Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 hours ago, Vortexxx said:

Παίζει κανένας σας online με άλλους;

προφανώς. Από τα καλύτερα co op αν βρεις ωραία παρέα. Ότι καλύτερο για πρωίνο καφέ.

Δημοσ.
Στις 30/9/2023 στις 1:02 ΜΜ, liakinen είπε

Ερώτηση που την κάνω εδώ γιατί στο thread με τις οθόνες δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω απάντηση. 

Σε οθόνες που υποστηρίζουν 120hz - 144hz... και με κάρτες γραφικών που έχουν για πλάκα παιχνίδια όπως το συγκεκριμένο και άλλα Rpg, αφήνετε τα FPS ελεύθερα ή καλύτερα να μπαίνει κόφτης (και στα πόσα; πχ 60FPS) ούτως ώστε να δουλεύει χαμηλά η GPU (θερμοκρασία, θόρυβος, οικονομία);

Εγώ έβαλα κόφτη και παίζει μια χαρά χωρίς πολύ φασαρία όπως πριν

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, dalan2007 said:

ερχεται :)

πολυ ωραια και αξιζει σιγουρα,αλλοι πουλανε μισο τελειωμενα παιχνιδια σε αυτην την τιμη.....

Δημοσ.
13 hours ago, dalan2007 said:

ερχεται :)

πάρα πολύ καλή τιμή, και ας το έχω σε digital. Μπράβο τους. Σε άλλα νέα φίλος παρέλαβε την collectors. απλά τρομερή.

Δημοσ.

Πόσους έχετε δει να ξεκινούν το παιχνίδι πάλι από την αρχή μετά από 110 ώρες; Ναι καλά το καταλάβατε, εγώ. Το γιατί έχει να κάνει με τον χαρακτήρα που διάλεξα. Ο Astarion ήταν ο χαρακτήρας μου. Το πρόβλημα είναι ότι χάνεις όλο το lore και την διαδραστικοτητα αν πάρεις από τους προεπιλεγμενους χαρακτήρες. 

Άρχισα λοιπόν πάλι από την αρχή, έφτιαξα δικό μου χαρακτήρα και τώρα έχω Astarion στο party μου. Ε ναι, ο τύπος είναι εγγύηση. 

• Like 3
Δημοσ.
13 hours ago, ikaruga24 said:

Πόσους έχετε δει να ξεκινούν το παιχνίδι πάλι από την αρχή μετά από 110 ώρες; Ναι καλά το καταλάβατε, εγώ. Το γιατί έχει να κάνει με τον χαρακτήρα που διάλεξα. Ο Astarion ήταν ο χαρακτήρας μου. Το πρόβλημα είναι ότι χάνεις όλο το lore και την διαδραστικοτητα αν πάρεις από τους προεπιλεγμενους χαρακτήρες. 

Άρχισα λοιπόν πάλι από την αρχή, έφτιαξα δικό μου χαρακτήρα και τώρα έχω Astarion στο party μου. Ε ναι, ο τύπος είναι εγγύηση. 

και εγω με 105 ωρες ξεκίνησα νεο gameplay με dark urge, αλλάζει όλη η φιλοσοφία του παιχνιδιού. 

Δημοσ.

Αυτοί οι τσίπηδες με τα ζάρια δεν έβαλαν σε έκπτωση το παιχνίδι στα steam autumn sales…
Γιαυτό και γω, ψήφισα game of the year το starfield, έτσι για να μάθουν! Τα λέμε τα Χριστούγεννα, αν το βάλουν!

Δημοσ.
21 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Αυτοί οι τσίπηδες με τα ζάρια δεν έβαλαν σε έκπτωση το παιχνίδι στα steam autumn sales…
Γιαυτό και γω, ψήφισα game of the year το starfield, έτσι για να μάθουν! Τα λέμε τα Χριστούγεννα, αν το βάλουν!

Σαν τις απατημένες γκόμενες που κάθονται στον πρώτο τυχόντα! 😂

Ε όχι και starfield, καλύτερα να ψήφιζες Fortnite!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...