Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά Βαρέθηκα να αγοράζω φορτιστές και να χαλάνε Ο πρωτότυπος φορτιστής μου είχε κρατήσει τρία χρόνια και βάλε από όταν χαλασε σε ταλαιπωρούμε κάθε τρεις και λίγο με τους φορτιστές, ο Κωτσόβολος πλέον δεν έχει τους πρωτότυπους της Fujitsu ξέρει μήπως κάποιος που μπορώ να βρω το πρωτότυπο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, zx1234r είπε

amazon

ειναι σιγουρα οι πρωτοτυποι; γιατι και εδω σε διαφορα site διαβαζα Fujitsu και τελικα ηταν απλα συμβατοι!

Μολις εψαξα και βρηκα εναν στο amazon που γραφει πως ειναι πρωτοτυπος με £57 ενταξει ξερω πως ειναι ακριβος ο πρωτοτυπος αλλα εστω να κανε 50 οχι και κοντα στα 60 ευρω!Ενας αλλος λεει £84

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.

Στο amazon αν δεις οτι ο πωλητής είναι κίνα, σίγουρα το προιόν είναι κινέζικο. Αν το εμπορεύεται το ίδιο το amazon, είναι γνήσιος αρκεί να το λέει και στην περιγραφή.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Στο amazon αν δεις οτι ο πωλητής είναι κίνα, σίγουρα το προιόν είναι κινέζικο. Αν το εμπορεύεται το ίδιο το amazon, είναι γνήσιος αρκεί να το λέει και στην περιγραφή.

Μιας και το ανέφερες ξέρεις αν σε περίπτωση που το προϊόν έρχεται από την Κίνα αν επιβάρυνεσαι με τέλη κλπ; Γιατί υποτίθεται πως όταν παραγγέλνεις από το Amazon έρχεται από Αγγλία Αλλά μία φορά Μου ήρθε ένα από Κίνα Και ευτυχώς έκανε κάτω από 22 ευρώ και έτσι δεν πλήρωσα τέλη. Αλλά  υποθέτω πως θα πλήρωνα κανονικά σε περίπτωση που το κόστος ήταν πάνω από 22 ευρώ και ας είχα παραγγείλει από το Amazon

Δημοσ.
1 ώρα πριν, artist1 είπε

Μιας και το ανέφερες ξέρεις αν σε περίπτωση που το προϊόν έρχεται από την Κίνα αν επιβάρυνεσαι με τέλη κλπ; Γιατί υποτίθεται πως όταν παραγγέλνεις από το Amazon έρχεται από Αγγλία Αλλά μία φορά Μου ήρθε ένα από Κίνα Και ευτυχώς έκανε κάτω από 22 ευρώ και έτσι δεν πλήρωσα τέλη. Αλλά  υποθέτω πως θα πλήρωνα κανονικά σε περίπτωση που το κόστος ήταν πάνω από 22 ευρώ και ας είχα παραγγείλει από το Amazon

Αν έρχεται απο κίνα ναι πληρώνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...