Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα.

Λέω να δώσω μια ευκαιρία στο παιχνίδι μιας και απο μικρός ήθελα να παίξω τέτοιου είδους παιχνίδα (τότε Baldurs Gate ΙΙ , Diablo ΙΙ , Neverwinter Nights) αλλά δεν μπορούσα και δεν κατάφερα μέχρι σήμερα.

Το ερώτημα μου είναι πόσο δύσκολο learning curve έχει το συγκεκρημένο για κάποιον που δεν έχει παίξει ποτέ και πόσες ώρες θα λέγατε πως χρειάζονται για να μπείς στο κλίμα ?

Δημοσ.
27 minutes ago, Chocobo said:

Καλησπέρα στη παρέα.

Λέω να δώσω μια ευκαιρία στο παιχνίδι μιας και απο μικρός ήθελα να παίξω τέτοιου είδους παιχνίδα (τότε Baldurs Gate ΙΙ , Diablo ΙΙ , Neverwinter Nights) αλλά δεν μπορούσα και δεν κατάφερα μέχρι σήμερα.

Το ερώτημα μου είναι πόσο δύσκολο learning curve έχει το συγκεκρημένο για κάποιον που δεν έχει παίξει ποτέ και πόσες ώρες θα λέγατε πως χρειάζονται για να μπείς στο κλίμα ?

πολυ ευκολα θα μπορεσεις να ξεκινήσεις, απλα να διαλέξεις το easy mode. 

• Thanks 1
Δημοσ.
14 hours ago, Chocobo said:

Καλησπέρα στη παρέα.

Μια χαρά μπορείς να παίξεις! Θέλει υπομονή και δεν έχει καμία σχέση με το diablo και το neverwinter. 

Ο χρόνος που θα χρειαστείς για να εγκλιματιστείς δεν νομίζω ότι μπορεί να τον υπολογίσει κάποιος. Παίζει ρόλο πόσο κοντά είσαι στην λογική των turned based, επίσης πόσο διατεθιμένος είσαι να κατανοήσεις την λογική ενός φανταστικού κόσμου. 

Το ξέρω ότι κάποιες φορές είναι αδύνατο, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι βγάζει όλο το potential του όταν παίζεται με φίλους.

Τέλος,  συνιστώ να το παίξεις στο balanced που είναι και το «normal mode». Αν νομίζεις ότι γίνεται κουραστικό μπορείς στην πορεία να το ρίξεις το explorer.

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Stratosnis είπε

Μια χαρά μπορείς να παίξεις! Θέλει υπομονή και δεν έχει καμία σχέση με το diablo και το neverwinter. 

Ο χρόνος που θα χρειαστείς για να εγκλιματιστείς δεν νομίζω ότι μπορεί να τον υπολογίσει κάποιος. Παίζει ρόλο πόσο κοντά είσαι στην λογική των turned based, επίσης πόσο διατεθιμένος είσαι να κατανοήσεις την λογική ενός φανταστικού κόσμου. 

Το ξέρω ότι κάποιες φορές είναι αδύνατο, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι βγάζει όλο το potential του όταν παίζεται με φίλους.

Τέλος,  συνιστώ να το παίξεις στο balanced που είναι και το «normal mode». Αν νομίζεις ότι γίνεται κουραστικό μπορείς στην πορεία να το ρίξεις το explorer.

Οκ νόμιζα ήταν ίδιο σχετικά genre αυτά.Τurn Based δεν έχω παίξει εκτός και αν συμπεριλάβουμε jrpgs που έχουν turn based μάχες(απο αυτά έχω παίξει πάαααρα πολλά)

Γενικά εχω υπομονή καθώς παίζω μεγάλα open world rpg(Skyrim,Fallout,Soulsborne,Witcher κλπ) και έχω και ένα φίλο ο οποίος είναι ένας απο τους λόγους που θέλω να παίξω το παιχνίδι.

Το έβαλα να κατεβαίνει εχθές βράδυ πάω για το ξεκίνημα μιας και έχω 3ήμερο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Chocobo είπε

Οκ νόμιζα ήταν ίδιο σχετικά genre αυτά.Τurn Based δεν έχω παίξει εκτός και αν συμπεριλάβουμε jrpgs που έχουν turn based μάχες(απο αυτά έχω παίξει πάαααρα πολλά)

Γενικά εχω υπομονή καθώς παίζω μεγάλα open world rpg(Skyrim,Fallout,Soulsborne,Witcher κλπ) και έχω και ένα φίλο ο οποίος είναι ένας απο τους λόγους που θέλω να παίξω το παιχνίδι.

Το έβαλα να κατεβαίνει εχθές βράδυ πάω για το ξεκίνημα μιας και έχω 3ήμερο.

θα βαρεθεις

• Like 1
  • Confused 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
14 hours ago, panagiotis54 said:

Baldur's Gate 3 Won't Be On Game Pass, Dev Says There Is A "Fair Price" To Pay

"We made a big game, so I think there's a fair price to be paid for that, and I think that that is okay."

Όχι μόνο αυτό αλλά η Larian είναι τιμιότατη με την τιμολογιακή της πολιτική, το δεκάρικο που θα κάνει σε 1-2 χρόνια είναι μια χαρά.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Όχι μόνο αυτό αλλά η Larian είναι τιμιότατη με την τιμολογιακή της πολιτική, το δεκάρικο που θα κάνει σε 1-2 χρόνια είναι μια χαρά.

Τιμότατη είναι indeed. Δεκάρικο δεν θα κάνει επουδενί. Αυτή τη στιγμή στο steam το πρώτο έχει 40€ και το δεύτερο 45€ έπειτα από 5 και 7 χρόνια αντίστοιχα. Η Larian φτιάχνει παιχνίδια που αντέχουν στον χρόνο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο 10ρικο δεν έχει πέσει ακόμα το Divinity 2 που ειναι παιχνιδι του 2017, θα πέσει το baldurs gate σε 1-2 χρόνια μάλιστα με τόση προβολή που έχει?

Ζήτημα αν θα πέσει κάτω απο 40ευρώ, να λέμε καλύτερα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Στο 10ρικο δεν έχει πέσει ακόμα το Divinity 2 που ειναι παιχνιδι του 2017, θα πέσει το baldurs gate σε 1-2 χρόνια μάλιστα με τόση προβολή που έχει?

Ζήτημα αν θα πέσει κάτω απο 40ευρώ, να λέμε καλύτερα.

Κάτω από 40 οριακά έχει το Divinity 1. Το Baldur’s gate θα παραμείνει κοντά στα 50€ για καμιά τριετία άκοπα με όλα τα GOTY που θα μαζέψει φέτος. 

Απλά δεν είναι παιχνίδι για όλους, θέλει μπόλικο διάβασμα και άπλετο χρόνο.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Zus είπε

Κάτω από 40 οριακά έχει το Divinity 1.

Προφανώς δεν μιλάμε για επίσημη αρχική τιμή να πάει στα 10+ευρώ, αλλά σε έκπτωση όπως πχ ισχύει στο Divinity 1

image.png.17d4ebd00a28f07dd195c8d3876f74ae.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...