Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα σ' όλους μια και δεν μπορώ άλλο την καταπίεση του ενοικίου ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα διαμέρισμα του 98 γιαπί καθώς δεν χουν μπει ούτε πλακάκια και τούβλα για τα χωρίσματα των δωματίων πωλείται 15.000 ευρώ. Το θέμα είναι ότι έχω στην τράπεζα 20.000 ευρώ θα μπορέσω να πάρω δάνειο εν έτι 2019 για να  αγοράσω το διαμέρισμα και με τα χρήματα στην τράπεζα να φτιάξω διαμέρισμα? Επίσης θεωρώ το σπίτι ευκαιρία καθώς το σχέδιο του διαμερίσματος έχει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, μπαλκόνι πλάτος 2 μέτρα και 1 κουζίνα ξεχωριστή!. Με το διαμέρισμα παίρνω 1 θέση πιλοτής, 1 υπόγεια αποθήκη 30m2 και αποθηκακι 5m2 κάτω από τις σκάλες. Άλλο επίσης είναι ότι έχει βλέπω θάλασσα και βουνό (Λουτράκι Κορινθίας) 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι ότι το 2011 είχα θέμα με κάρτες στην eurobank οπού το χρέος ήταν 2.000 ευρώ και φτάσαμε εισπρακτικές βέβαια εξοφλήθηκε το 2013. Βέβαια θα μπορούσα να ανταποκριθώ στις δόσεις του δανείου γιατί δίνω ενοίκιο 400 ευρώ

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παίζει ρόλο το εκκαθαριστικό, η μισθοδοσία σου και ίσως χρειαστεί και εγγυητής. 

Δίνονται δάνεια πάντως.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μισθοδοσία μου είναι 1500 και παίρνω ενοίκιο από σπίτι που έχω στην Αθήνα 300 ευρώ η γνώμη σας είναι να πάω στην eurobank που έχω την μισθοδοσία μου ή σε άλλη τράπεζα? Το θέμα είναι επίσης ότι δεν εχώ κάποιο άτομο να μπεί εγγυητής

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξέρει κάποιος στα πόσα χρόνια βγαίνει κάποιος από τον τειρεσία? Γιατί στην eurobank είχα θέμα με κάρτες που εξοφλήθηκε τον Ιανουάριο του 13

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα φανεί σαν κάτι κάλο ότι στην Πειραιώς έχω πιστωτική κάρτα πληρωμένη πάντα στην ώρα της (δεν πληρώνω ποτέ την προτιμώμενη δόση όλο το ποσό!) Την έχω από το 2005 σταμάτησα να την χρησιμοποιώ το 11 λόγω ανεργίας χωρίς να είχα αφήσει υπόλοιπο και σήμερα την χρησιμοποιώ περιστασιακά 5 φορές τον χρόνο! Βέβαια πότε δεν πήρα δάνειο

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

σε οποια τραπεζα και να πας, ειναι το ιδιο πραγμα. ολες τσεκαρουν το ιδιο συστημα & τα ιδια δεδομενα. 

αν εχεις κανενα γνωστο ή φιλο διευθυντη ή υπαλληλο θα ηταν καλυτερα αλλα οπως και να εχει, δε χανεις τιποτα με καποια ερωτηση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα πάω την Δευτέρα στην Κόρινθο μιας και συνεργάζομαι εκεί και θα δω τι θα μου πούνε και στις 2!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, user3364 είπε

Ξέρει κάποιος στα πόσα χρόνια βγαίνει κάποιος από τον τειρεσία? Γιατί στην eurobank είχα θέμα με κάρτες που εξοφλήθηκε τον Ιανουάριο του 13

Στην περίπτωση καρτών 2 χρόνια. Για την ακρίβεια δεν βγαίνεις από τον Τειρεσία, το ότι είχες ένα θέμα με κάρτες θα συνεχίσει να φαίνεται για πάντα, απλά θα φαίνεται ότι είναι διευθετημένο.

Κατά τα άλλα δεν έχει νόημα να ρωτάς εδώ, η τράπεζες είναι αυτές που θα αποφασίσουν αν θα σου δώσουν δάνειο ή όχι, η δική μας άποψη είναι εντελώς αδιάφορη.

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι σε σθμφερει να κανεις το αναποδο. Να αγορασεις το διαμερισμα με τα χρηματα που εχεις και να παρεις επισκευαστικο δανειο για να το φτιαξεις. Νομιζω οτι εχει καλυτερο επιτκοκιο ετσι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...