Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα συμφορουμιτες,θα ήθελα να γνωρίζω εαν ως μαθητής (πανω απο 25χρ....πολυ πανω) μπορω να εχω καρτα ανεργειας η οχι; προσπαθω να επικοινωνησω 2 μερες με οαεδ και δυστυχως....Τα διαφορα site ποιο πολυ με μπερδεψαν. ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΗΝ ΠΕΙΣ πως εισαι μαθητης!!!!!!!!!!! Πραγματικα ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Γραψου και φυγε σφαιρα! Και αμα σε ρωτησουν ψαρωτικα πες απλα τελειωσα Γυμνασιο!

Κοντευω να τρελαθω με τον ΟΑΕΔ μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου! Πραγματικα!

Αν ειναι δυνατον θα θελα να ξερα αμα ενας 50αρης σπουδαζει αν θα του βγαζαν καρτα ή οχι! Δικαιολογιες! Σιγουρα ως τα 25 εχεις εργαστει καπου αρα γιατι να μην θεωρηθει πως βαζεις σε προτεραιοτητα την εργασια ; Επειδη θα στο πει ο καθε υπαλληλος; Ενας 30αρης που δεν εχει ουτε ενα ενσημο εγγραφεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ!

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, artist1 είπε

ΜΗΝ ΠΕΙΣ πως εισαι μαθητης!!!!!!!!!!! Πραγματικα ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ! Γραψου και φυγε σφαιρα! Και αμα σε ρωτησουν ψαρωτικα πες απλα τελειωσα Γυμνασιο!

Κοντευω να τρελαθω με τον ΟΑΕΔ μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου! Πραγματικα!

Και λέω εγώ τώρα, οκ δε το λες. Όταν πάρεις το χαρτί και πας στον ΟΑΕΔ πχ για να συμμετάσχεις σε ένα πρόγραμμα , δε θα φανεί το χαρτί;  Θα υπάρχουν συνέπειες αν το δουν; Ή κλασσικά ο ΟΑΕΔ παραμένει δημόσιο και δε τρέχει μία....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mylo είπε

Και λέω εγώ τώρα, οκ δε το λες. Όταν πάρεις το χαρτί και πας στον ΟΑΕΔ πχ για να συμμετάσχεις σε ένα πρόγραμμα , δε θα φανεί το χαρτί;  Θα υπάρχουν συνέπειες αν το δουν; Ή κλασσικά ο ΟΑΕΔ παραμένει δημόσιο και δε τρέχει μία....

εδω καλε εκανα αιτηση για την μανα μου για ενα υπουργειο που ναι ΔΙΠΛΑ απο το σπιτι μας 3 λεπτα με τα ποδια η μανα μου εχει 80 μηνες ανεργιας ειναι κ σε μεγαλη ηλικια που ΟΛΑ αυτα αυξανουν τα μορια και η θεση που πηρε ηταν 450 ή κατι τετοιο!

Θα σου βρει ποτε ο ΟΑΕΔ δουλεια; Εδω μια καρτα δεν θελουν να στην βγαλουν ΑΚΟΜΑ κι αν την δικαιουσαι!!!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!!!!!!!

Δεν τους νοιαζεις εσυ ουτε αν πχ το αφεντικο σου δεν σου εβαζε ενσημα ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ο εργαζομενος!!!! Να παει να πνιγει σου λενε !

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mylo είπε

αυτο ακριβός ειναι το ζητούμενο και δεν βρισκω ακρη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...