Προς το περιεχόμενο

Baldur's Gate ΙΙΙ

HellionKal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 21/12/2023 στις 10:21 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

Ρε βάλτε λίγο παραπάνω ρε. Το ξέρω ότι θα το βαρεθω και δε θα μου αρέσει ιδιαίτερα, μη πετάξω 30€ έτσι. Να πετάξω λιγότερα αν είναι.

λογικό είναι μετά το starfield πως να σου αρέσει αυτή η κωμωδία :P 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, Federacion είπε

Πανδύσκολο μου φαίνεται. 

Αν δεν έχεις ξαναδοκιμάσει τέτοιου είδους παιχνίδια , χρειάζεται λίγο χρόνο να αφιερώσεις για να δεις τα mechanics , αλλά πραγματικά είναι φανταστικό παιχνίδι που αξίζει τα χρήματά του μέχρι το τελευταίο cent - φαίνεται η αγάπη που έχουν ρίξει οι devs του συγκεκριμένου studio.(Προσωπικά το θεωρω one of a kind)

Δύσκολα -για μένα- θεωρώ τα soulslike παιχνίδια (πχ shadows die twice που με είχαν σφάξει τα boss σαν αρνί του πάσχα εκατό χιλιάδες φορές)

• Like 1

1 ώρα πριν, Federacion είπε

Πολύ αργά πάνε οι μάχες και χάνω όλη την ώρα. Εντάξει και τα souls ήταν γμστα...

Ελπίζω να έχεις επιλέξει easy επίπεδο για δυσκολία. Εγώ το είχα normal και ήμουν έτοιμος να τα βροντήξω!

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το μόνο κακό που έχω να γράψω για το παιχνίδι, εκτός των τεχνικών θεμάτων που είναι όντως πανταχού παρόν και μπόλικα, είναι το γεγονός ότι είναι πολύ "νεοτεριστικο" και του λείπει κάποια δόση αληθοφάνειας όσο μπορεί αυτή να γίνει σε τέτοιο κόσμο. 

Π. Χ. Δεν είναι κανονικό woke fest αλλά δεν υπάρχει ούτε ένας αρσενικός εκεί μέσα που να είναι και να φωνάζει αρσενικός. Αντίθετα μπόλικες αναφορές σε γκει ζευγάρια και όχι μόνο. Γκόμενές παντού, σε θέσεις κλειδιά, μέχρι και ως captain σε πειρατικό πλοίο και όχι μόνο. 

Η αλήθεια είναι ότι λόγο υπερφόρτωσης βαράει κάπως άσχημα και χαλάει εντελώς την ατμόσφαιρα. 

Επίσης υπερβολικό τουρλού με τις φυλές. Πουθενά τίποτε που να τις ξεχωρίζει πέρα από το οφθαλμοφανες. 

• Like 4
  • Sad 2

Πάντως μα την Παναγία, το επόμενο playtrough θα το κάνω με σκοπό να φάω κάθε γκόμενά που θα βλέπω σε θέση ισχύος χωρίς λόγο. Ακόμα και όταν υπάρχει λόγος οι αρσενικοί απλά δεν υπάρχουν ρε αδερφέ έκανα σοβαρά κόπο να βρω αρσενικό και δεν υπάρχει, δεν βρίσκω πουθενά και για κανένα λόγο. Ο μόνος αρσενικός που μπορώ να σκεφτώ και αυτό πάλι είναι δύσκολο διότι δεν κάνουν λόγο μετά την μεταμόρφωση του είναι ο Ketheric Thorm. 

Δείτε εδώ λίστα και θα καταλάβετε. 

- Ολόκληρο το party είναι bisexual με αποκλειστικά θηλυκές θεότητες ή γκει θεότητες (Shar, Selune, Vlakith, Mystra, Orpheus, Tiamat κτλ). 

- Αρχηγοί όλων των major guilds και ταγματων είναι αποκλειστικά γκόμενές με τάγμα από άλλες πόσες γκόμενές με τεράστια όπλα. Δεν αναφέρω ονόματα για αποφυγή σποιλερ. 

Δεν κάνω πλάκα, στην επόμενη μου περατζαδα δεν θα αφήσω γκόμενά για γκόμενά σε θέση ισχύος χωρίς λόγο μόνο και μόνο για να φτιάξω λίστα με τους πιθανούς αρσενικούς. Στην παραπάνω λίστα θα συμπεριλάβω και γκει διότι θέλω να δω dody count από αυτούς με εν τέλη πόσοι πιθανοί αρσενικοί μπορεί να υπάρχουν στο παιχνίδι εν τέλη. 

Πραγματικά dark urge gameplay με σκοπό και στόχο. 

• Sad 1

Αναφορά σε κείμενο

- Ολόκληρο το party είναι bisexual με αποκλειστικά θηλυκές θεότητες ή γκει θεότητες (Shar, Selune, Vlakith, Mystra, Orpheus, Tiamat κτλ). 

PC sexual ειναι:)

ο Οrpheus δν ειναι θεοτητα και απο που και ως που γκει?

ουτε η Vlaakith ειναι θεοτητα, lich einai. undead queen. ολα αυτα στο μεταξυ ειναι... γραμμενα εδω και πολλααααααααααα χρονια. vlaakith(s), mystra, shar, selune κτλ ολα ειναι canon.

δεν αλλαξαν κατι σε αυτα για να πανε με τα νερα καποιου.

7 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

οι αρσενικοί απλά δεν υπάρχουν ρε αδερφέ έκανα σοβαρά κόπο να βρω αρσενικό και δεν υπάρχει

Τι δεν υπάρχουν αρσενικά ρε μπρο... εγώ που είμαι κοκορας στο κοτέτσι τότε θα έπρεπε να έχω φάει από Act1 και την έχω πέσει μέχρι και στις γάτες στο παιχνίδι και δεν έχει κάτσει τίποτα ... 🙃
Δύο πιθανότητες δίνω

Η είναι μπαγκαρισμενο το δικό μου (τι διάλα απο gog το πήρα και είναι πατσαρισμένο τέρμα)-εκτός κι αν μου το χάκεψε η γυναίκα μου.

Παίζω half-elf monk ... ρε λες ;;;;;
i have a cunning plan...
(η θα το γυρίσω σε paladin που είναι και καλά ιππότης και κάνουν μπαμ τα φράγκα απο μακριά -"εχω και κότερο" , η σε τερμα barbarian "όλη μερα στο σιδεράδικο και μετα βοϊδόσκονες")

εβριμπόντι ιν δις γκέιμ φάκς εξέπτ του μί ....απελπισία ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...