thms95 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Πιστεύω ότι η απάντηση είναι αυτονόητη, αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες για το ποια από τις δύο αξιζει για τα λεφτά της. Απ' ότι είδα στο Σκρουτζ και οι δύο συσκευές κυμαίνονται στην ίδια τιμή. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει να αποφασίσω και γιατί όχι να προτείνει και κάποια άλλη συσκευή εκτός από αυτές τις δύο μέχρι τα 300 ευρώ .
chios Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μονο αν θες amoled πας Samsung, αλλιώς poco καλύτερο σε όλα.
xxaris Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Τα έχεις δει από κοντά; Τα έχεις πιάσει στο χέρι σου; Και εγώ έλεγα για το poco με τόσα που διάβαζα και τοσα βιντεο που είδα, αλλά όταν πήγα σε κατάστημα και το είδα από κοντά απογοητευτηκα από την εμφάνιση και από την οθόνη του. Το έβαλα δίπλα με άλλα κινητά φθηνότερα από αυτό και έδειχνε "φτωχό" σαν παιδικό, και επειδή για εμένα τουλάχιστον άλλα και για πολλούς, παίζει μεγάλη σημασία η εμφάνιση, το απέρριψα χωρίς δεύτερη σκέψη. Κατά τη γνώμη μου, πήγαινε να τα δεις πρώτα από κοντά και αν δεν έχεις το ίδιο θέμα με εμένα, πάρε το poco είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα.
saruman123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, thms95 είπε Πιστεύω ότι η απάντηση είναι αυτονόητη, αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες για το ποια από τις δύο αξιζει για τα λεφτά της. Απ' ότι είδα στο Σκρουτζ και οι δύο συσκευές κυμαίνονται στην ίδια τιμή. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει να αποφασίσω και γιατί όχι να προτείνει και κάποια άλλη συσκευή εκτός από αυτές τις δύο μέχρι τα 300 ευρώ . Πήγαινε δες το lg g7 thinq. Τα έχει όλα και συμφέρει. Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του (την μέρα την βγάζει).
thms95 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Τα έχω δει και τα δύο από κοντά, όντως το samsung δείχνει κλάσης ανώτερο , εκεί που κολλάω όμως είναι ότι το ποκο έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και συν 2gb ram. Όσο για το lg g7 είναι γαμάτο αλλά έχω πάρει φόβο από το lg g5 και g6 με το screen retention
saruman123 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, thms95 είπε Τα έχω δει και τα δύο από κοντά, όντως το samsung δείχνει κλάσης ανώτερο , εκεί που κολλάω όμως είναι ότι το ποκο έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και συν 2gb ram. Όσο για το lg g7 είναι γαμάτο αλλά έχω πάρει φόβο από το lg g5 και g6 με το screen retention Νομίζεις και οι άλλες οθόνες δεν έχουν θέμα αν σου τύχει ?
veider Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Εαν δεν εχεις μεινει χωρις κινητο και καιγεσαι να παρεις καινουργιο αμμεσα εγω θα προτεινα να περιμενεις λιγο να δεις τα Κ20 και Κ20 PRO που μολις κυκλοφορισαν 1
thms95 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μήπως ξέρει κανένας αν θα έρθει Ελλάδα το redmi k20 pro ? 4 ώρες πριν, saruman123 είπε Νομίζεις και οι άλλες οθόνες δεν έχουν θέμα αν σου τύχει ? Σε αυτό δεν έχεις άδικο , εμένα τουλάχιστον μου έχει τύχει μόνο στο g5 που είχα και σε ένα motorola g4, σε καμία άλλη συσκευή δεν μου είχε τύχει.
paris_chav Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, thms95 είπε Μήπως ξέρει κανένας αν θα έρθει Ελλάδα το redmi k20 pro ? Σε αυτό δεν έχεις άδικο , εμένα τουλάχιστον μου έχει τύχει μόνο στο g5 που είχα και σε ένα motorola g4, σε καμία άλλη συσκευή δεν μου είχε τύχει. Απαξ και ερθει Ευρωπη, θα ερθει και Ελλαδα. Και αυτο θα συμβει συντομα, απλα ακομη δεν ξερουμε αν θα ερθει με το ιδιο ονομα ή με καποιο αλλο. Εχει ακουστει οτι μπορει να ερθει ως Pocophone 2 ή ως Mi 9T το k20 και Μi 9T Pro το k20 Pro. Το ιδιο κινητο θα ναι οπως και να χει. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από paris_chav
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα