johnmayson Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Καλημερα σε περιπτωση που κανω unistall που ειναι το save ωστε να το σωσω για να μη ξεκιναω παλι απο την αρχη;;; Δε το βρισκω.steam. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 δεν στο έχει αποθηκευμένο στο cloud? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το χα κλεισει το cloud αλλα θα το ανοιξω να κανει συγχρονισμο αλλα περα απο αυτο ηθελα να χω το save ωστε να μη παω μεσω cloud.ΑΝ γνωριζει καποιος Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από johnmayson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleasgr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, johnmayson said: Το χα κλεισει το cloud αλλα θα το ανοιξω να κανει συγχρονισμο αλλα περα απο αυτο ηθελα να χω το save ωστε να μη παω μεσω cloud.ΑΝ γνωριζει καποιος Δοκίμασε user/documents/larian/baldur's gate 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 28 λεπτά πριν, achilleasgr είπε Δοκίμασε user/documents/larian/baldur's gate 3 οχι δε υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να βοήθησα δεν το έχω το παιχνίδι για να τσεκαρω Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2023 από dalan2007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 @johnmayson Για να βρεις το save αρχείο θα ενεργοποιήσεις στα windows για τους φακέλους να βλέπεις τα κρυφά αρχεία (Hiden items) C:Users/ [username] /AppData/Local/Larian Studios/Baldur's Gate 3/PlayerProfiles/Public/Savegames Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Eυχαριστωω το βρηκα. 200mb ειναι. ΤΟ παιχνιδι καταλαμβανει χωρο 148,6gb στο δισκο. δε ξερω τι να κανω unistall η οχι. Καπου με χει κουρασει σα παιχνιδι 51 λεπτά πριν, dalan2007 είπε Ελπίζω να βοήθησα δεν το έχω το παιχνίδι για να τσεκαρω dalan πως και δε το παιξες;;; για κρυφα αρχεια ουτε που το θυμομουν ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Ξεκάθαρα λόγω χρόνου και κούρασης Εδώ δεν έχω ακουμπήσει σχεδόν το starfield που το περίμενα I'm too old for this 😔 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Η λαριαν πληρωσε δικαιωματα για να κυkλοφορησει μονο το bg3 h γενικως για το bg;;;Ποσα πληρωσε περιπου γνωριζουμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 10 hours ago, johnmayson said: Η λαριαν πληρωσε δικαιωματα για να κυkλοφορησει μονο το bg3 h γενικως για το bg;;;Ποσα πληρωσε περιπου γνωριζουμε;; Τα δικαιόματα αν δεν κάνω λάθος τα έχουν οι wizards of the coast .aka Hasbro η οποία τα πείρε από την Αtari. Η larian ζήτησε την άδεια για να φτιάξει ένα dnd base game και την πείρε με την δεύτερη και εφόσον την επιτυχία του Divinity Original Sin 2. Δεν γνωρίζω το ποσό που μπορεί να έδωσε η larian αλλά δεν νομίζω να υπήρχε και άλλος που να έδειξε ενδιαφέρον καθώς η bioware το έχει παρατήσει το άθλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GhostDel Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το έλιωσα το bg3 παιχνιδαρα, αξιζει το DOS: 2; θα το ευχαριστηθω το ιδιο; Θα μου φανει παλιο σε σχεση με το bg3; Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2023 από GhostDel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleasgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 46 minutes ago, GhostDel said: Το έλιωσα το bg3 παιχνιδαρα, αξιζει το DOS: 2; θα το ευχαριστηθω το ιδιο; Θα μου φανει παλιο σε σχεση με το bg3; πολύ ωραίο παιχνίδι και θα το ευχαριστηθείς. είναι το παιχνίδι που είδαν από την ιδιοκτήτρια του ip του baldur's gate και πρότειναν στον developer να φτιάξει το bg3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, GhostDel said: Το έλιωσα το bg3 παιχνιδαρα, αξιζει το DOS: 2; θα το ευχαριστηθω το ιδιο; Θα μου φανει παλιο σε σχεση με το bg3; To combat system και το class system ειναι πιο ευελικτο,επιτρεπει περισσοτερους πειραματισμους,θα το ευχαριστηθεις ξεκαθαρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 ξεκαθαρα καλυτερο για εμενα το DOS2, εχει πολυ ευφανταστα spells και μπορεις να κανεις πολυ fun πραγματα γενικα & τρελα combos. Τωρα αν θες λιγο πιο δυστροπο & δυσκολο με την κορυφαια ιστορια που χανεσαι, σου συστηνω να παιξεις το DOS1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα