Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τύποι είναι τρελοί, έχουν ξεφτιλίσει ότι triple AAA studio υπάρχει εκεί έξω.

Το έχω αγοράσει στο pc και στο ps5, άμα είχα και κάνα xbox θα το αγόραζα και εκεί. :P

https://baldursgate3.game/news/community-update-30-photo-mode-cross-play-and-new-subclasses-arriving-next-year_128

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αστειο ειναι πως εχουν τοσο πολυ cut content (για να βγει το παιχνιδι στην ωρα του) που αν αποφασισουν οτι θελουν να το βαλουν σταδιακα... θα μπορουσαν να patchαρουν το παιχνιδι για μια 5ετια στο νερο.

Ακου τωρα τρελα πραγματα...

in game store / microtransactions δεν εχουν... DLCs δεν πουλανε... με το κοινο τους δεν τα εβαλαν ουτε το εκραξαν... και ο κοσμος τους αγαπαει....

χμχμχμχμχμχμχμχμμμμμμ ρε μηπως κανουν κατι σωστα αυτοι εκει περα στην Larian?

Επεξ/σία από omghi2u
  • Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για  τρολια στους αλλους πρεπει να βγαλουν ενα βαρβατο patch DLC με pronouns και τραβελια illithid να λενε τα δικα τους και ποσο παρεξηγημενα ειναι :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, lucanis είπε

Να ρωτήσω κάτι μιας και άρχισα μόλις το παιχνίδι.
Αυτά τα mods τι ακριβώς είναι;

Τίποτα που θα έπρεπε να σε απασχολεί, παίξε μια το game και άμα ποτε θέλεις δεύτερο playthrough, τότε ψάχνεσαι με modifications.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Τίποτα που θα έπρεπε να σε απασχολεί, παίξε μια το game και άμα ποτε θέλεις δεύτερο playthrough, τότε ψάχνεσαι με modifications.

Δεν γνώριζα καν την ύπαρξή τους, αλλά πάτησα ένα multiplayer και μου έβγαλε ότι πρέπει να εγκαταστήσω 5 ή 6 τέτοια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lucanis είπε

Δεν γνώριζα καν την ύπαρξή τους, αλλά πάτησα ένα multiplayer και μου έβγαλε ότι πρέπει να εγκαταστήσω 5 ή 6 τέτοια.

Γνώμη μου, παίξε το game μονος σου, χωρίς mods και απόλαυσε το. Αφού το τελειώσεις τότε ψάχνεσαι με multi και τα χιλιάδες mods που είναι διαθέσιμα. Have fun!

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γνώμη μου, παίξε το game μονος σου, χωρίς mods και απόλαυσε το. Αφού το τελειώσεις τότε ψάχνεσαι με multi και τα χιλιάδες mods που είναι διαθέσιμα. Have fun!

Ναι αλλά βγήκε μόλις το NewAndImprovedShadowheartNipplesHD_v1.69xD στο nexus mods.🤣

• Haha 4
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 28/11/2024 at 18:55, omghi2u said:

Το αστειο ειναι πως εχουν τοσο πολυ cut content (για να βγει το παιχνιδι στην ωρα του) που αν αποφασισουν οτι θελουν να το βαλουν σταδιακα... θα μπορουσαν να patchαρουν το παιχνιδι για μια 5ετια στο νερο.

Ακου τωρα τρελα πραγματα...

in game store / microtransactions δεν εχουν... DLCs δεν πουλανε... με το κοινο τους δεν τα εβαλαν ουτε το εκραξαν... και ο κοσμος τους αγαπαει....

χμχμχμχμχμχμχμχμμμμμμ ρε μηπως κανουν κατι σωστα αυτοι εκει περα στην Larian?

Ελπίζω να προσθέσουν κάποια στιγμή την upper city που ξεκάθαρα είναι κομμένη στο παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...