panther_512 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Πφφφφφφ, πού να βρείς πλέον χρόνο για τέτοια επίπεδα δυσκολίας/προετοιμασίας? Υπομονή, ακόμα 25 χρονάκια μέχρι τη σύνταξη........... 4
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Εντάξει, άμα πολεμάς mob που μπορεί και κάνει Time Stop πρέπει να είσαι από πριν υπερπροετοιμασμένος με σωστό party, σωστά buffs και σωστά potions, scrolls κλπ. Αλλιώς πας άκλαυτος. Ας το θέσω έτσι: Το 1ο RPG που έπαιξα ποτέ, ήταν το "Return to Krondor" (ανάθεμα κι αν καταλάβαινα τι έκανα). BG1+exp, BG2+exp, χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα από το "σύμπαν"/card games/κανόνες κλπ (ο κουμπάρος μου που με ξεστράβωνε, τότε, ακόμα γελάει όταν θυμόμαστε ότι απορούσα "Πώς είναι δυνατό με chain mail να έχω χαμηλότερη 'άμυνα' από ότι με δερμάτινη?"). Ντερνέτι δεν πολυϋπήρχε τότε (ουσιαστικά), αν δεν υπήρχε κάποιος στην παρέα να ασχολείται...PC master. AΑντιλαμβάνεσαι, πιστεύω, πόσο καλά προετοιμασμένος ήμουν (με τον main να είναι ranger, και να τον χρησιμοποιώ κυρίως σαν tank...). 2
Balantakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 "news from us here: Baldur's Gate 3 won't launch on the Epic Games Store. "You will see Steam pages pop up, you will see GOG pages pop up, but no Epic pages will pop up." Εμπιστοσυνη στο Studio της Larian παιδια...δειτε μονο ποσα update εβγαλε στο DOS2, λιγα studio το κανουν αυτο. 3
Anuminas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Υπάρχει δηλαδη περιπτωση να μην ειναι ισομετρικο crpg αλλά κάτι σε στυλ DA Origins;
Anuminas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Και εγώ ισομετρικό θα θελα να ειναι με συγχρονα βέβαια γραφικά, κάτι σαν το Divinity OS2 αλλά σκοτεινότερο.
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 1 hour ago, Πέτρος said: Αντιλαμβάνεσαι, πιστεύω, πόσο καλά προετοιμασμένος ήμουν (με τον main να είναι ranger, και να τον χρησιμοποιώ κυρίως σαν tank...). Φίλε, εγώ έφτιαχνα και custom επίπεδο δυσκολίας πριν βγουν όλα αυτά τα mods κλπ: αν πέθαινε έστω και ένας από το party η μάχη ήταν αποτυχημένη και έπρεπε να κάνω load. OCD στο full. 5
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Φίλε, εγώ έφτιαχνα και custom επίπεδο δυσκολίας πριν βγουν όλα αυτά τα mods κλπ: αν πέθαινε έστω και ένας από το party η μάχη ήταν αποτυχημένη και έπρεπε να κάνω load. OCD στο full. Πώς αλλιώς παίζεται, δηλαδή? 7
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 48 minutes ago, Balantakos said: "news from us here: Baldur's Gate 3 won't launch on the Epic Games Store. "You will see Steam pages pop up, you will see GOG pages pop up, but no Epic pages will pop up." Εμπιστοσυνη στο Studio της Larian παιδια...δειτε μονο ποσα update εβγαλε στο DOS2, λιγα studio το κανουν αυτο. Βγάλανε post στο twitter που λένε ότι μιλάνε για αυτή τη στιγμή. Τώρα δεν έχουν συμφωνία με το EGS, στο μέλλον πολύ πιθανόν να βγει και εκεί. Και έτσι πρέπει να γίνει, όπως είναι βλάκας και δεν θέλει να βγαίνει οποιοδήποτε 3rd-party game στο Steam, στο GoG ή αλλού, εξίσου βλάκας είναι όποιος δεν θέλει να βγει κάποιο game στο EGS. Τα πάντα σε όλους και ο καθένας να παίζει όπου θέλει, χωρίς exclusivities και αηδίες. 14 minutes ago, Πέτρος said: Πώς αλλιώς παίζεται, δηλαδή? Φίου, δεν ήμουν ο μόνος ψυχωτικός, thank god! Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2019 από Malthador
ilos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, Malthador είπε Φίλε, εγώ έφτιαχνα και custom επίπεδο δυσκολίας πριν βγουν όλα αυτά τα mods κλπ: αν πέθαινε έστω και ένας από το party η μάχη ήταν αποτυχημένη και έπρεπε να κάνω load. OCD στο full. Custom επίπεδο δυσκολιάς βαπτίζουμε το savescuming?😁 Και ναι όλοι το κάναμε με τα BG και όχι μόνο.
tidus666 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2019 Kαι στο Dungeons and Dragons αυτό κάνουμε, αν αποτύχουμε ένα check ξαναρίχνουμε! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Ας ανακοινώσουν πως παρατάνε το pausable real-time για κανονικό turn-based, και θα προπαραγγείλω δύο. Κι ας κυκλοφορήσει σε τρία χρόνια. 5 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Snoob είπε Ας ανακοινώσουν πως παρατάνε το pausable real-time για κανονικό turn-based, και θα προπαραγγείλω δύο. Κι ας κυκλοφορήσει σε τρία χρόνια. Μετά από δυο games λίγο δύσκολα να παρατήσουν το σχεδόν άψογο turn based system που έχουν φτιάξει. Προσωπικά δεν ήμουν ποτε fan αυτών των games και ο κύριος λόγος ήταν το real time combat, μέχρι που έπαιξα Divinity φυσικά. 🤩
Noreak Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Στις 5/6/2019 στις 3:04 ΜΜ, Tobajara είπε Τα Tactics - Ascension ήταν φτιαγμένα για άτομα με τέλεια γνώση του παιχνιδιού. Κρατούσες αντικείμενα από πολύ πριν για ένα συγκεκριμένο αντίπαλο. Ο Yaga Shura συγκεκριμένα έβγαινε με το level drain mace που έπαιρνες από τη Valen όταν τη σκότωνες. Το έδινες στο Minsk πχ, που έβγαζε κάπου τρεις επιθέσεις στο γύρο με Haste, και περίμενες. Ήταν καταπληκτική η μάχη στην Thieves Guild, όπου ήσουν χαμηλό level και έπαιζα πόντο πόντο κυριολεκτικά για να μη με πιάσουν τα διπλά Cloudkill που εκτόξευα, ο improved Kangaxx ήταν απίθανο αγγούρι και δε θυμάμαι καν πώς τον έβγαλα, πολύ δύσκολη ήταν και η μάχη με τη Sendai το Drow Child of Bhaal (από τις λίγες φορές που η Jaheira με το Circle of Blades φάνηκε χρήσιμη) και, ασφαλώς, η τελευταία που εμφανίζονται όλοι όλες όλα και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Τα mods αυτά σε έκαναν να νιώθεις πολύ λίγος. Στο λινκ που έδωσα (εγώ είχα βάλει και το Solaufein mod που έκανε party member το καλό drow που συναντούσες στην Ust Natha, που κουβαλούσε και ένα ασύλληπτο σπαθί) έχει αρκετά βελτιωτικά mods. Μήπως όμως για βελτιωτικά εννοείς τα Baldur's Gate 1/2 trainers? Εννοω αυτο : https://forums.beamdog.com/discussion/44476/tool-big-world-setup-bws-mod-manager-for-baldurs-gate-enhanced-edition-trilogy-for-windows το οποιο ομως πλεον εχει αντικατασταθει απο το ΕΕ/ΕΕΤ Mod Install Tool ενω παραλληλα υπαρχει και το Project Infinity.Περισσοτερες πληροφοριες https://baldursgate.fandom.com/wiki/Big_World_Setup Στις 7/6/2019 στις 12:48 ΜΜ, Malthador είπε Φίλε, εγώ έφτιαχνα και custom επίπεδο δυσκολίας πριν βγουν όλα αυτά τα mods κλπ: αν πέθαινε έστω και ένας από το party η μάχη ήταν αποτυχημένη και έπρεπε να κάνω load. OCD στο full. Οχι δεν εισουν ο μονος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα