seithan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, catmaster said: 🙃 εβριμπόντι ιν δις γκέιμ φάκς εξέπτ του μί ....απελπισία ... https://media.tenor.com/fyHwzykynZ0AAAAM/thrust-hip.gif Με τέτοιο nickname (Τουμί), ούτε πληρωτέος! 😅🤣😂 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από seithan
Zus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, catmaster είπε Τι δεν υπάρχουν αρσενικά ρε μπρο... εγώ που είμαι κοκορας στο κοτέτσι τότε θα έπρεπε να έχω φάει από Act1 και την έχω πέσει μέχρι και στις γάτες στο παιχνίδι και δεν έχει κάτσει τίποτα ... 🙃 Δύο πιθανότητες δίνω Η είναι μπαγκαρισμενο το δικό μου (τι διάλα απο gog το πήρα και είναι πατσαρισμένο τέρμα)-εκτός κι αν μου το χάκεψε η γυναίκα μου. Παίζω half-elf monk ... ρε λες ;;;;; i have a cunning plan... (η θα το γυρίσω σε paladin που είναι και καλά ιππότης και κάνουν μπαμ τα φράγκα απο μακριά -"εχω και κότερο" , η σε τερμα barbarian "όλη μερα στο σιδεράδικο και μετα βοϊδόσκονες") εβριμπόντι ιν δις γκέιμ φάκς εξέπτ του μί ....απελπισία ... Αν σε παρηγορεί το παρακάτω (spoiler μόνο για μερακλήδες) Spoiler Η Gith το έχει αξύριστο 😝 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από Zus
Anastazio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Ο ikaruga λεει οτι δεν υπαρχει αρσενικος απο τους origin χαρακτηρες για να παιξεις και εχει δικιο,πρεπει να κανεις δικο σου χαρακτηρα.
Zus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου O Gale είναι γυναικωτός; Spoiler Μου έτρωγε (στην κυριολεξία) το loot και τον ξαπόστειλα. 😛
chek2fire Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Zus είπε O Gale είναι γυναικωτός; Απόκρυψη περιεχομένων Μου έτρωγε (στην κυριολεξία) το loot και τον ξαπόστειλα. 😛 Nαι πρέπει να την τρίζει την όπισθέν αλλά τον έχω must στο party μου που παίζω με δύο mage, έναν fighter και έναν healer
Anastazio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 3 hours ago, Zus said: O Gale είναι γυναικωτός; Hide contents Μου έτρωγε (στην κυριολεξία) το loot και τον ξαπόστειλα. 😛 Ε δεν τον λες και αρρενωπό! 😅 Πηδάγε μια θεά η δε θυμάμαι καλά?
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Ένα δράμα ζείτε και σεις χρονιάρες μέρες. Κοιμάστε τα βράδια ή βλέπετε εφιάλτες με τους φανταζι χαρακτήρες ένας φανταζι παιχνιδιού?
Anastazio Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 hour ago, xtrmsnpr said: Ένα δράμα ζείτε και σεις χρονιάρες μέρες. Κοιμάστε τα βράδια ή βλέπετε εφιάλτες με τους φανταζι χαρακτήρες ένας φανταζι παιχνιδιού? Κοιμομαστε κανονικα,απλα οι male origin χαρακτηρες ειναι νεροβραστοι και λειπει ενας σκληρος καριολης απο το παρτι😂να μη το πουμε?! 2
Zus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Κοιμάστε τα βράδια Μόνο ανάσκελα 😛 1
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Παιδιά και το Witcher 3 φαντεζί είναι αλλά έχει πολύ περισσότερη αληθοφάνεια και πολύ καλύτερο spread στην παρουσίαση του για το πως και τι. Δεν γίνεται ο κάθε major χαρακτήρας ή major leader κάποιου γκρουπ να είναι ή γκόμενά ή γκει ή οτιδήποτε άλλο εκτός από σοβαρό αρρενωπό αρσενικό. Μα ούτε ένας όμως. Βρείτε μου έναν στο Bg3 που να είναι ο μισός Djisktra αρρενωποτητας. Δεν συζητάω για άλλους. 1
seithan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 5 hours ago, ikaruga24 said: Παιδιά και το Witcher 3 φαντεζί είναι αλλά έχει πολύ περισσότερη αληθοφάνεια και πολύ καλύτερο spread στην παρουσίαση του για το πως και τι. Δεν γίνεται ο κάθε major χαρακτήρας ή major leader κάποιου γκρουπ να είναι ή γκόμενά ή γκει ή οτιδήποτε άλλο εκτός από σοβαρό αρρενωπό αρσενικό. Μα ούτε ένας όμως. Βρείτε μου έναν στο Bg3 που να είναι ο μισός Djisktra αρρενωποτητας. Δεν συζητάω για άλλους. h8rs gonna h8! Spoiler 😅
kavadias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Δημοσ. 6 Ιανουαρίου το BG3 δεν τοχω πιάσει ακόμη αλλά και το Far Cry 6 έτσι είναι και μερικές φορές χτυπάει λίγο άσχημα. Ντάξει games είναι αλλά είναι τόσο over-represented κάποια πράγματα που σου σπάει λίγο το suspension of disbelief. Στο FarCry δεν δίνω τόση σημασία γιατι με κρατάει το gunplay, τώρα στο BG3 θα δω όταν το παίξω 😝
just_a_dude Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μια ζωή είχαμε γυναικείους σημαντικούς χαρακτήρες τόσο σε ταινίες όσο και games (Galadriel στο LOTR, Ερμιονη στο Harry Potter, Lara Croft στα Tomb Raider και πολλές άλλες) που μάλιστα ήταν καλογραμμένοι. Τώρα τι τους έχει πιάσει όλους τα τελευταία χρόνια και λένε ότι δεν υπάρχει representation και οι εταιρείες φτιάχνουν προχειρογραμενους χαρακτήρες δεν μπορώ να καταλάβω. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, just_a_dude είπε Μια ζωή είχαμε γυναικείους σημαντικούς χαρακτήρες τόσο σε ταινίες όσο και games (Galadriel στο LOTR, Ερμιονη στο Harry Potter, Lara Croft στα Tomb Raider και πολλές άλλες) που μάλιστα ήταν καλογραμμένοι. Τώρα τι τους έχει πιάσει όλους τα τελευταία χρόνια και λένε ότι δεν υπάρχει representation και οι εταιρείες φτιάχνουν προχειρογραμενους χαρακτήρες δεν μπορώ να καταλάβω. Που να παίξεις το Horizon Forbidden West. 9 στους 10 quest givers η important chars είναι κακάσχημες τύπισσες, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Τουλάχιστον το BG3 είναι τόσο καλο, που μπορείς να τα αγνοήσεις αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα