Zaknafein Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, polaki είπε 2 ώρες του έδωσα, η αλήθεια είναι δεν παλεύεται. Ε δεν είναι ακριβώς ελαφρύ το παιχνίδι για το Μ1. Last resort δοκίμασε πως πάει αν κατεβάσεις ανάλυση, γιατί σε native πρέπει να πέφτει ξύλο, αφού τα 8GB είναι για OS+game+VRAM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Με τα 8GB ram σε SoC είναι φύσει αδύνατο να το σηκώσει φαντάζομαι το περίμενες. Στα 16gb του M1 pro, +upscaling θα είχες 60 fps στα ultra ή 30/40 χωρίς upscaling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 26/9/2023 στις 11:00 ΜΜ, polaki είπε Έχει καταφέρει κανείς να παίξει σε Mac? Kαι αν ναι, πώς του φαίνεται το performance? Σε macbook air m1 πάντως είναι απογοητευτικό. Όλα low φυσικά, και οριακά παίζεται. 2 ώρες του έδωσα, η αλήθεια είναι δεν παλεύεται. Έχω την εντύπωση ότι θα μείνω με ότι έχω διαβάσει από εσάς 1.5 μήνα τώρα και ότι gameplay vid έχω δει στο youtube... Στα recommended πάντως το μηχανάκι σου το δίνει low - medium. Κάτοχος MacBook Pro M1 Pro εδώ και το παιχνίδι τρέχει νερό σε Ultra Settings. Το αδιανόητο είναι ότι παίζει εξίσου καλά με το Desktop της υπογραφής μου (εξού και ο λόγος που το αγόρασα, για να μπορώ να κάνω κανένα quest και εκτός σπιτιού). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W_anakin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν τρελάθηκα λίγο που το έπαιξα εγώ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Κόλλησα σε ηθικό δίλλημα. Εσείς που το τελειώσατε/ είστε 3ο act τι κάνατε στον Cazador; Προσπαθώ να παίξω "good" playthrough και έχω κολλήσει με το ηθικό δίλλημα σε σχέση με το τι να κάνω τα Spoiler 7000 vampire spawn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Gilmaru είπε Κόλλησα σε ηθικό δίλλημα. Εσείς που το τελειώσατε/ είστε 3ο act τι κάνατε στον Cazador; Προσπαθώ να παίξω "good" playthrough και έχω κολλήσει με το ηθικό δίλλημα σε σχέση με το τι να κάνω τα Απόκρυψη περιεχομένων 7000 vampire spawn. Spoiler οταν οπως λες ειναι ηθικο διλλημα.. .δεν εχει νοημα να ρωτας εμας :Ρ κανε οτι σου λεει η καρδια σου. εγω μιας και ειχα πολυ καλες σχεσεις με τον ασταριον και γνωριζοντας πως αντιμετωπιζουν οι gurs(σαν monster hunters) vampires κτλ... τον αφησα να κανει τη δουλεια του. αλλωστε δεν ξερω κανενα απο τα 7000 vampire spawns και επαιζα ενα neutral evil playthrough οποτε θεωρησα πως να αφησω το φιλαρακι μου να κανει αυτο που νιωθει ηταν η καλυτερη οδος. αντιστοιχα αφησα την shadowheart να κανει οπως νομιζει με το nightsong και... ολα πηγαν καλα! Γενικα αν και οι δικες μου αποφασεις μπαλατζαριζαν μεταξυ καλου και κακου... τους companions τους αντιμετωπιζα ως κανονικους υπαρκτους χαρακτηρες και συμφωνα με οτι μου εδειχναν πως θελω τους αφηνα να κανουν τα πραγματα οπως θελουν αυτοι στα quest line τους και οχι οπως θα ηθελα εγω να τα κανουν. Οταν θα κανω straight goody two shoes & straight evil playthroughs ή θα κανουν τα πραγματα με τον δικο μου τροπο ή θα χωριζουν οι δρομοι μας με τον ενα τροπο ή τον αλλο. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2023 από omghi2u Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Ερώτηση που την κάνω εδώ γιατί στο thread με τις οθόνες δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω απάντηση. Σε οθόνες που υποστηρίζουν 120hz - 144hz... και με κάρτες γραφικών που έχουν για πλάκα παιχνίδια όπως το συγκεκριμένο και άλλα Rpg, αφήνετε τα FPS ελεύθερα ή καλύτερα να μπαίνει κόφτης (και στα πόσα; πχ 60FPS) ούτως ώστε να δουλεύει χαμηλά η GPU (θερμοκρασία, θόρυβος, οικονομία); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Frame cap ή/και power limit στην κάρτα, όσο θες. Δοκιμάζεις κ βλέπεις, αν και λογικά με κόφτη στα 60 πρέπει να είναι ΟΚ (το τερμάτισα στο παλιό PC με ~30-40 fps στο Act3, οπότε με 60ρι σταθερό θα είναι ταμαμ, ίσως σε γρήγορες κινήσεις της κάμερας να καταλαβαίνεις κάτι, αλλά εκεί παίζει κ το CPU ρόλο για τυχόν stutters). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Στις 22/9/2023 στις 2:48 ΜΜ, johnmayson είπε Ειμαι στο inquisitors chamber στη μαχη με τον ch’rai.Θα το παρατησω balanced επιπεδο ( μεσαιο) και δε μπορω να κερδισω με τιποτα.Μου χει σπασει τα νευρα. αφου πηγα λιγο ποιο πισω και βρηκα αλλο ενα μπουκαλακι health παω να παιξω τη μαχη και η λιζ απο το παρτυ γινεται αντιπαλος. Ν αφησω τη μαχη και να παω ποιο κατω;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Τι επικούρα αυτή η στιγμή στο παιχνίδι! 12 λεπτά πριν, johnmayson είπε αφου πηγα λιγο ποιο πισω και βρηκα αλλο ενα μπουκαλακι health παω να παιξω τη μαχη και η λιζ απο το παρτυ γινεται αντιπαλος. Ν αφησω τη μαχη και να παω ποιο κατω;;; Μπορείς και να ρίξεις την δυσκολία κι άλλο προσωρινά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) ρε μαγκες τον μοχλο για το μοργκ οσοι εχουν παιξει εκει περα πως τον ενεργοποιουμε ? δεν μου εχει ενεργοποιημενη την εντολη. ακυρο μπηκα και ξαναμπηκα και εκανε περσεψιον σωστο μην δινετε σημασια εχω κανει δυο φορες ρειτζ κουιτ μονο για αυτο. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2023 από Vigilante1319 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, Gilmaru είπε Τι επικούρα αυτή η στιγμή στο παιχνίδι! Μπορείς και να ρίξεις την δυσκολία κι άλλο προσωρινά. Δε το ηξερα σ ευχαριστω πολυ. Νικησα επιτελους. Προχωραμε. Summertime, and the livin's easy (αλλα το παιχνιδι θα μασ βγαλει τη ψυχη) Bradley's on the microphone with Ras MG All the people in the dance will agree ( εχουμε λαλησει απο το πολυ bg3) That we're well-qualified to represent the L.B.C Me, me and Louie, we gonna run to the party And dance to the rhythm, it gets harder (και οσο προχωραμε τοσο θα τραγουδαμε)😀 χορευτε αδερφια και θα το τερματισουμε καποια στιγμη ασ ελπισουμε να ναι με στη χρονια αυτηηη😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Spoilers για ACT III προς το τέλος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, GhostRiderLSOV said: Spoilers για ACT III προς το τέλος; Ωχ οκ, δεν το γνώριζα 🥲 Αλλά είδα κάποιος μοδ το διόρθωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα