτε καμια γνωμη αν το εχει δοκιμασει κανενας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 58 minutes ago, LouCi4er said: Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα παιδια,εχω μια ερωτηση.Εχω το Lian Li Lancool ii mesh και μητρικη την Asus Rog Strix B550-A Gaming.Θελω να βαλω τους 3 εμπρος ανεμιστηρες σε ενα hub και συγκεκριμενα της Deepcool το FH-04.Θα τους αντεξει ενα fan header?Οι ανεμιστηρες ειναι 0.35Α εκαστος,θεωρητικα το καθε header ειναι μεχρι 1Α? οποτε ειναι οριακα.Αυτοι παλι τι βγαζουν hub με 4 υποδοχες χωρις προσθετη τροφοδοσια απο molex,για να μας καψουν τα headers?😂 Θα με βολευε πολυ παντως το συγκεκριμενο λογω μεγεθους,για πειτε καμια γνωμη αν το εχει δοκιμασει κανενας. νομίζω στο manual αναφέρει πόσα Α αντέχει κάθε header, έχω την εντύπωση ότι κάποιο απο όλα αντέχει περισσότερο Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από leros2004 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Ενδεχομένως το pump header να αντεχει παραπάνω απο 1Α, αλλά δεν το ξέρω για την μητρική σου και δεν θα το πρότεινα. Δες στον manual και κατα την γνωμη μου πάρε άλλο hub. Συνηθως τα fan hubs εχουν και SATA power για την τροφοδοσια τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Ολα τα headers,τα δινει 1Α 12W οποτε θα κοιταξω της Arctic που εχει και sata τροφοδοσια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 12 minutes ago, LouCi4er said: Ολα τα headers,τα δινει 1Α 12W οποτε θα κοιταξω της Arctic που εχει και sata τροφοδοσια. Συνηθως (και εδω και 10 χρόνια) νομιζω ότι οι μητρικές σε ολα τα fan headers δινουν 1Amp max. Παρεμπιπτόντως, έχω την ίδια μητρικη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Μια χαρα ειναι το 1Α που δινουν οι μητρικες,απλα ειχα κολλησει οτι δινανε 1.5Α.Τραβανε αρκετα αυτα τα Lian Li,της Arctic που κοιταω να παρω τραβανε αρκετα λιγοτερο.Μαλλον θα τα στειλω αυτα που εχει το κουτι και θα βαλω ολα τις Arctic,δεν φτανει που τραβανε 0.35Α της Lian Li,ειναι και 3πινα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Αν δεν θες RGB και μπιμπιλικια, τότε πάρε το οικονομικό πακέτο που έχει 5 ανεμιστηρες Arctic P12 (ή P14) PWM PST. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Πήρα τελικά 2 14ρηδες και έναν 12αρη.Τους 2 14αρηδες θα τους βάλω πάνω και τον 12αρη πίσω,θα τους συνδέσω και τους 3 μαζί σε ένα header.Δεν θα έχει θέμα πιστεύω,0.11Α ο καθένας τραβάει οπότε με 0.33Α σύνολο είμαι αρκετά πιο κάτω από το 1Α μέγιστο.Ειναι ίδιοι όλοι,Argb λευκοί της Arctic,δεν παίζει ρόλο νομίζω που είναι 14 με 12 μαζί. Τους μπροστά τους άφησα όπως ήταν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα