Aruil Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 1 minute ago, just_a_dude said: αν έπεφτε η τιμή θα το δοκίμαζα αλλά δεν πέφτει καθόλου, οπότε να δώσω 60 ευρώ και να το παρατήσω μετά από λίγο δεν ψήνομαι. βέβαια μπορώ να παίξω λίγο με τον πλάγιο τρόπο να δω πως θα με πάει και βλέπω. γιατί πραγματικά αυτό το style με ιστορίες που διακλαδώνονται και κάνεις επιλογές και να προσεγγίζεις διαφορετικά το κάθε quests με τρελαίνει πραγματικά. Έτσι ήλπιζα να ήταν το starfield, but oh well...... Ναι, δεν νομίζω να πέσει σύντομα η τιμή με τέτοιες πωλήσεις που κάνανε. Γενικά σαν εταιρεία κάνουν καλές εκπτώσεις, αλλά τους παίρνει λίγο καιρό μεχρι να τις ξεκινήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δεν πρόκειται να πέσει όσο συνεχίζει να μαζεύει ό,τι βραβείο υπάρχει εκεί έξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Παρέλαβε κανεις deluxe? Είμαι στο second wave. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Το τελείωσα το πρώτο playthrough. 135 ώρες. Οι 20 από αυτές να είναι σίγουρα στην τελευταία ευθεία της τελικής μάχης. Τα όποια θέματα μέχρι τότε ήταν προσπεράσιμα αλλά η τελευταία μάχη είναι αντικειμενικά κακή. Πολύ άσχημα σχεδιασμένη και άπερια bugs μπορούν να σου την καταστρέψουν. Την έπαιξα 4 φορές, bugάρε και τις τέσσερις με αποτέλεσμα να γίνει unwinable. Χωρίς σπόιλερ υπάρχουν τρόποι να νικήσεις την τελευταία μάχη και το έκανα παρόλο που δεν ήθελα να τελειώσει έτσι αλλά δεν την πάλεψα να ξαναπαίξω άλλες 3 ώρες χαμένες σε περίπτωση bug. Νομίζω εδώ πέρα έδειξε ξεκάθαρα τα δόντια του ότι το παιχνίδι ήταν ατελείωτο και θέλει δουλειά ακόμα σε όλη την τρίτη φάση και τελική μάχη. Κατά τα άλλα το παιχνίδι το ευχαριστήθηκα αλλά έχω κάποια ακόμα παράπονα στον σχεδιασμό και γράψιμο. Spoiler - Εχω ήδη αναφέρει την κακή ισορροπία μεταξύ γυναικών, αντρών και παραμένω σε αυτό τώρα στο τέλος. Είναι πράγματι ενοχλητικό και σπάει την όποια ατμόσφαιρα. - Κανένας από τους κακούς δεν φτάνει τα επίπεδα του Jon Irenicus από το BG2 ή των κακών του Throne of Bhaal expansion. Δεν υπάρχει build up βασικά και οι κακοί δεν είναι εκεί επειδή θέλουν κάτι από εσένα άμεσα όπως στο προηγούμενο. - Εχει αρκετά bugs σε βαθμό να χάνεις ολόκληρες συζητήσεις. Παράδειγμα το σκηνικό με τον Gortash αφού κατέστρεψα το εργοστάσιο με τα ρομπότ όταν πήγα να τον φάω έπαιξα ολόκληρο το κάστρο σε combat mode. Ολόκληρο όμως και όταν εν τέλη έφτασα σε αυτός δεν μπορούσα να ξεκινήσω conversation παρόλο που ήταν neutral όταν έφτασα εκεί και έπρεπε να αρχίσω μάχη αμέσως. - Το quest finding είναι αρκετά δύσχρηστο. Δεν μαζεύει όλα τα στοιχεία που έχεις μαζέψει για να σου τα παρουσιάσει στο notebook. Πρέπει να κάθομαι και να ψάχνω σαν τον χαζό βιβλία και φακέλους ξεχωριστά. - Κάποια quests είναι για ξύλο όπως π.χ. Gondians και το στοιχειωμένο σπίτι. Σίγουρα μπορούν να το σχεδιάσουν καλύτερα και να στρώσουν την κάμερα κάπως. Τι πράγμα είναι αυτό; Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από ikaruga24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, NickTG είπε Σε κάθε όχι. Εφόσον το σηκώνει το setting δεν βλέπω κανένα λόγο να μην υπάρχει. Θα πρέπει να μην υπάρχει? Το μεσαίο τμήμα δεν βγάζει κάποιο νόημα οπότε θα το προσπεράσω. Αν δεν ήθελες χαρακτηρισμούς ίσως δεν θα έπρεπε να τους ξεκινήσεις. Εκτός αν ήδη ξέχασες πως εσύ το έκανες στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα. Κλασικός ακροδεξιός που το παίζει θύμα. Το ερώτημα είναι ηλίθιο γενικά. Όμως σου έδωσα ήδη ένα επιχείρημα υπέρ του να υπάρχουν. Υπάρχει κάποιο επιχείρημα κατά πέρα του "θέλω να βλέπω μόνο ότι αρέσει σε μένα"? 16 ώρες πριν, NickTG είπε Αυτό για παράδειγμα είναι τεράστια βλακεία. Υπάρχει λόγος που λέγεται Χιονάτη και μιλάμε για μια ιστορία που ήδη υπάρχει. Υπάρχει λόγος για όλα λοιπόν. Όπως εσύ λες ότι είναι βλακεία που έκαναν τις αλλαγές στη Χιονάτη, ενώ άλλοι λένε όχι, ακριβώς όπως εσύ λες όχι στο πιο πάνω ποστ που στην ουσία είναι αντίθετο σε νόημα σε σχέση με το τελευταίο. Λογικό το βρίσκω. Δεν απάντησες τι ακριβώς χάνει ο θεατής. Αυτό ρώτησα. Γιατί θα πρέπει ντε και καλά να υπάρχει diversity αν δεν το έχει επιλέξει ο δημιουργός. Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου από Armoral 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RocknRolla Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου On 18/02/2024 at 00:12, {TDi}Dj2k..infc said: Παρέλαβε κανεις deluxe? Είμαι στο second wave. Εγώ ακόμα περιμένω. Πως είδες σε ποιο wave εισαι ? Δεν έχω δει κάτι στο site της Larian. Γενικά δεν έχω κάποια ενημέρωση, εσύ φίλε μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, RocknRolla είπε Εγώ ακόμα περιμένω. Πως είδες σε ποιο wave εισαι ? Δεν έχω δει κάτι στο site της Larian. Γενικά δεν έχω κάποια ενημέρωση, εσύ φίλε μου ? Το ξέρω γιατί δεν πρόλαβα το πρώτο, το οποιο έχει κλείσει. Λογικά τέλος μαρτίου θα παραδοθεί το πρώτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 18/2/2024 στις 12:12 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Παρέλαβε κανεις deluxe? Είμαι στο second wave. Δεν έχει παραλάβει κανείς ακόμα. Από επίσημες πληροφορίες ( community manager Larian) αναμένουν να στείλουν όσους πρόλαβαν για Q1 ( νομίζω για παραγγελίες μέχρι 23/12) στο δεύτερο μισό του Μαρτίου. Θα περιλαμβάνουν μέχρι το patch 5 οι εκδόσεις PS και xbox. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου από CarbonFibre 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 11 hours ago, CarbonFibre said: Δεν έχει παραλάβει κανείς ακόμα. Από επίσημες πληροφορίες ( community manager Larian) αναμένουν να στείλουν όσους πρόλαβαν για Q1 ( νομίζω για παραγγελίες μέχρι 23/12) στο δεύτερο μισό του Μαρτίου. Θα περιλαμβάνουν μέχρι το patch 5 οι εκδόσεις PS και xbox. Φαντάζομαι εννοείς δεν έχουν στείλει σε κανέναν από το 2ο wave. Γιατί στο πρώτο έχουν στείλει κανονικά, έχει παραλάβει φίλος (νομίζω πριν τα Χριστούγεννα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Φαντάζομαι εννοείς δεν έχουν στείλει σε κανέναν από το 2ο wave. Γιατί στο πρώτο έχουν στείλει κανονικά, έχει παραλάβει φίλος (νομίζω πριν τα Χριστούγεννα). Από το πρώτο εννοούσα. Πώς παρέλαβε ο φίλος σου Χριστούγεννα ενώ δεν είχε ξεκινήσει καν η παραγωγή τους; Μήπως πήρε καμιά collector's; Αν έχει καμιά φωτό στείλε μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, CarbonFibre said: Από το πρώτο εννοούσα. Πώς παρέλαβε ο φίλος σου Χριστούγεννα ενώ δεν είχε ξεκινήσει καν η παραγωγή τους; Μήπως πήρε καμιά collector's; Αν έχει καμιά φωτό στείλε μας. Έχεις δίκιο την collectors έχει. Η deluxe έχει κάτι παραπάνω από την collectors; Ποιες οι διαφορές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 11 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Έχεις δίκιο την collectors έχει. Η deluxe έχει κάτι παραπάνω από την collectors; Ποιες οι διαφορές; Μπορείς να δεις εδώ https://box.baldursgate3.game/ Ουσιαστικά είναι μια Physical έκδοση με αρκετά εξτρά καλούδια. Σίγουρα λιγότερα από την collector's αλλά για την τιμή που έχει είναι αρκετά πλούσια. Το μόνο καλύτερο που έχει από την collector's είναι ότι έχει το παιχνίδι σε φυσική μορφή για PS5 και Xbox( δισκάκια με ολόκληρο το παιχνίδι μέχρι patch 5). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2 minutes ago, CarbonFibre said: Μπορείς να δεις εδώ https://box.baldursgate3.game/ Ουσιαστικά είναι μια Physical έκδοση με αρκετά εξτρά καλούδια. Σίγουρα λιγότερα από την collector's αλλά για την τιμή που έχει είναι αρκετά πλούσια. Το μόνο καλύτερο που έχει από την collector's είναι ότι έχει το παιχνίδι σε φυσική μορφή για PS5 και Xbox( δισκάκια με ολόκληρο το παιχνίδι μέχρι patch 5). Όντως αν είναι στα 80 ευρώ δεν φαίνεται και άσχημο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Όντως αν είναι στα 80 ευρώ δεν φαίνεται και άσχημο... Απλά να ξέρεις ότι τα μεταφορικά είναι 20€ και η έκδοση αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο από τη σελίδα της Larian. Πιστεύω ότι και στα 100€ λέει. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από CarbonFibre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Με τρώει το χέρι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα