Προς το περιεχόμενο

Total War: Three Kingdoms Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Three Kingdoms είναι το πρώτο παιχνίδι της Σειράς Στρατηγικής Total War το οποίο αναπαριστά μεγάλης κλίμακας μάχες στην Αρχαία Κίνα.

Συνδυάζει σε μορφή γύρων χάρτη εκστρατείας (campaign map) με χτίσιμο κτηρίων σε μεμονωμένες θέσεις, διπλωματία και κατακτήσεις με εκπληκτική αναπαράσταση μάχης σε πραγματικό χρόνο.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι επαναπροσδιορίζει την εποχή των Ηρώων και των Θρύλων μέσω της εμπειρίας που προσφέρει. Προτού περάσουμε στο review ας πούμε μερικά πράγματα για την σειρά Total War.  Η σειρά ξεκινάει πίσω στο 2000 με το Shogun: Total War με θέμα την Ιαπωνία και τους Samurai αν και στην αρχή ο τίτλος θα ήταν ένα ακόμα RTS (Real Time Strategy) πχ σαν τα Age Of Empires, η μεγάλη διείσδυση  των 3D καρτών γραφικών την τότε εποχή έκανε την ομάδα να επιλέξει την μετάβαση σε 3D.

Από το πρώτο παιχνίδι της σειράς δίνεται μεγάλη σημασία στην ιστορία και η CA δεχόταν συμβουλές από ιστορικούς για την αναπαράσταση των μαχών. Μετά την Ιαπωνία σειρά είχε η μεσαιωνική Ευρώπη to 2002 με το Medieval: Total War να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με το Shogun. Το 2004 η CA μας δίνει το Rome: Total War, το οποίο είναι και ο τίτλος που άρχισα την σειρά. Ο Τίτλος κυκλοφόρησε το 2004 και ήταν ο πρώτος τίτλος της σειράς που είχε 2 expansions (τότε, τώρα γίνανε DLC στο steam). Έχω γράψει πολλές ώρες με το εν λόγο παιχνίδι!

Διαβάστε ολόκληρο το review

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Don't pursue Lu Bu!!

Έχω μια βδομάδα που το παίζω ασταμάτητα. Θέλει μερικές βελτιώσεις σε κάποια θέματα, μπορείς να βγάζεις χιλιάδες gold ανα γύρο απλά με τη διπλωματία.

Γενικά πολύ ωραίο παιχνίδι, έχει vibes από Shogun 2 και dynasty warriors 

Δημοσ.

Πολύ καλή σειρά και αυτό εδω δείχνει πραγματικά ενδιαφέρων,με νέα στοιχεία,σε αυτήν την κατηγορία παιχνιδιών βέβαια,τα PC παίζουν μόνα τουςB)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το 2000-2013 (TWR2) μαζί με τα expansions τους, λατρεμένη η σειρά, με διάρκεια στον χρόνο!!Άπειρες ώρες λιώσιμο ξανά και ξανά και ξανά!! Από τα Attila, Warhammers μέχρι και το τελευταίο που κυκλοφορεί (Thrones of Britania), νομίζω η σειρά έχασε την αίγλη της και γενικά το αλλάξαν προς το κακό.. (γραφικά, μηχανή, interface κτλ, εκτός του AI το οποίο ναι βελτιώθηκε αισθητά). Ας ελπίζουμε από το 3 Kingdoms να επανέλθει η σειρά στην παλιά καλή εποχή κρατώντας το καλό σύγχρονο AI. 

Η σειρά πάντως είναι από τα πιο απαιτητικά προγράμματα-παιχνίδια που κυκλοφορούν ανά την εποχή τους και απευθύνονται σε Ultra high end μηχανήματα για μία καλή εμπειρία. Ρουφάνε το μεδούλι από κάθε Η/Υ και όλους τους πόρους του, έχω κάψει αρκετά εξαρτήματα..

Υ.Γ. Παίζω μανιωδώς mods LOTR/ 3rd, 2nd, 1st Age Middle Earth τα οπαία πατάνε σε medieval 2 kingdoms. Άλλο επίπεδο απόλαυσης!!!😉

Επεξ/σία από Noldorim
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Noldorim είπε

Υ.Γ. Παίζω μανιωδώς mods LOTR/ 3rd, 2nd, 1st Age Middle Earth τα οπαία πατάνε σε medieval 2 kingdoms. Άλλο επίπεδο απόλαυσης!!!😉

To third age total war το ειχα καψει και εγω πριν μερικά χρόνια. High elves και Glorfindel, ανίκητος general από τις οχθεις του Lindon μέχρι τις μαύρες στάχτες τις Mordor. Ειδικά οι Eldarinwe units των High Elves, που έγραφαν οι mods στο units description ότι είναι οι απόγονοι του Feanor και των γιων του, δεν έπεφταν με τίποτα 

Stainless Steel επίσης!!

Επεξ/σία από uesugi1989
Δημοσ.

Όποιος θέλει ας με κάνει add στο steam με το ίδιο όνομα εδώ να παίξουμε κανένα co-op campaign, δεν είχα άτομο για να παίξω για να δω πως πάει για το review! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, uesugi1989 είπε

To third age total war το ειχα καψει και εγω πριν μερικά χρόνια. High elves και Glorfindel, ανίκητος general από τις οχθεις του Lindon μέχρι τις μαύρες στάχτες τις Mordor. Ειδικά οι Eldarinwe units των High Elves, που έγραφαν οι mods στο units description ότι είναι οι απόγονοι του Feanor και των γιων του, δεν έπεφταν με τίποτα 

Stainless Steel επίσης!!

Αν έχεις χρόνο και υπομονή δοκίμασε το Divide and Conquerκαι φυσικά σου αρέσει το concept, θα δακρύσεις!! Και λέω υπομονή γιατί το install του είναι λίγο μπελαλίδικο. Πατάει σε kingdoms medieval 2. 

Επεξ/σία από Noldorim
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σας προτείνω όλους να δείτε την ταινία Πορφυρός Λόφος (Red Cliff). Οι ήρωες που προταγωνιστούν, είναι οι ήρωες του Three Kingdoms. Υπερπαραγωγή κινεζικής προέλευσης, από τις καλύτερες του ειδους. Θα μάθετε πολλά, ίσως μάλιστα μερικοί το πάρετε πατριωτικά και διαβάσετε την περιβόητη Τέχνη του Πολέμου, του Σουν Τζου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, makellarispn είπε

Σας προτείνω όλους να δείτε την ταινία Πορφυρός Λόφος (Red Cliff). Οι ήρωες που προταγωνιστούν, είναι οι ήρωες του Three Kingdoms. Υπερπαραγωγή κινεζικής προέλευσης, από τις καλύτερες του ειδους. Θα μάθετε πολλά, ίσως μάλιστα μερικοί το πάρετε πατριωτικά και διαβάσετε την περιβόητη Τέχνη του Πολέμου, του Σουν Τζου.

Τα έχω κάνει και τα δυο :P 

Οι ταινίες λίγο με κούρασαν γιατί έχουν βγει δυο Red Cliff από όσο θυμάμαι, παρόλο που ο John Woo είναι ένας από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες (ειδικά πριν πάει στο Hollywood και κανει κάτι πατάτες :P)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για το παιχνίδι αυτό καθ'αυτό εκτός από άλλα παιχνίδια, ταινίες, παραδοσιακά φαγητά της Κίνας και άλλα άσχετα, έχει να πει κανείς?

Συγγνώμη κιόλας...

• Confused 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tak_loyk είπε

Για το παιχνίδι αυτό καθ'αυτό εκτός από άλλα παιχνίδια, ταινίες, παραδοσιακά φαγητά της Κίνας και άλλα άσχετα, έχει να πει κανείς?

Συγγνώμη κιόλας...

Ναι είναι παιχνιδάρα, αγόρασε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό τίποτα άλλο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...