costacurta Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:01 μμ 13 ώρες πριν, Sarandis είπε Παίξε dark urge και βάλε κι άλλη άδεια αφού τελειώσεις. 3 run καπάκι έκανα μέχρι να ξεκολλήσω. Κοίτα από όσο το έπαιξα είτε ανάλογου επιπέδου τα έχω ήδη τερματίσει είτε είναι αρκετά κατώτερου επιπέδου και απλά θα ξενερώσω. Νομίζω αυτή είναι η7ιδανικη λύση και ήταν μπροστά μου. Δεύτερο playthrough με τους άλλους 4 companions και ilithid powers καλή ιδέα 1
mike299 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:41 μμ 11 hours ago, Stratosnis said: Βάζω κάποια ενδεικτικά. Κατά την δική μου άποψη κανένα από αυτά δεν είναι κοντά στο μεγαλείο του bg3 (το divinity που ανέφερες ναι είναι και ίσως η τελευταία επιλογή παρακάτω): Wrath of the Righteous Pathfinder: Wrath of the Righteous Pillars of Eternity 1 και 2 xcom 2 θα βάλω και το witcher αν και νομίζω θα το έχεις παίξει ήδη. Επίσης, όπως ήδη αναφέρθηκε το ξαναπαίζεις. Με dark urge και να προσπαθήσεις να κάνεις τις ίδιες επιλογές θα παίξεις άλλο game. Έχεις βάλει δύο φορές το WOTR (αν και το αξίζει ) . Μάλλον ήθελες να βάλεις το kingmaker, του οποίου το story είναι καλύτερο από το WOTR. Κατά τα άλλα συμφωνώ με όλες τις προτάσεις σου ( το xcom είναι strategy πάντως, όχι rpg) 1
Anastazio Δημοσ. Δευτέρα στις 08:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:56 μμ (επεξεργασμένο) 21 hours ago, costacurta said: Πλησιάζω στο τέλος. Γενικά δεν θυμάμαι πολλά παιχνίδια να με έχουν απορροφήσει έτσι. Dragon age origin. Divinity 2...Εδω μια μίνι άδεια 4 ημερών την άλλη βδομάδα. Υπάρχει κάποιο ανάλογο παιχνίδι?οχι μόνο στο στυλ αλλά να έχει τόσο υψηλά στανταρτς τόσο σε ιστορία όσο και σε gameplay Και το d:os 1 για μενα αξιζει πλειθρου,εγω εχω κανει 2-3, το στορυ ειναι λιγο τρεχα γυρευε αλλα το combat ειναι εντελως σπασμενο και διασκεδαστικοτατο! Επεξ/σία Δευτέρα στις 08:57 μμ από Anastazio 1
rudigarcia222 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:03 μμ Να ρωτήσω παίζω ένα neutral προς good στυλ στις επιλογές μου. Αν κάνω φουλ εβιλ (πχ στο ακτ 2)παω με τους άλλους. Story wise αλλάζει πολύ το σενάριο?
Stratosnis Δημοσ. Τρίτη στις 08:44 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:44 πμ 11 hours ago, mike299 said: Έχεις βάλει δύο φορές το WOTR (αν και το αξίζει ) . Μάλλον ήθελες να βάλεις το kingmaker, του οποίου το story είναι καλύτερο από το WOTR. Κατά τα άλλα συμφωνώ με όλες τις προτάσεις σου ( το xcom είναι strategy πάντως, όχι rpg) έχεις δίκιο. Ξεκάθαρα strategy το xcom αλλά από τα καλύτερα στο είδος του. Το έδινε και free κάποτε το epic. 1
mike299 Δημοσ. Τρίτη στις 11:59 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:59 πμ 13 hours ago, rudigarcia222 said: Να ρωτήσω παίζω ένα neutral προς good στυλ στις επιλογές μου. Αν κάνω φουλ εβιλ (πχ στο ακτ 2)παω με τους άλλους. Story wise αλλάζει πολύ το σενάριο? Ναι, αλλάζει σημαντικά με την έννοια ότι εχθροί γίνονται σύμμαχοι και το αντίθετο. 1
di maria kun Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:55 μμ Στις 19/1/2025 στις 11:25 ΜΜ, Sarandis είπε Παίξε dark urge και βάλε κι άλλη άδεια αφού τελειώσεις. 3 run καπάκι έκανα μέχρι να ξεκολλήσω. H εμπειρία με dark urge (και εννοείται αν βάλω τους πιο δευτεροκλασατους σαν κομπανιονς αντί της laz και της shadowheart είναι πολύ διαφορετική? Storywise είναι κάτι άλλο?
Aruil Δημοσ. Πέμπτη στις 04:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:01 μμ (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, di maria kun said: H εμπειρία με dark urge (και εννοείται αν βάλω τους πιο δευτεροκλασατους σαν κομπανιονς αντί της laz και της shadowheart είναι πολύ διαφορετική? Storywise είναι κάτι άλλο? Σαν κεντρική ιστορία δεν αλλάζουν πολλά, αλλά είναι κάπως διαφορετικα αρκετά interactions μιας και παίζεις από μία ας πούμε ιδιέταιρη οπτική γωνεία. Και το τέλος είναι διαφορετικό (αναλόγως των αποφάσεων σου). Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:02 μμ από Aruil 1
di maria kun Δημοσ. Πέμπτη στις 08:04 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:04 μμ 3 ώρες πριν, Aruil είπε Σαν κεντρική ιστορία δεν αλλάζουν πολλά, αλλά είναι κάπως διαφορετικα αρκετά interactions μιας και παίζεις από μία ας πούμε ιδιέταιρη οπτική γωνεία. Και το τέλος είναι διαφορετικό (αναλόγως των αποφάσεων σου). Ευχαριστώ. Θα το πράξω σε νέο playthrough. Να ρωτήσω και κατι ακόμα. Λέω πχ την shadowheart. Έχω το αφινιτι της στο τέρμα. Έχω δει τις 2 σκηνές πάθους στο act3. . Έχω κάνει το side quest της μέχρι τέλους. Σεναριακα υπάρχει πλέον λόγος να την έχω ενεργή? Αφού δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει σε κοντεντ σωστά? Δεν θα ήταν καλύτερο να την στείλω καμp και να βάλω κάποιον άλλο ώστε να δω και το δικό του quest και την δική του γενικά διαδραση με τον κόσμο. Εννοώ σεναριακα δήλ τι παραπάνω μπορεί να μου προσφέρει το game, οκ αντιλαμβάνομαι ό καθένας έχει δικό του αγαπημένο χαρακτήρα
Aruil Δημοσ. Πέμπτη στις 08:10 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:10 μμ 3 minutes ago, di maria kun said: Ευχαριστώ. Θα το πράξω σε νέο playthrough. Να ρωτήσω και κατι ακόμα. Λέω πχ την shadowheart. Έχω το αφινιτι της στο τέρμα. Έχω δει τις 2 σκηνές πάθους στο act3. . Έχω κάνει το side quest της μέχρι τέλους. Σεναριακα υπάρχει πλέον λόγος να την έχω ενεργή? Αφού δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει σε κοντεντ σωστά? Δεν θα ήταν καλύτερο να την στείλω καμp και να βάλω κάποιον άλλο ώστε να δω και το δικό του quest και την δική του γενικά διαδραση με τον κόσμο. Εννοώ σεναριακα δήλ τι παραπάνω μπορεί να μου προσφέρει το game, οκ αντιλαμβάνομαι ό καθένας έχει δικό του αγαπημένο χαρακτήρα Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί όπως σε όλα τα rpg που παίζω, όταν αποφασίσω ποιους θέλω στο party μου δεν τους αλλάζω ποτέ. Οπότε δεν ξέρω τι είναι πιθανό να χάσεις αν αλλάξεις. Όλοι έχουν κάτι να πουνε σε διάφορες στιγμές αναλόγως του χαρακτήρα τους, αλλά δεν έχω ιδέα αν αλλάζει κάτι δραστικά στην ιστορία. 1
Sarandis Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ 18 λεπτά πριν, di maria kun είπε Ευχαριστώ. Θα το πράξω σε νέο playthrough. Να ρωτήσω και κατι ακόμα. Λέω πχ την shadowheart. Έχω το αφινιτι της στο τέρμα. Έχω δει τις 2 σκηνές πάθους στο act3. . Έχω κάνει το side quest της μέχρι τέλους. Σεναριακα υπάρχει πλέον λόγος να την έχω ενεργή? Αφού δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει σε κοντεντ σωστά? Δεν θα ήταν καλύτερο να την στείλω καμp και να βάλω κάποιον άλλο ώστε να δω και το δικό του quest και την δική του γενικά διαδραση με τον κόσμο. Εννοώ σεναριακα δήλ τι παραπάνω μπορεί να μου προσφέρει το game, οκ αντιλαμβάνομαι ό καθένας έχει δικό του αγαπημένο χαρακτήρα Μπορείς να ακολουθήσεις το 2ο path της, δε λέω πολλά γιατί δεν ξέρω τι έχεις δει. Το dark urge όπως είπε και πιο πάνω ο aruil είναι μια άλλη οπτική της ιστορίας. Απο companions Halsin Jaheira και Minsc δεν τους ακούμπησα, δεν ξέρω αν έχουν κάποιο interaction που άξιζε να κυνηγήσω, τoυς άλλους τους έκανα εναλλαγές ανάλογα με τα quest. 1
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Εγώ ξεκίνησα Dark urge playtrough τώρα με όσο πιο generic human male rogue γίνεται διότι λείπουν οι άνθρωποι από το παιχνίδι. Έχω πήξει σε όλες τις άλλες φυλές εκτός από ανθρώπους. Δεν θα είμαι φουλ κακός αλλά σίγουρα Evil elignment. Παράδειγμα το druid Grove θα το αφήσω να ζήσει και να σπάσω τα μούτρα των goblins. Δεν ήξερα ότι έχει σημαντικά διαφορά interactions ο Dark urge αλλά οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες ως τώρα σε σχέση με νορμάλ non-story χαρακτήρα. Αλλάζει ο τρόπος γραφής του Quest log, αλλάζει η εκφώνηση, αλλάζει τι επιλογές σου παρουσιάζονται, συμβαίνουν σκηνικά ως στάνταρ επιπλέον που δεν υπάρχουν σε νορμάλ χαρακτήρα κτλ. Δεν ξέρω ως πότε αυτά θα συμβαίνουν αλλά πρώτο Act ακόμα και οι εξελίξεις είναι πολύ διαφορετικές ως Dark urge. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες The Dark Urge είναι χαλαρά το καλύτερο playthrough, απλά καλύτερα να μην είναι το πρώτο. Aμα εξαιρέσεις ένα σημείο, που δεν υπάρχει επιλογή, είναι κλάσεις ανώτερο από custom char. Τους υπολοιπους δεν τους ακούμπησα καν, γιατί χάνεις πολλά από τους διαλογους. Και ναι, όλο το playthrough είναι διαφορετικό, απλά σε αυτό που υστερεί, είναι το class σου, που κάποια είναι τελείως immersion breaking να είσαι, όπως paladin για παράδειγμα. Και ναι φυσικά μπορείς να διαλέξεις τελείως good path και tbh είναι πιο fun. Η βασική διαφορα είναι ότι σε αφήνει να κανεις custom char και δένει πιο ωραία με τους υπολοιπους companions και τα προσωπικά τους, σε σχέση με τελείως custom char που είσαι σε εισαγωγικά κενός χωρίς origin. 1 1
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Συμφωνώ, Dark Urge δεν πρέπει να είναι το πρώτο playtrough. Είναι φως φανάρι όμως ότι είναι το official Canon story χωρίς να στο πούνε όμως. Μάλιστα θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις τρία ολόκληρα playtrough, το καθένα με το δικό του θέμα και οι εξελίξεις στην ιστορία να είναι σούπερ ενδιαφέρουσες όπως και επιλογές party members. Αν μη τι άλλο ο Dark urge έχει πραγματικά πλάκα ακόμα και αν εξελιχθεί όχι όπως θέλεις. 2
mike299 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 22 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: The Dark Urge είναι χαλαρά το καλύτερο playthrough, απλά καλύτερα να μην είναι το πρώτο. Aμα εξαιρέσεις ένα σημείο, που δεν υπάρχει επιλογή, είναι κλάσεις ανώτερο από custom char. Τους υπολοιπους δεν τους ακούμπησα καν, γιατί χάνεις πολλά από τους διαλογους. Και ναι, όλο το playthrough είναι διαφορετικό, απλά σε αυτό που υστερεί, είναι το class σου, που κάποια είναι τελείως immersion breaking να είσαι, όπως paladin για παράδειγμα. Και ναι φυσικά μπορείς να διαλέξεις τελείως good path και tbh είναι πιο fun. Η βασική διαφορα είναι ότι σε αφήνει να κανεις custom char και δένει πιο ωραία με τους υπολοιπους companions και τα προσωπικά τους, σε σχέση με τελείως custom char που είσαι σε εισαγωγικά κενός χωρίς origin. Το καλύτερο playthrough γίνεται όταν δεν έχεις καμία απολύτως ιδέα για το τι σε περιμένει. Ακολουθώντας τον κανόνα μου σε τίτλους που ξέρω ότι θα παίξω, δεν είδα ούτε ένα trailer, δεν διάβασα ούτε μια συνέντευξη ή review και δεν διάβασα κανένα post στο topic, η εμπειρία μου στο πρώτο playthrough ήταν εκπληκτική! Φτιάχνοντας τον 1ο χαρακτήρα, διάλεξα dark urge κατά λάθος νομίζοντας ότι είναι ο custom. Έφτιαξα μάλιστα paladin Φανταστείτε τώρα την έκπληξη μου κατά την διάρκεια του playthrough. Η πρώτη φορά που Spoiler κόβεις το χέρι του Gale αλλά ειδικά όταν στο camp Spoiler σκοτώνεις την βάρδο είχα μείνει μ.....ς. Στο 2ο γεγονός έκανα και load γιατί νόμιζα ότι έκανα κάποια λάθος επιλογή στους διαλόγους! Κατέληξα λοιπόν να παίζω ένα από τα πιο immersive playthrough που εχω κάνει ποτέ σε παιχνίδι καθώς από την μια προσπαθούσα ως LG να παλεύω ενάντια στην φύση μου και από την άλλη, τρόμαζα στην σκέψη ότι μπορούσα να Spoiler σκοτώσω companion ή και love interest οποιαδήποτε στιγμή Έριχνα τα saves ενάντια στο urge με πραγματική αγωνία μην το χάσω! Τα παιχνιδάρα έφτιαξες ρε συ Larian!!! 😍 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα