Πέτρος Δημοσ. Κυριακή στις 01:35 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:35 πμ 17 ώρες πριν, mike299 είπε Κλείσε το karmic dice από τα options Πρέπει να το τσεκάρω αυτό, να δω τί ακριβώς επηρεάζει/αλλάζει. Είπαμε να το πάω σχετικά vanilla. ΤΥ! 1
mike299 Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 πμ 7 hours ago, Πέτρος said: Πρέπει να το τσεκάρω αυτό, να δω τί ακριβώς επηρεάζει/αλλάζει. Είπαμε να το πάω σχετικά vanilla. ΤΥ! Εάν το πάρουμε με τους κανόνες του DND βέβαια, vanilla είναι με κλειστό καθώς έτσι έχεις"πραγματικά" random ζάρι 3 1
jerry banana Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες (επεξεργασμένο) παιδιά έχω ένα καυτερό θέμα. Αγόρασα το παιχνίδι εχθές και παρολο που το σύστημα μου είναι ακριβώς πάνω στις ελάχιστες ρυθμίσεις το παιχνίδι γίνεται ανυπόφορα ενοχλητικό. Ανα 20-30 λεπτά μου βγάζει αυτό άντε το πολύ να παίξω 1 ώρα χωρίς θέμα. Εψαξα χιλιάδες ξένα forum και η τελική λύση που δίνουν μερικοί είναι ενημέρωση του bios. όλα τα άλλα τα έχω κάνει verify files sto steam, στις ρυθμίσεις να παίξω με fsr μιας και έχω rx 480 . Αλλά τζίφος.Ξέρετε σε low end pc τι μπορεί να κάνει κάποιος για να τρέξει το παιχνίδι απροβλημάτιστα? Εχω κάνει επίσης update τα πάντα και στις ρυθμίσεις τα έβαλα όλα στο χαμηλότερο δυνατό με fsr 1 στο performance. Λογικά πάω για refund? Σας ευχαριστώ πολύ όσοι ασχοληθούν. Καθώς είναι κρίμα για ένα τοσο καλό παιχνίδι να υπάρχουν θέματα με hardware. Το παίζω στο steam . ι5 6500 rx 480 8 gb με 16 gb ram . Παλιότερα το είχα ξανακατεβάσει αλλά όχι στο steam και έτρεχε απροβλημάτιστα. Τώρα στο steam που το αγόρασα εχθές μου έχει αλλάξει τα φώτα σε αυτό το error.ότι και να κάνω.Που κανονικά το παιχνίδι θα έπρεπε να παίζει απο βίντεο που έχω δει. Σημείωση ότι λέει το error το έχω ήδη κάνει . Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από jerry banana
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα