antbyron Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, Dantε είπε Λογικα ειναι μεσω amd rewards.Εχει λιγο ταλαιπωρια,δε στελνουν κωδικους.Πρεπει να κανεις Login με το εκαστοτε account Που θες να προσθεσεις το game. Οπότε πακέτο, δεν ασχολούμαι καν. Thanks.
ziaba Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, JoannisV είπε Φίλε δεν χρειάζεται να λυπάσαι τώρα αν βλέπεις πως δεν υπάρχει λύση, και η 480 είναι πολύ καλή καρτούλα (ίσως και λίγο καλύτερη της 570). Λογικά για τα παιχνίδια που την θέλει ο μικρός (τα οποία μπορούσε να τα "παίζει" με τα ενσωματωμένα γραφικά) θα φτάνει και θα περισσεύει για 1080p. όχι ίσως είναι καλύτερη επίσης μέσω bios μπορεί να την μετατρέψει σε 580 παίζει και σε 8gb κιόλας
jmirko15 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, gbouros είπε 15-20 μέρες έψαχνα, σε όλα τα ευρωπαικά amazon, για μια καλή και φτηνή προσφορά σε 570 γιατί ο μικρός παραπονιέται ότι τα γραφικά με την ενσωματωμένη GPU του 2200G δεν είναι καλά. Δεν κατάφερα να βρω τίποτα. Αφού απηύδησα, πήρα προχθές από το Γαλλικό μια Nitro 480 με 4GB RAM στα 126€ (μεταχειρισμένη σε κατάσταση πολύ καλή). Χθες την έστειλαν και σήμερα βγήκε αυτή η προσφορά άρα δεν μπορώ να ακυρώσω για να πάρω αυτή. Και αν μου πείτε ότι βιάστηκα σας ενημερώνω ότι οι εξετάσεις στο γυμνάσιο τελειώνουν σε 1 βδομάδα και του έχω υποσχεθεί μια κάρτα γραφικών από το Φεβρουάριο που μου έφερε πολύ καλούς βαθμούς. Αγοράζεις αυτήν στην προσφορά και πουλάς την άλλη εδώ μέσα.
JoannisV Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, ziaba είπε όχι ίσως είναι καλύτερη επίσης μέσω bios μπορεί να την μετατρέψει σε 580 παίζει και σε 8gb κιόλας Την 4gb πήρε, δεν νομίζω με bios update να αλλάξει το μέγεθος της vram Επίσης είχα και εγώ την 470 και όντως δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις bios, απλά πρέπει να είσαι και προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε αναποδιά συμβεί (καλό είναι η κάρτα να έχει και bios switch). Θα βγάλεις με αυτόν τον τρόπο περισσότερο ζουμί από την κάρτα αλλά για κάποιον που ενδιαφέρεται για gaming σε βασικά παιχνίδια με μέτριες απαιτήσεις δεν νομίζω πως χαρίζει κάτι ιδιαίτερο παραπάνω και έχει και το ρίσκο του λάθους. (μπορεί πιο εύκολα να αλλάξει τα ρολόγια στο wattman, βέβαια αυτά είναι άλλες offtopic συζητήσεις). Όπως και να έχει οι 570-580 (και 470-480 μεταχειρισμένες) για τις τιμές που έχουν αυτή την στιγμή (συν τα παιχνίδια που δίνουν αν τις πάρεις από σωστό μαγαζί) θεωρώ πως είναι οι καλύτερες επιλογές για κάποιον με μέτριο budget και απαιτήσεις 1080p. Σε ποιον να το έλεγες δε αυτό πριν από 1-2 χρόνια όταν η πιο φθηνή 570 ήταν στα 280€ από κάποιο σκρουτζομάγαζο της κακιάς ώρας (όμοια και για ram και ssd). Πολύ καλή περίοδος για κάποιον να φτιάξει υπολογιστή, με ~500€ βγαίνει πολύ καλό σύστημα για 1080p gaming. 3
DsLmAnIaC Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, antbyron είπε Οπότε πακέτο, δεν ασχολούμαι καν. Thanks. Η αλλά τα πουλάς πακέτο σε ένα λογαριασμό Amdrewards που έχεις φτιάξει εσύ και έχεις κάνει redeem τα παιχνίδια εκεί.
antbyron Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, DsLmAnIaC είπε Η αλλά τα πουλάς πακέτο σε ένα λογαριασμό Amdrewards που έχεις φτιάξει εσύ και έχεις κάνει redeem τα παιχνίδια εκεί. Μπα δεν ασχολούμαι, εγώ ήθελα κωδικούς να φύγουν μπαμ μπαμ. Thanks anyway.
rofl Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) φασαρια δεν ειναι. κανεις ενα λογαριασμο amd περνας το κλειδι που σου δινουν και τον πουλας οπως ειναι. ενα 30αρι με αυτα τα 2 φευγει για πλακα πχ Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από rofl
kostiger Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, JoannisV είπε Την 4gb πήρε, δεν νομίζω με bios update να αλλάξει το μέγεθος της vram Επίσης είχα και εγώ την 470 και όντως δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις bios, απλά πρέπει να είσαι και προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε αναποδιά συμβεί (καλό είναι η κάρτα να έχει και bios switch). Θα βγάλεις με αυτόν τον τρόπο περισσότερο ζουμί από την κάρτα αλλά για κάποιον που ενδιαφέρεται για gaming σε βασικά παιχνίδια με μέτριες απαιτήσεις δεν νομίζω πως χαρίζει κάτι ιδιαίτερο παραπάνω και έχει και το ρίσκο του λάθους. (μπορεί πιο εύκολα να αλλάξει τα ρολόγια στο wattman, βέβαια αυτά είναι άλλες offtopic συζητήσεις). Όπως και να έχει οι 570-580 (και 470-480 μεταχειρισμένες) για τις τιμές που έχουν αυτή την στιγμή (συν τα παιχνίδια που δίνουν αν τις πάρεις από σωστό μαγαζί) θεωρώ πως είναι οι καλύτερες επιλογές για κάποιον με μέτριο budget και απαιτήσεις 1080p. Σε ποιον να το έλεγες δε αυτό πριν από 1-2 χρόνια όταν η πιο φθηνή 570 ήταν στα 280€ από κάποιο σκρουτζομάγαζο της κακιάς ώρας (όμοια και για ram και ssd). Πολύ καλή περίοδος για κάποιον να φτιάξει υπολογιστή, με ~500€ βγαίνει πολύ καλό σύστημα για 1080p gaming. Ισχυει απολυτα και σαφως συνιστα πολυ καλη περιπτωση κτισιματος vfm gaming pc... 1
ziaba Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 6 ώρες πριν, JoannisV είπε Την 4gb πήρε, δεν νομίζω με bios update να αλλάξει το μέγεθος της vram Επίσης είχα και εγώ την 470 και όντως δεν είναι δύσκολο να αλλάξεις bios, απλά πρέπει να είσαι και προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε αναποδιά συμβεί (καλό είναι η κάρτα να έχει και bios switch). Θα βγάλεις με αυτόν τον τρόπο περισσότερο ζουμί από την κάρτα αλλά για κάποιον που ενδιαφέρεται για gaming σε βασικά παιχνίδια με μέτριες απαιτήσεις δεν νομίζω πως χαρίζει κάτι ιδιαίτερο παραπάνω και έχει και το ρίσκο του λάθους. (μπορεί πιο εύκολα να αλλάξει τα ρολόγια στο wattman, βέβαια αυτά είναι άλλες offtopic συζητήσεις). Όπως και να έχει οι 570-580 (και 470-480 μεταχειρισμένες) για τις τιμές που έχουν αυτή την στιγμή (συν τα παιχνίδια που δίνουν αν τις πάρεις από σωστό μαγαζί) θεωρώ πως είναι οι καλύτερες επιλογές για κάποιον με μέτριο budget και απαιτήσεις 1080p. Σε ποιον να το έλεγες δε αυτό πριν από 1-2 χρόνια όταν η πιο φθηνή 570 ήταν στα 280€ από κάποιο σκρουτζομάγαζο της κακιάς ώρας (όμοια και για ram και ssd). Πολύ καλή περίοδος για κάποιον να φτιάξει υπολογιστή, με ~500€ βγαίνει πολύ καλό σύστημα για 1080p gaming. https://www.techpowerup.com/223913/amd-retail-radeon-rx-480-4gb-to-8gb-memory-unlock-mod-works-we-benchmarked δεν το χω κάνει βέβαια πάντως έχω διαβάσει ότι γίνεται από σοβαρή πηγή
rofl Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, ziaba είπε https://www.techpowerup.com/223913/amd-retail-radeon-rx-480-4gb-to-8gb-memory-unlock-mod-works-we-benchmarked δεν το χω κάνει βέβαια πάντως έχω διαβάσει ότι γίνεται από σοβαρή πηγή δεν ισχυει γενικα, αλλα για καποιες καρτες που βγηκαν νωρις για να καλυψουν τη ζητηση Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από rofl
CMorganV Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Για 1080p gaming πιστεύετε πως αξίζει η προσφορά η καλύτερα τα 8g ; Με συνδιασμό CPU Ryzen 2400g
DsLmAnIaC Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 23 λεπτά πριν, CMorganV είπε Για 1080p gaming πιστεύετε πως αξίζει η προσφορά η καλύτερα τα 8g ; Με συνδιασμό CPU Ryzen 2400g Μια χαρά θα είσαι, ειδικά αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και το μπάτζετ σου φτάνει μέχρι τα 140 δεν το συζητάμε. Αν δε σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, τότε η κάρτα στα 8 gb είναι καλύτερη επιλογή.
hpdra Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Αν δε σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, τότε η κάρτα στα 8 gb είναι καλύτερη επιλογή. Για ποιες χρήσεις λέτε να είναι καλύτερη επιλογή η 8gb?
DsLmAnIaC Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, hpdra είπε Για ποιες χρήσεις λέτε να είναι καλύτερη επιλογή η 8gb? Για το gaming.
Aurumnus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/5/2019 στις 3:37 ΠΜ, billeiros είπε Ναι. Είναι και διπλασια η vram της. Απλά δεν ξέρω αν η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι καλή γιατί για τις armor ειχε ακουστεί πως δεν έχουν καθόλου καλή ψυξη Ποιες θεωρούνται καλές υλοποιήσεις για RX 570 8GB; Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2019 από Aurumnus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα