Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα

υπαρχει καποια προταση για συσκευη εντοπισμου για αυτοκινητο χωρις τη χρηση SIM?

eite απο Ελλάδα, ειτε απο ebay/aliexpress klp

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στη συζητηση που θα ακολουθησει, να ειναι οντως μια τετοια συσκευη αξιοπιστη. εννοω οσο αναφορα το

να την εντοπισει ή και να την απενεργοποιησει ενδεχομενως ο επιδοξος κλεφτης

Δημοσ.

Εγώ έχω ένα bluetooth fm transmitter της anker που καταγράφει την θέση που έχω παρκάρει. Δεν ξέρω αν ενημερώνει real time.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pug_f_e είπε

γεια χαρα

υπαρχει καποια προταση για συσκευη εντοπισμου για αυτοκινητο χωρις τη χρηση SIM?

eite απο Ελλάδα, ειτε απο ebay/aliexpress klp

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στη συζητηση που θα ακολουθησει, να ειναι οντως μια τετοια συσκευη αξιοπιστη. εννοω οσο αναφορα το

να την εντοπισει ή και να την απενεργοποιησει ενδεχομενως ο επιδοξος κλεφτης

Κάτσε να την βρούμε πρώτα αυτή την συσκευή και μετά θα δούμε αν είναι αξιόπιστη! 

Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο χωρίς χρήση SIM .

Επίσης έτσι όπως κατάντησαν την καρτοκινητη έγινε για κλάματα και δεν βολεύει σε gps tracker. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Κάτσε να την βρούμε πρώτα αυτή την συσκευή και μετά θα δούμε αν είναι αξιόπιστη! 

Προσωπικά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο χωρίς χρήση SIM .

Επίσης έτσι όπως κατάντησαν την καρτοκινητη έγινε για κλάματα και δεν βολεύει σε gps tracker. 

υπαρχουν νομιζω παιδια.. απλα ειναι πιο ακριβα

και επειδη ισχυει αυτο που λες με τις χρεωσεις κλπ , γι αυτο ψαχνω κατι χωρις SIM

απλο πομποδεκτη κοινως 

Επεξ/σία από pug_f_e
Δημοσ.

Μπορείς να αγοράσεις μια κάρτα inter telecom  ή planet sim  και συγκεκριμένα την PlanetSim Eurosim.

Και στις 2 βάζεις κάρτα μια φορά τον χρόνο εκτός και αν ξοδέψεις το υπόλοιπο της κάρτας.

Εγώ έχω βάλει μια στον συναγερμό και τώρα περιμένω να μου έρθει μια ακόμη για το gps.

• Like 1
Δημοσ.

Το OnStar της Opel πως δουλεύει?Αυτό δεν κάνει ουσιαστικά?Το Astra που πήρα έχει και ήθελα να το ενεργοποιήσω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει όπως και το κόστος του.Το έχει κανείς ενεργοποιημένο.Παντως σε περίπτωση κλοπής και εφόσον είναι ενεργό βρίσκει τη θέση του αυτοκινήτου.Ξερει κάποιος κάτι παραπάνω?

Δημοσ.
Στις 31/5/2019 στις 10:59 ΜΜ, pug_f_e είπε

Πόσο κοστίζει? Και τι ακριβώς προσφέρει η eurosim για 1 χρόνο?

Η inter telecom στοιχίζει 15 ευρώ. 10 η κάρτα sim και 5 ευρώ σου βάζουν να έχεις.

Tα μόνο πακέτα που έχει είναι για internte.

Δες τι χρεώνεσαι για κάθε κλήση ή για μήνυμα https://www.intertelecom.gr/mobile/rates

Η κάρτα δεν λήγει, για παράδειγμα αν την αγοράσεις σήμερα 2-6-2019 θα λήξει την του χρόνου τέτοια μέρα, αν όμως μετά απο 2-3 μήνες κάνεις μια κλήση τότε αυτόματα η κάρτα θα πάρει παράταση άλλους 2 μήνες.

Εγώ την έβαλα σε συναγερμό και ξεμπέρδεψα. 

Η eurosim έχει βγει καθαρά για συναγερμούς και gsm αλλά κοστίζει 30 ευρώ απο οτι θυμάμαι.

10 η κάρτα και 20 σου πιστώνουν. Και θέλει 20 ευρώ τον χρόνο ανανέωση.

Kάπου είχα διαβάσει οτι η eurosim το έκανε σου 2 μήνες. Πάρε ένα τηλ και ρώτα αν θέλεις.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, pavloa είπε

Η κάρτα δεν λήγει, για παράδειγμα αν την αγοράσεις σήμερα 2-6-2019 θα λήξει την του χρόνου τέτοια μέρα, αν όμως μετά απο 2-3 μήνες κάνεις μια κλήση τότε αυτόματα η κάρτα θα πάρει παράταση άλλους 2 μήνες.

Για να γίνει πιο κατανοητό η κάρτα παίρνει παράταση για 12 μήνες μετά την τελευταία χρεωσιμη υπηρεσία (κλήση, sms).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...