Προς το περιεχόμενο

Baldur's Gate ΙΙΙ

HellionKal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το χα κλεισει το cloud αλλα θα το ανοιξω να  κανει συγχρονισμο αλλα περα απο αυτο ηθελα να χω το save ωστε να μη παω μεσω cloud.ΑΝ γνωριζει καποιος

Επεξ/σία από johnmayson
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 hours ago, johnmayson said:

Το χα κλεισει το cloud αλλα θα το ανοιξω να  κανει συγχρονισμο αλλα περα απο αυτο ηθελα να χω το save ωστε να μη παω μεσω cloud.ΑΝ γνωριζει καποιος

Δοκίμασε user/documents/larian/baldur's gate 3

@johnmayson

Για να βρεις το save αρχείο θα ενεργοποιήσεις στα windows για τους φακέλους να βλέπεις τα κρυφά αρχεία (Hiden items)

C:Users/ [username] /AppData/Local/Larian Studios/Baldur's Gate 3/PlayerProfiles/Public/Savegames

Eυχαριστωω το βρηκα. 200mb ειναι. ΤΟ παιχνιδι καταλαμβανει χωρο 148,6gb στο δισκο. δε ξερω τι να κανω unistall η οχι. Καπου με χει κουρασει σα παιχνιδι

51 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

Ελπίζω να βοήθησα δεν το έχω το παιχνίδι για να τσεκαρω 

Screenshot_2023-10-10-21-39-02-49_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

dalan πως και δε το παιξες;;;

για κρυφα αρχεια ουτε που το θυμομουν ευχαριστω

• Like 1

10 hours ago, johnmayson said:

Η λαριαν πληρωσε δικαιωματα για να κυkλοφορησει μονο το bg3 h γενικως για το bg;;;Ποσα πληρωσε περιπου γνωριζουμε;;

Τα δικαιόματα αν δεν κάνω λάθος τα έχουν οι wizards of the coast .aka Hasbro η οποία τα πείρε από την Αtari.
Η larian ζήτησε την άδεια για να φτιάξει ένα dnd base game και την πείρε με την δεύτερη και εφόσον την επιτυχία του Divinity Original Sin 2.
Δεν γνωρίζω το ποσό που μπορεί να έδωσε η larian αλλά δεν νομίζω να υπήρχε και άλλος που να έδειξε ενδιαφέρον καθώς η bioware το έχει παρατήσει το άθλημα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έλιωσα το bg3 παιχνιδαρα, αξιζει το DOS: 2; θα το ευχαριστηθω το ιδιο; Θα μου φανει παλιο σε σχεση με το bg3;

Επεξ/σία από GhostDel

46 minutes ago, GhostDel said:

Το έλιωσα το bg3 παιχνιδαρα, αξιζει το DOS: 2; θα το ευχαριστηθω το ιδιο; Θα μου φανει παλιο σε σχεση με το bg3;

πολύ ωραίο παιχνίδι και θα το ευχαριστηθείς. είναι το παιχνίδι που είδαν από την ιδιοκτήτρια του ip του baldur's gate και πρότειναν στον developer να φτιάξει το bg3

• Thanks 1

1 hour ago, GhostDel said:

To combat system και το class system ειναι πιο ευελικτο,επιτρεπει περισσοτερους πειραματισμους,θα το ευχαριστηθεις ξεκαθαρα.

• Like 1

ξεκαθαρα καλυτερο για εμενα το DOS2, εχει πολυ ευφανταστα spells και μπορεις να κανεις πολυ fun πραγματα γενικα & τρελα combos. Τωρα αν θες λιγο πιο δυστροπο & δυσκολο με την κορυφαια ιστορια που χανεσαι, σου συστηνω να παιξεις το DOS1

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...