Προς το περιεχόμενο

Samsung A50 ή Pocophone f1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι η απάντηση είναι αυτονόητη, αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες για το ποια από τις δύο αξιζει για τα λεφτά της. Απ' ότι είδα στο Σκρουτζ και οι δύο συσκευές κυμαίνονται στην ίδια τιμή. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει να αποφασίσω και γιατί όχι να προτείνει και κάποια άλλη συσκευή εκτός από αυτές τις δύο μέχρι τα 300 ευρώ .

Δημοσ.

Τα έχεις δει από κοντά; Τα έχεις πιάσει στο χέρι σου; Και εγώ έλεγα για το poco με τόσα που διάβαζα και τοσα βιντεο που είδα, αλλά όταν πήγα σε κατάστημα και το είδα από κοντά απογοητευτηκα από την εμφάνιση και από την οθόνη του. Το έβαλα δίπλα με άλλα κινητά φθηνότερα από αυτό και έδειχνε "φτωχό" σαν παιδικό, και επειδή για εμένα τουλάχιστον άλλα και για πολλούς, παίζει μεγάλη σημασία η εμφάνιση, το απέρριψα χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Κατά τη γνώμη μου, πήγαινε να τα δεις πρώτα από κοντά και αν δεν έχεις το ίδιο θέμα με εμένα, πάρε το poco είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thms95 είπε

Πιστεύω ότι η απάντηση είναι αυτονόητη, αλλά θα ήθελα να ακούσω και άλλες γνώμες για το ποια από τις δύο αξιζει για τα λεφτά της. Απ' ότι είδα στο Σκρουτζ και οι δύο συσκευές κυμαίνονται στην ίδια τιμή. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει να αποφασίσω και γιατί όχι να προτείνει και κάποια άλλη συσκευή εκτός από αυτές τις δύο μέχρι τα 300 ευρώ .

Πήγαινε δες το lg g7 thinq.

Τα έχει όλα και συμφέρει.

Το μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του (την μέρα την βγάζει).

Δημοσ.

Τα έχω δει και τα δύο από κοντά, όντως το samsung δείχνει κλάσης ανώτερο , εκεί που κολλάω όμως είναι ότι το ποκο έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και συν 2gb ram.

Όσο για το lg g7 είναι γαμάτο αλλά έχω πάρει φόβο από το lg g5 και g6 με το screen retention

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thms95 είπε

Τα έχω δει και τα δύο από κοντά, όντως το samsung δείχνει κλάσης ανώτερο , εκεί που κολλάω όμως είναι ότι το ποκο έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και συν 2gb ram.

Όσο για το lg g7 είναι γαμάτο αλλά έχω πάρει φόβο από το lg g5 και g6 με το screen retention

Νομίζεις και οι άλλες οθόνες δεν έχουν θέμα  αν σου τύχει ?

Δημοσ.

Εαν δεν εχεις μεινει χωρις κινητο και καιγεσαι να παρεις καινουργιο αμμεσα εγω θα προτεινα να περιμενεις λιγο να δεις τα Κ20 και Κ20 PRO που μολις κυκλοφορισαν

• Thanks 1
Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανένας αν θα έρθει Ελλάδα το redmi k20 pro ?

4 ώρες πριν, saruman123 είπε

Νομίζεις και οι άλλες οθόνες δεν έχουν θέμα  αν σου τύχει ?

Σε αυτό δεν έχεις άδικο , εμένα τουλάχιστον μου έχει τύχει μόνο στο g5 που είχα και σε ένα motorola g4, σε καμία άλλη συσκευή δεν μου είχε τύχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, thms95 είπε

Μήπως ξέρει κανένας αν θα έρθει Ελλάδα το redmi k20 pro ?

Σε αυτό δεν έχεις άδικο , εμένα τουλάχιστον μου έχει τύχει μόνο στο g5 που είχα και σε ένα motorola g4, σε καμία άλλη συσκευή δεν μου είχε τύχει.

Απαξ και ερθει Ευρωπη, θα ερθει και Ελλαδα. Και αυτο θα συμβει συντομα, απλα ακομη δεν ξερουμε αν θα ερθει με το ιδιο ονομα ή με καποιο αλλο.

Εχει ακουστει οτι μπορει να ερθει ως Pocophone 2 ή ως Mi 9T το k20 και Μi 9T Pro το k20 Pro. 

Το ιδιο κινητο θα ναι οπως και να χει.

Επεξ/σία από paris_chav

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...