pug_f_e Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 γεια χαρα υπαρχει καποια προταση για συσκευη εντοπισμου για αυτοκινητο χωρις τη χρηση SIM? eite απο Ελλάδα, ειτε απο ebay/aliexpress klp ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στη συζητηση που θα ακολουθησει, να ειναι οντως μια τετοια συσκευη αξιοπιστη. εννοω οσο αναφορα το να την εντοπισει ή και να την απενεργοποιησει ενδεχομενως ο επιδοξος κλεφτης
zx1234r Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Εγώ έχω ένα bluetooth fm transmitter της anker που καταγράφει την θέση που έχω παρκάρει. Δεν ξέρω αν ενημερώνει real time.
paylidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Πως θα γίνει αυτό που ζητάς; Με τηλεπάθεια..; Δε γίνεται... 1
panoskatos Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, pug_f_e είπε γεια χαρα υπαρχει καποια προταση για συσκευη εντοπισμου για αυτοκινητο χωρις τη χρηση SIM? eite απο Ελλάδα, ειτε απο ebay/aliexpress klp ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στη συζητηση που θα ακολουθησει, να ειναι οντως μια τετοια συσκευη αξιοπιστη. εννοω οσο αναφορα το να την εντοπισει ή και να την απενεργοποιησει ενδεχομενως ο επιδοξος κλεφτης Κάτσε να την βρούμε πρώτα αυτή την συσκευή και μετά θα δούμε αν είναι αξιόπιστη! Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο χωρίς χρήση SIM . Επίσης έτσι όπως κατάντησαν την καρτοκινητη έγινε για κλάματα και δεν βολεύει σε gps tracker.
pug_f_e Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, panoskatos είπε Κάτσε να την βρούμε πρώτα αυτή την συσκευή και μετά θα δούμε αν είναι αξιόπιστη! Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο χωρίς χρήση SIM . Επίσης έτσι όπως κατάντησαν την καρτοκινητη έγινε για κλάματα και δεν βολεύει σε gps tracker. υπαρχουν νομιζω παιδια.. απλα ειναι πιο ακριβα και επειδη ισχυει αυτο που λες με τις χρεωσεις κλπ , γι αυτο ψαχνω κατι χωρις SIM απλο πομποδεκτη κοινως Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από pug_f_e
pavloa Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μπορείς να αγοράσεις μια κάρτα inter telecom ή planet sim και συγκεκριμένα την PlanetSim Eurosim. Και στις 2 βάζεις κάρτα μια φορά τον χρόνο εκτός και αν ξοδέψεις το υπόλοιπο της κάρτας. Εγώ έχω βάλει μια στον συναγερμό και τώρα περιμένω να μου έρθει μια ακόμη για το gps. 1
pug_f_e Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Πόσο κοστίζει? Και τι ακριβώς προσφέρει η eurosim για 1 χρόνο?
kajwbtfe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Το OnStar της Opel πως δουλεύει?Αυτό δεν κάνει ουσιαστικά?Το Astra που πήρα έχει και ήθελα να το ενεργοποιήσω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει όπως και το κόστος του.Το έχει κανείς ενεργοποιημένο.Παντως σε περίπτωση κλοπής και εφόσον είναι ενεργό βρίσκει τη θέση του αυτοκινήτου.Ξερει κάποιος κάτι παραπάνω?
pavloa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Στις 31/5/2019 στις 10:59 ΜΜ, pug_f_e είπε Πόσο κοστίζει? Και τι ακριβώς προσφέρει η eurosim για 1 χρόνο? Η inter telecom στοιχίζει 15 ευρώ. 10 η κάρτα sim και 5 ευρώ σου βάζουν να έχεις. Tα μόνο πακέτα που έχει είναι για internte. Δες τι χρεώνεσαι για κάθε κλήση ή για μήνυμα https://www.intertelecom.gr/mobile/rates Η κάρτα δεν λήγει, για παράδειγμα αν την αγοράσεις σήμερα 2-6-2019 θα λήξει την του χρόνου τέτοια μέρα, αν όμως μετά απο 2-3 μήνες κάνεις μια κλήση τότε αυτόματα η κάρτα θα πάρει παράταση άλλους 2 μήνες. Εγώ την έβαλα σε συναγερμό και ξεμπέρδεψα. Η eurosim έχει βγει καθαρά για συναγερμούς και gsm αλλά κοστίζει 30 ευρώ απο οτι θυμάμαι. 10 η κάρτα και 20 σου πιστώνουν. Και θέλει 20 ευρώ τον χρόνο ανανέωση. Kάπου είχα διαβάσει οτι η eurosim το έκανε σου 2 μήνες. Πάρε ένα τηλ και ρώτα αν θέλεις. 1
thant Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, pavloa είπε Η κάρτα δεν λήγει, για παράδειγμα αν την αγοράσεις σήμερα 2-6-2019 θα λήξει την του χρόνου τέτοια μέρα, αν όμως μετά απο 2-3 μήνες κάνεις μια κλήση τότε αυτόματα η κάρτα θα πάρει παράταση άλλους 2 μήνες. Για να γίνει πιο κατανοητό η κάρτα παίρνει παράταση για 12 μήνες μετά την τελευταία χρεωσιμη υπηρεσία (κλήση, sms).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα