Stratosnis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 10 hours ago, Vortexxx said: Παίζει κανένας σας online με άλλους; προφανώς. Από τα καλύτερα co op αν βρεις ωραία παρέα. Ότι καλύτερο για πρωίνο καφέ.
aetos1988 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Με το τελευταίο patch του παιχνιδιού υποστηρίζει πλέον το FSR 2.2! https://videocardz.com/newz/baldurs-gate-3-updated-with-fidelityfx-super-resolution-2-2-support
thanosAIAS Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Στις 30/9/2023 στις 1:02 ΜΜ, liakinen είπε Ερώτηση που την κάνω εδώ γιατί στο thread με τις οθόνες δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω απάντηση. Σε οθόνες που υποστηρίζουν 120hz - 144hz... και με κάρτες γραφικών που έχουν για πλάκα παιχνίδια όπως το συγκεκριμένο και άλλα Rpg, αφήνετε τα FPS ελεύθερα ή καλύτερα να μπαίνει κόφτης (και στα πόσα; πχ 60FPS) ούτως ώστε να δουλεύει χαμηλά η GPU (θερμοκρασία, θόρυβος, οικονομία); Εγώ έβαλα κόφτη και παίζει μια χαρά χωρίς πολύ φασαρία όπως πριν 1
Vigilante1319 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 χωρις να κανω σποιλ τι μουσικαρα επαιξε σε μια μαχη με γνωστο δαιμονα ? μολις τελειωσα απο εκει και απλα ανατριχιασα 7
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2023 από Fulgore 5 4
LIVAS_GR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, dalan2007 said: ερχεται πολυ ωραια και αξιζει σιγουρα,αλλοι πουλανε μισο τελειωμενα παιχνιδια σε αυτην την τιμη.....
Stratosnis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 13 hours ago, dalan2007 said: ερχεται πάρα πολύ καλή τιμή, και ας το έχω σε digital. Μπράβο τους. Σε άλλα νέα φίλος παρέλαβε την collectors. απλά τρομερή.
ikaruga24 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Πόσους έχετε δει να ξεκινούν το παιχνίδι πάλι από την αρχή μετά από 110 ώρες; Ναι καλά το καταλάβατε, εγώ. Το γιατί έχει να κάνει με τον χαρακτήρα που διάλεξα. Ο Astarion ήταν ο χαρακτήρας μου. Το πρόβλημα είναι ότι χάνεις όλο το lore και την διαδραστικοτητα αν πάρεις από τους προεπιλεγμενους χαρακτήρες. Άρχισα λοιπόν πάλι από την αρχή, έφτιαξα δικό μου χαρακτήρα και τώρα έχω Astarion στο party μου. Ε ναι, ο τύπος είναι εγγύηση. 3
cyberguy Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 13 hours ago, ikaruga24 said: Πόσους έχετε δει να ξεκινούν το παιχνίδι πάλι από την αρχή μετά από 110 ώρες; Ναι καλά το καταλάβατε, εγώ. Το γιατί έχει να κάνει με τον χαρακτήρα που διάλεξα. Ο Astarion ήταν ο χαρακτήρας μου. Το πρόβλημα είναι ότι χάνεις όλο το lore και την διαδραστικοτητα αν πάρεις από τους προεπιλεγμενους χαρακτήρες. Άρχισα λοιπόν πάλι από την αρχή, έφτιαξα δικό μου χαρακτήρα και τώρα έχω Astarion στο party μου. Ε ναι, ο τύπος είναι εγγύηση. και εγω με 105 ωρες ξεκίνησα νεο gameplay με dark urge, αλλάζει όλη η φιλοσοφία του παιχνιδιού.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Αυτοί οι τσίπηδες με τα ζάρια δεν έβαλαν σε έκπτωση το παιχνίδι στα steam autumn sales… Γιαυτό και γω, ψήφισα game of the year το starfield, έτσι για να μάθουν! Τα λέμε τα Χριστούγεννα, αν το βάλουν!
Zus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 21 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Αυτοί οι τσίπηδες με τα ζάρια δεν έβαλαν σε έκπτωση το παιχνίδι στα steam autumn sales… Γιαυτό και γω, ψήφισα game of the year το starfield, έτσι για να μάθουν! Τα λέμε τα Χριστούγεννα, αν το βάλουν! Σαν τις απατημένες γκόμενες που κάθονται στον πρώτο τυχόντα! 😂 Ε όχι και starfield, καλύτερα να ψήφιζες Fortnite!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα