Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος και από μένα 

Ήθελα να μοιραστώ κάτι. Το 2023 έπαιξα το zelda Tears of the Kingdom. Το λάτρεψα φυσικά. Παρόλο που είμαι και κάτοχος ps5 μου φαινόταν αδιανόητο το αποτέλεσμα που έβλεπα οπτικά στο μικρό μου ταμπλετακι όταν πηδουσα από τον ουρανό στα έγκατα της γης και γενικά θεωρώ ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τωρινά παιχνίδια σε κονσόλες με πολύ μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Καλά μην μιλήσω για gameplay mechaniks.... Δεν μπορώ να κατανοήσω πως σκαρφίστηκαν τέτοιες πατέντες. Που θέλω να καταλήξω? Πλατιάζω. Γιατί μιλώ εδώ για ένα παιχνίδι του switch?

Τέλος πάντων όταν παρακολουθούσα τα goty και είδα να χάνει από αυτό το baldurs gate 3 δεν το πίστευα. Έλεγα πως γεναν αυτό. 

Ε τελικά αφού έπαιξα και εγώ και τερμάτισα πλέον το baldurs gate 3 κατάλαβα γιατί έχασε η ναυαρχίδα της Nintendo 

• Like 12
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τέλος και από μένα μετά από 185 ώρες. 

Στο τέλος έγινε mind flyer καθώς ήταν η μόνη επιλογή όπου μπορούσα να κρατήσω όλους στο party :D . 

Συνολικά σαν game από τις καλύτερες rpg εμπειρίες για μένα. Φοβερό game και απίστευτο gameplay. Τρομερή δουλειά από την Larian.

Το περίμενα λίγο πιο δύσκολο στο τέλος καθώς σχετικά το έβγαλα εύκολα. 

• Like 8
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χτες αξιώθηκα να το εγκαταστήσω, τώρα λέω να πατήσω Play για την αρχή ίσα.

Κάποια απαραίτητα mod, που να δίνουν συνολικά στην αίσθηση του παιγνιδιού ή να κόβουν μπούρδες?

Ξέρω, έχουν σίγουρα αναφερθεί, αλλά πόσο να ψάξω πίσω?

Δημοσ.
  Στις 23/3/2025 στις 3:44 ΜΜ, Πέτρος είπε

για την αρχή ίσα.

Δεν υπάρχει αυτό που λες :P Kαμιά ώρα σίγουρα στο tutorial boss. (character creation)

Δική μου άποψη, χωρίς mods το 1ο run, γιατί θα κάνεις κι άλλα αν σου αρέσει.

Προσωπικά είχα βάλει μόνο cosmetic mods, μαλλιά κεφάλια τατουάζ απο nexus. Στο official mod store του παιχνιδιού δεν έχω ιδέα τι έχει.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 23/3/2025 στις 5:13 ΜΜ, Sarandis είπε

Δεν υπάρχει αυτό που λες :P Kαμιά ώρα σίγουρα στο tutorial boss. (character creation)

Δική μου άποψη, χωρίς mods το 1ο run, γιατί θα κάνεις κι άλλα αν σου αρέσει.

Προσωπικά είχα βάλει μόνο cosmetic mods, μαλλιά κεφάλια τατουάζ απο nexus. Στο official mod store του παιχνιδιού δεν έχω ιδέα τι έχει.

Ήθελα και tactician, τρομάρα μου.

Συνειδητοποίησα γρήγορα, ευτυχώς, ότι το dash είναι μια πολύ καλή επιλογή, εξαιρετικά αποτελεσματική σε τέτοιες συνθήκες.

Στην αρχή πάντως, στο tutorial, ο συνδυασμός Silverhawks και MassEffect μου έκατσε περίεργα.

Κάτι για την κάμερα και το pan χρειάζομαι από mods, τα υπόλοιπα όντως είναι για άλλη ώρα.

Δημοσ.

Πλιζ πλιζ πλιζ ένα mod της προκοπής για την κάμερα.

Είναι αισχρή η default του παιγνιδιού, ένα mod στο GN που βρήκα είναι ασύμβατο, δυστυχώς και τα άλλα εκεί είναι ακόμα πιο παλιά.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 31/3/2025 στις 7:05 ΠΜ, Πέτρος είπε

Πλιζ πλιζ πλιζ ένα mod της προκοπής για την κάμερα.

Είναι αισχρή η default του παιγνιδιού, ένα mod στο GN που βρήκα είναι ασύμβατο, δυστυχώς και τα άλλα εκεί είναι ακόμα πιο παλιά.

Η αλήθεια είναι ότι ειδικά όταν υπάρχουν πολλαπλά επίπεδα, η κάμερα είναι απίστευτα εκνευριστικη.

Δοκίμασε μήπως σε βολεψει η tactical camera για τις μάχες. Νομίζω το Ο είναι το shortcut.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας από τους λόγους που δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι για μεγάλα διαστήματα είναι όντως η κάμερα. 

Πως γίνεται να την έχετε άψογη στο DOS2 αλλά στο BG3 να είναι λες και είναι ακόμα σε beta δεν ξέρω. 

• Like 1
Δημοσ.

20 και πλέον χρόνια μετά τα έπη BG2 και Throne of Bhaal ξεκινήσαμε με 2 κολλητούς το παιχνίδι coop.

Πραγματικά νιώθω μια συγκίνηση. Είμαστε στις 11 ώρες περίπου, τα λέμε σε κάνα χρόνο όταν το τελειώσουμε με το καλό..

Θα συμφωνήσω για την κάμερα. Ειδικά όταν υπάρχει διαφορά ύψους με τους εχθρούς χάνεις τη μπάλα.

Κάπως βοηθάει και μένα η tactical, θα το δούμε και στην πορεία.

Επίσης κουλό που δεν μπορείς να κάνεις drag για να διαλέξεις χαρακτήρες.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχω σοκαριστεί με την ελευθερία που έχεις στο πώς θα προσεγγίσεις οποιοδήποτε ζητούμενο, είτε είναι σημείο στο χάρτη, είτε μάχη, είτε αποστολή ολόκληρη.

Ευτυχώς χάνω συχνά (με παίρνει και με σηκώνει στις μάχες, προς το παρόν) και όταν ξαναφορτώνω βρίσκω συνέχεια πράγματα+τρόπους που δεν είχα πάρει πρέφα πριν.

Βέβαια, έχει κουλά μπόλικα, bugs που δημιουργούν θέμα (όπως και εντελώς στημένο ζάρι, ξεκάθαρα). Κάποια στιγμή κάποια κολλήματα μπορεί και να βολέψουν (όπως μου έγινε, με καλό bonus), αλλά συνήθως είναι το αντίθετο.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...