Stratosnis Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Just now, BlueBlade said: Ήρθε η ώρα και για εμένα να το ξεκινήσω. Σαν πρώτες εντυπώσεις φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένο και με τρομερό βάθος. Ο προβληματισμός μου όμως είναι ότι επί 6 ώρες που έχω παιξει νιώθω "πνιγμένος". Δεν έχω εμπειρία σχετικά από τέτοια παιχνίδια (το πιο κοντινό είναι μερικά sessions D&D που έπαιζα παλια με παρέα) και είμαι χαμένος εντελώς. Μου φαίνεται βουνό ο όγκος πληροφορίας που υπάρχει στο παιχνίδι και το Combat ακόμα δε το έχω πιάσει, με αποτέλεσμα να χάνω στις περισσότερες μάχες. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία; Αναρωτιέμαι αν συνεχίζω έτσι μέχρι να μου κανει κλικ ή μήπως πρέπει να αφιερώσω χρόνο για Guides, κανόνες D&D κτλ Θέλει τον χρόνο του...Στην αρχή δεν είναι καθόλου φιλικό προς τον παίχτη. Σε τι δυσκολία το παίζεις; Μπορείς να διαβάσεις κάποια guides, κανόνες D&D νομίζω είναι αχρείαστο...Για εμένα ο καλύτερος τρόπος να το παίξεις είναι με παρέα, έστω και με δύο άτομα γίνεται πολύ πιο απλό, καθώς το να χειρίζεσαι δύο χαρακτήρες και όχι τέσσερεις το κάνει αρκετά πιο απλό. Αφιέρωσε χρόνο και θα σε ανταμείψει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BlueBlade είπε Ήρθε η ώρα και για εμένα να το ξεκινήσω. Σαν πρώτες εντυπώσεις φαίνεται αρκετά καλοφτιαγμένο και με τρομερό βάθος. Ο προβληματισμός μου όμως είναι ότι επί 6 ώρες που έχω παιξει νιώθω "πνιγμένος". Δεν έχω εμπειρία σχετικά από τέτοια παιχνίδια (το πιο κοντινό είναι μερικά sessions D&D που έπαιζα παλια με παρέα) και είμαι χαμένος εντελώς. Μου φαίνεται βουνό ο όγκος πληροφορίας που υπάρχει στο παιχνίδι και το Combat ακόμα δε το έχω πιάσει, με αποτέλεσμα να χάνω στις περισσότερες μάχες. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία; Αναρωτιέμαι αν συνεχίζω έτσι μέχρι να μου κανει κλικ ή μήπως πρέπει να αφιερώσω χρόνο για Guides, κανόνες D&D κτλ Eγώ θα σου έλεγα να κάνεις τον κόπο να διαβάσεις-δεις μερικούς οδηγούς και να δεις και λίγο gameplay. Θα το απολαύσεις περισσότερο και θα αποφύγεις πιστεύω να απογοητευτείς γιατί όντως είναι πολύ το υλικό. Μην γενικά κοιτάς για D&D. Δες οδηγούς συγκεκριμένα για το παιχνίδι. Γενικά δώσε λίγο χρόνο και θα σε ανταμείψει. Δες του WolfHeartFPS πχ Επεξ/σία 21 Μαϊου από CarbonFibre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleasgr Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) είναι πολύ normal. Σε αντίθεση με παιχνίδια που η δυσκολία είναι πχ στα αντανακλαστικά, εδώ η δυσκολία είναι η κατανόηση του περιβάλλοντος. Οι πρώτες ώρες τυπικά είναι για να καταλάβεις τους βασικούς κανόνες σε σχέση με το πους δρουν οι χαρακτήρες, της ομάδας σου αλλά και του περιβάλλοντος. Αν θες να μπεις στο official site για να δεις το συνολικό δέντρο ανάπτυξης του κάθε class ίσως έχει νόημα αν και αφιερώνοντας μπόλικο χρόνο στα tooltips in game θα είσαι οκ, άλλα άποψή μου για το πρώτο playthrough να μη διαβάσεις κανένα guide. Ευχαριστίσου την ανακάληψη αυτού του κόσμου με όλες τις επιλογές να βγαίνουν φυσικά ή στο ρόλο που έχεις βάλει τον βασικό σου χαρακτήρα. Αν δυσκολεύεσαι καλύτερα να κατεβάσεις τη δυσκολία. Αργότερα αν σου κάνει κέφι μπορείς να κάνεις ένα δεύτερο playthrough με guides για να πάρεις ιδέες ή να βρεις και μέρη που δεν ανακάλυψες τη πρώτη φορά μόνος σου. edit: παρ' ότι έχω εμπειρία από dnd και σε φυσικό περιβάλλον και σε ηλεκτρονικά παιχνίδια οι πρώτες 10 ώρες μου ήταν 4 διαφορετικοί χαρακτήρες απλά γιατί ήθελα να δω το κόσμο από διάφορες πλευρές πριν αποφασίσω ποιός μου ταιρίαζει για το υπόλοιπο παιχνίδι. Επεξ/σία 21 Μαϊου από achilleasgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Α και κάτι επιπλέον @BlueBlade. Δεν υπάρχουν λάθος επιλογές στο παιχνίδι!Είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες!😁 Οι επιλογές όμως έχουν συνέπειες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε Α και κάτι επιπλέον @BlueBlade. Δεν υπάρχουν λάθος επιλογές στο παιχνίδι!Είσαι ελεύθερος να κάνεις ότι θες!😁 Οι επιλογές όμως έχουν συνέπειες. Χαχα αυτό το έχω καταλάβει. Πάντως εριξα και εχτές ένα ωραίο 3ωρακι και ήδη εχει αρχίσει να μου φαινεται αισθητά πιο εύκολο. Λογικά σε κανά 10ωρο gameplay ακόμα θα είμαι τζετ. Ευχαριστώ παντως για τις συμβουλές 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Baldur's Gate 3 Patch 7 May Finally Add Everyone's Favorite Bard to the Party https://store.steampowered.com/news/app/1086940/view/4240783699885624491 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2 hours ago, panagiotis54 said: Baldur's Gate 3 Patch 7 May Finally Add Everyone's Favorite Bard to the Party https://store.steampowered.com/news/app/1086940/view/4240783699885624491 Ήταν και για στο δικό μου Dark Urge playthrough η αγαπημένη μου bard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου παίζει αυτό Closed Beta Delay & Patch 7 Highlights 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Για πείτε ποιος έχει φάει τον Ansur. Πρέπει να είναι το πιο δύσκολο boss που έχω αντιμετωπίσει. Τώρα κοιτάω τακτική να διασκορπίσω όλο το team μπας και. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου Ώρα να λιώσω το playtest! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleasgr Δημοσ. 7 Αυγούστου Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2 hours ago, chek2fire said: Για πείτε ποιος έχει φάει τον Ansur. Πρέπει να είναι το πιο δύσκολο boss που έχω αντιμετωπίσει. Τώρα κοιτάω τακτική να διασκορπίσω όλο το team μπας και. έχουν περάσει κάποια patches οπότε δε ξέρω τι παίζει ακόμα. είχα αρκετά ψηλό damage από monk, fighter & druid στο.party και για κερασάκι rollαρα με το sorc μου με heightened και με τη δεύτερη(από haste) του έριξα και ένα cc. δεν τσέκαρα αν ήταν 20άρι ή απλά με καλό roll και dc24 ήταν αρκετό για να ξεπεράσει το legendary cc resistance. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 8 Αυγούστου Share Δημοσ. 8 Αυγούστου αρκετες εικονες απο κατω επισης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 31 Αυγούστου Share Δημοσ. 31 Αυγούστου In case you missed it, Patch 7 is coming to PC next week! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Patch 7 is now live on PC! New Evil Endings Cinematics Split Screen Improvements New Honour Mode Legendary Actions Official Modding Tools Plus game improvements and bug fixes! read more: https://baldursgate3.game/news/patch-7-now-live_121 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα