Προς το περιεχόμενο

Baldur's Gate ΙΙΙ

HellionKal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Που να παίξεις το Horizon Forbidden West. 9 στους 10 quest givers η important chars είναι κακάσχημες τύπισσες, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Τουλάχιστον το BG3 είναι τόσο καλο, που μπορείς να τα αγνοήσεις αυτά.

H Projekt RED το έχει καταφέρει σωστά αυτό. Ειδικά το CP77 έχει full diversity, από σκληρούς καρ.... μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς αλλά έχουν φτιάξει το lore σωστά ώστε όλο αυτό να έχει μια συνοχή και όχι απλά να σου πετάνε woke stuff μόνο και μόνο επειδή το απαιτούν οι εποχές.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

H Projekt RED το έχει καταφέρει σωστά αυτό. Ειδικά το CP77 έχει full diversity, από σκληρούς καρ.... μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς αλλά έχουν φτιάξει το lore σωστά ώστε όλο αυτό να έχει μια συνοχή και όχι απλά να σου πετάνε woke stuff μόνο και μόνο επειδή το απαιτούν οι εποχές.

Καμια εποχή δεν το απαιτεί, propaganda είναι, το gaming απευθύνεται σε αρσενικά από πάντα. Δηλαδή πόσες γυναίκες έχετε γνωρίσει στην ζωή σας που είναι gamers η γενικά fans από franchises φαντασίας? Μια στις δέκα και μάλλον πολύ λέω. Anyways, όσο ένα game είναι εξαιρετικό overall, μπορείς να προσπεράσεις τέτοιου είδους θέματα.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστό είναι κατά τη γνώμη μου να υπάρχει diversity σε games/ταινίες/σειρές, αρκεί να γίνεται σωστά και όχι να σου πετάνε κακογραμένους χαρακτήρες στη μούρη μόνο και μόνο γιατί πρέπει να τσεκάρουν το checkbox "diversity". Βέβαια όπως είπα και πριν, πάντα υπήρχαν σημαντικοί γυναικείοι χαρακτήρες οι οποίοι πολλές φορές ήταν και από τις ισχυρότερες υπάρξεις του lore (π.χ. Galladriel) αλλά μάλλον κάποιοι έχουν αμνησία.

Επεξ/σία από just_a_dude

41 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δηλαδή πόσες γυναίκες έχετε γνωρίσει στην ζωή σας που είναι gamers η γενικά fans από franchises φαντασίας? 

Δυστυχώς καμία, όμως θα ήθελα πολύ να γνωρίσω κάτι νέες (αλλοδαπές) γιουτιούμπερς που βγήκαν τελευταία 🥰😘😍

Εντάξει είναι και αναλόγως με τι κοπέλες κάνεις παρέα. Αν πας στα μπουζούκια και στα club ε λογικό να μην βρεις gamers. Εγώ όταν ήμουν στη σχολή (μηχ. υπολογιστών) είχα γνωρίσει αρκετές gamers.

9 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Εντάξει είναι και αναλόγως με τι κοπέλες κάνεις παρέα. Αν πας στα μπουζούκια και στα club ε λογικό να μην βρεις gamers. Εγώ όταν ήμουν στη σχολή (μηχ. υπολογιστών) είχα γνωρίσει αρκετές gamers.

Αυτές που είχα γνωρίσει εγώ όταν σπούδαζα τα αρχαία χρόνια ήταν πιο άσχημες από τον κολλητό μου τον Μπάμπη που έμοιαζε με λύκο 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιχνιδάρα.

Κρίμα που με τον i5 που έχω σβήνει ο υπολογιστής προφανώς από υπερθέρμανση. 

Θα χρειαστεί να βάλω i7. 

Επεξ/σία από tolstoy

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, tolstoy είπε

Παιχνιδάρα.

Κρίμα που με τον i5 που έχω σβήνει ο υπολογιστής προφανώς από υπερθέρμανση. 

Θα χρειαστεί να βάλω i7. 

Δε θα χρειαστεί να βάλεις i7, αν σβήνει από υπερθέρμανση, προφανώς και πρέπει να τον καθαρίσεις και να βάλεις άλλη πάστα ή και άλλο fan.

Οι απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι:

Αναφορά σε κείμενο

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ:

Απαιτείται επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα 64-bit

Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64-bit

Επεξεργαστής: Intel I5 4690 / AMD FX 8350

Μνήμη: 8 GB RAM

Γραφικά: Nvidia GTX 970 / RX 480 (4GB+ of VRAM)

DirectX: Έκδοση 11

Αποθήκευση: 150 GB διαθέσιμος χώρος

Επιπλέον σημειώσεις: SSD required

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ:

Απαιτείται επεξεργαστής και λειτουργικό σύστημα 64-bit

Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 64-bit

Επεξεργαστής: Intel i7 8700K / AMD r5 3600

Μνήμη: 16 GB RAM

Γραφικά: Nvidia 2060 Super / RX 5700 XT (8GB+ of VRAM)

DirectX: Έκδοση 11

Αποθήκευση: 150 GB διαθέσιμος χώρος

Επιπλέον σημειώσεις: SSD required

Επεξ/σία από xtrmsnpr

• 4 εβδομάδες αργότερα...
19 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Και σκεφτόμουν να το περάσω και στο steam deck. NOT

Στις 12/1/2024 στις 2:09 ΜΜ, just_a_dude είπε

Σωστό είναι κατά τη γνώμη μου να υπάρχει diversity σε games/ταινίες/σειρές, αρκεί να γίνεται σωστά και όχι να σου πετάνε κακογραμένους χαρακτήρες στη μούρη μόνο και μόνο γιατί πρέπει να τσεκάρουν το checkbox "diversity". Βέβαια όπως είπα και πριν, πάντα υπήρχαν σημαντικοί γυναικείοι χαρακτήρες οι οποίοι πολλές φορές ήταν και από τις ισχυρότερες υπάρξεις του lore (π.χ. Galladriel) αλλά μάλλον κάποιοι έχουν αμνησία.

Γιατί; Αν δεν υπάρχει ας πούμε τι χάνουν οι gamers/θεατές;

• Like 4

1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Γιατί? Αν υπάρχει τι χάνουν οι gamers/θεατές? 

Εγώ σχολίασα το "πρέπει να υπάρχουν". Γιατί πρέπει να υπάρχουν; Σε αυτό μπορείς να μου απαντήσεις ή ήρθες να το παίξεις προοδευτικός;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...