intelrisen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε https://www.skroutz.gr/s/10803852/Intel-Core-i3-7320-Box.html#reviews https://www.skroutz.gr/s/14650950/AMD-Ryzen-5-2600X-Box.html Ίδια ακριβώς τιμή. Να πάρω τον intel δηλαδή για πραγματική δύναμη;; 🤣 ειμαι σιγουρος οτι θα επαιρνες τον ιντελ για να τον βαλεις σε μητρικη amd.😂
ZELOMOTH Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spyros007 είπε Ποια ειναι η Αγλαια ρε παιδια .....τι εχω χασει . Η γυναίκα του καραγκιόζη🙂 Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από ZELOMOTH
intelrisen Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Η γυναίκα του καραγκιόζη🙂 ενταξει μυριγκογκο!! πηγαινε να μας φερεις τωρα μερικους πυρηνες που εχεις παρκαρισμενους.
ZELOMOTH Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, intelrisen είπε ενταξει μυριγκογκο!! πηγαινε να μας φερεις τωρα μερικους πυρηνες που εχεις παρκαρισμενους. Χαχαχα! Καλό! Δυστυχώς δεν εχω κανέναν παρκαρισμένο πυρήνα γιατί σου γράφω απο ιντελ 4πύρηνο άρα ο,τι και να κάνω με το παραμικρό τερματίζουν!👍 Ξέρεις... Απο τέτοιον 4πύρηνο που πριν 2 χρόνια λεγότανε i5 και κόστιζε 250 ευρώ!😭 Και σε καναν μήνα θα έχει λιγότερο απο 100 ευρώ και με γραφικά ενσωματωμένα που θα παίζει και όλα τα νέα παιχνίδια με παραχωρήσεις κι οχι μόνο πασιέντζα σαν κάτι iris 630 και φέξε μου και γλύστρισα κτλ κτλ κτλ....🙂 3200G θα λέγεται.. Πως σου φάνηκε?🤪🤣 ΥΓ. Ξέρεις ποιον εχω λίγο καιρό να ξανα απολαύσω? Τον DR_73... Που να είναι ο ντοκτοράκος της καρδιάς μας? Μήπως τον πήρε το μάτι σου? 1
nafisjedriel Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) αν πχ θες να βγαζεις 144 frames σε competitive fps με αυτον τον επεξεργαστη απλα δεν Nox Vidmate VLC Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από nafisjedriel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα