gust Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με προλαβές....... επιτέλους Αναμένω και fsr 2.1 implementation και act 3 performance fixes....για να δούμε! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από gust
CarbonFibre Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, gust είπε Με προλαβές....... επιτέλους Αναμένω και fsr 2.1 implementation και act 3 performance fixes....για να δούμε! Υπάρχουν βελτιώσεις στην απόδοση του act 3 από ότι διαβάζω στα release notes.
gust Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Το είδα! Αντε να δούμε όσους το έχουν φτάσει εκεί! και επίσης no fsr2
johnmayson Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Μονο 4,9 gb το update.ποιο act 3 μεχρι να φτασουμε κει αν φτασουμε εχει δρομο. 5 ώρες πριν, johnmayson είπε Ειμαι στο inquisitors chamber στη μαχη με τον ch’rai.Θα το παρατησω balanced επιπεδο ( μεσαιο) και δε μπορω να κερδισω με τιποτα.Μου χει σπασει τα νευρα. Απο αυτο το σημειο ποσο εχω ακομα για να τελειωσω το act1??Αν γνωριζει καποιος.
Mr Aris Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, johnmayson είπε Μονο 4,9 gb το update.ποιο act 3 μεχρι να φτασουμε κει αν φτασουμε εχει δρομο. Απο αυτο το σημειο ποσο εχω ακομα για να τελειωσω το act1??Αν γνωριζει καποιος. Πολύ κοντά, αλλά μπορείς να πας στο πρώτο χάρτη όποτε θέλεις, τουλάχιστον μέχρι ένα προχωρημένο σημείο του act2,
CarbonFibre Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) No HDR στη Mac έκδοση!! Κρίμα η mini led.😢 Edit: Τελικά έκανα λάθος. Υποστηρίζει και είναι πολύ ωραίο. Απλά θέλει ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις του launcher της Larian. Περίεργο γιατί κάτι τέτοιο δεν χρειαζόταν στο pc. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από CarbonFibre
johnmayson Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Πολύ κοντά, αλλά μπορείς να πας στο πρώτο χάρτη όποτε θέλεις, τουλάχιστον μέχρι ένα προχωρημένο σημείο του act2, καλα αν δε τελειωσω τη μαχη δεν με βλεπω να ολοκληρωνω το act1 θα το παρατησω.
johnmayson Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 22/9/2023 στις 2:48 ΜΜ, johnmayson είπε Ειμαι στο inquisitors chamber στη μαχη με τον ch’rai.Θα το παρατησω balanced επιπεδο ( μεσαιο) και δε μπορω να κερδισω με τιποτα.Μου χει σπασει τα νευρα. Εκανα και respec αλλα πηγε χειροτερα στη μαχη.Το σβησα το save.Πραγματικα δε ξερω τι να κανω
omghi2u Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 22/9/2023 στις 6:10 ΜΜ, CarbonFibre είπε Υπάρχουν βελτιώσεις στην απόδοση του act 3 από ότι διαβάζω στα release notes. εφτιαξαν 5 πραγματα και εσπασαν αλλα 10. καλο 2025 με το definitive edition λεω εγω. Εβαλαν χωρις λογο μαλλια στον Majesty Αλλαξαν σε πολυ basic τα κερατα του raphael και του "εβαψαν" και το μαλλι. εβαλαν το shared stash , οποτε οταν βγαζεις εναν παιχτη απο το party σου γτ ρε παιδι μου θες να συνεχισεις το questline καποιου που ειναι στο camp ή απλα θες να δοκιμασεις εναν αλλο... οι τσαντες με τα κλειδια και ολες τις υπολοιπες μλκιτσες τσουπ σκαει στο δικο σου inventory. γτ ετσι. Η καμερα πλεον σε ολες τις συζητησεις κανει τρελο focus στον δικο μας χαρακτηρα και δεν βλεπεις σχεδον τα 2/3 του υπολοιπου παρτι λοιπουν διαφορα animations & facial expresions απο τους companions που πλεον δεν τα χρησιμοποιουν.. το ιδιο και για τον Tav/Durge που ειτε παιρνει κριντζαριστη εκφραση ειτε ειναι σαν να κανει delivery απο deadpan αστειο. Ο Gale ξανα μπαγκαρισμενος στα interactions αναφορικα με το approval Στο Act 2 Spoiler o Dammon insta dies εξαιτιας της suspicious cow/slime Οι πορτες ειναι και αυτες μπαγκαρισμενες, ειναι ανοιχτες πατας αναμεσα τους για να περασεις και παει και τις κλεινει πλεον. Αν κανεις manual save ή κατσει να ριξει auto save αφου κανεις trade με καποιον merchant πεφτει απο crash μεχρι απλα να χαθει το/α save. Η ιστορια του Wyll μπαγκαρε και στο Act 3 δεν μπροεις να κανεις το progress της Διαλογοι ειτε εχουν χαθει τελειως ή οι NPCs κοβουν την κουβεντα mid sentence. Σκηνες ειναι censored ενω εχεις το nudity filter και το censoring στο off. Τα FPS για αλλους ανεβηκαν για αλλους πεσαν στα Ταρταρα. Το spell animate dead ειναι broken πλεον, αν βγαλεις σκελετους βγαινουν χωρις τοξα (οποτε βαρανε μπουνιες) και αν βγαλεις ζομπις ή δεν spawnαρουν καθολου ή βγαινουν αλλα δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις κανενα απο τα skills τους. Η Minthara παραμενει ρημαδι σαν companion , broken storyline, broken fighting lines κτλ ολα παραμενουν ως ειχαν δλδ broken af. Ενα bug που υποτιθεται εφτιαξαν οπου ο gale επαναλαμβανει 2 φορες για το πως ρουφαει μαγικη ενεργεια απο τα αντικειμενα, πλεον επαναλαμβανεται περισσοτερες απο 2 φορες. Η Laezel καποιες φορες μπαγκαρει το μοντελο της και γινεται στρομπο/ντισκομπαλα ή ριμαδομπαγκαρει τελειως το μοντελο της overall https://ibb.co/YBbcxxY Γενικα εσπασαν πααααρα πολλα animations και cut scenes σε διαλογους με χαρακτηρες να κανουν Pop in , Να μιλανε αλλα να ειναι ο ενας πλατη στον αλλο λες και ετοιμαζονται για duel στην αγρια δυση κτλ. Απο το ενα blunder στο αλλο το παει η Larian.
vs_skg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 13 hours ago, omghi2u said: εφτιαξαν 5 πραγματα και εσπασαν αλλα 10. καλο 2025 με το definitive edition λεω εγω. Εβαλαν χωρις λογο μαλλια στον Majesty Αλλαξαν σε πολυ basic τα κερατα του raphael και του "εβαψαν" και το μαλλι. εβαλαν το shared stash , οποτε οταν βγαζεις εναν παιχτη απο το party σου γτ ρε παιδι μου θες να συνεχισεις το questline καποιου που ειναι στο camp ή απλα θες να δοκιμασεις εναν αλλο... οι τσαντες με τα κλειδια και ολες τις υπολοιπες μλκιτσες τσουπ σκαει στο δικο σου inventory. γτ ετσι. Η καμερα πλεον σε ολες τις συζητησεις κανει τρελο focus στον δικο μας χαρακτηρα και δεν βλεπεις σχεδον τα 2/3 του υπολοιπου παρτι λοιπουν διαφορα animations & facial expresions απο τους companions που πλεον δεν τα χρησιμοποιουν.. το ιδιο και για τον Tav/Durge που ειτε παιρνει κριντζαριστη εκφραση ειτε ειναι σαν να κανει delivery απο deadpan αστειο. Ο Gale ξανα μπαγκαρισμενος στα interactions αναφορικα με το approval Στο Act 2 Hide contents o Dammon insta dies εξαιτιας της suspicious cow/slime Οι πορτες ειναι και αυτες μπαγκαρισμενες, ειναι ανοιχτες πατας αναμεσα τους για να περασεις και παει και τις κλεινει πλεον. Αν κανεις manual save ή κατσει να ριξει auto save αφου κανεις trade με καποιον merchant πεφτει απο crash μεχρι απλα να χαθει το/α save. Η ιστορια του Wyll μπαγκαρε και στο Act 3 δεν μπροεις να κανεις το progress της Διαλογοι ειτε εχουν χαθει τελειως ή οι NPCs κοβουν την κουβεντα mid sentence. Σκηνες ειναι censored ενω εχεις το nudity filter και το censoring στο off. Τα FPS για αλλους ανεβηκαν για αλλους πεσαν στα Ταρταρα. Το spell animate dead ειναι broken πλεον, αν βγαλεις σκελετους βγαινουν χωρις τοξα (οποτε βαρανε μπουνιες) και αν βγαλεις ζομπις ή δεν spawnαρουν καθολου ή βγαινουν αλλα δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις κανενα απο τα skills τους. Η Minthara παραμενει ρημαδι σαν companion , broken storyline, broken fighting lines κτλ ολα παραμενουν ως ειχαν δλδ broken af. Ενα bug που υποτιθεται εφτιαξαν οπου ο gale επαναλαμβανει 2 φορες για το πως ρουφαει μαγικη ενεργεια απο τα αντικειμενα, πλεον επαναλαμβανεται περισσοτερες απο 2 φορες. Η Laezel καποιες φορες μπαγκαρει το μοντελο της και γινεται στρομπο/ντισκομπαλα ή ριμαδομπαγκαρει τελειως το μοντελο της overall https://ibb.co/YBbcxxY Γενικα εσπασαν πααααρα πολλα animations και cut scenes σε διαλογους με χαρακτηρες να κανουν Pop in , Να μιλανε αλλα να ειναι ο ενας πλατη στον αλλο λες και ετοιμαζονται για duel στην αγρια δυση κτλ. Απο το ενα blunder στο αλλο το παει η Larian. Μόνο σαν αστείο διαβάζεται αυτό, θα το δει κανένας που δεν έχει παίξει και θα νομίζει πρόκειται για cyberpunk v2.0
polaki Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Έχει καταφέρει κανείς να παίξει σε Mac? Kαι αν ναι, πώς του φαίνεται το performance? Σε macbook air m1 πάντως είναι απογοητευτικό. Όλα low φυσικά, και οριακά παίζεται. 2 ώρες του έδωσα, η αλήθεια είναι δεν παλεύεται. Έχω την εντύπωση ότι θα μείνω με ότι έχω διαβάσει από εσάς 1.5 μήνα τώρα και ότι gameplay vid έχω δει στο youtube...
gust Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Δεν ξέρω για το performance σε μακ να σου πω αλλα εντάξει αν το κλειδώσεις στα 30 fps με fsr quality μια χαρα παίζει η παινχιδαρα. Εγω το απολαμβάνω στο steam deck με τις ρυθμίσεις που σου ειπα και στο desktop με fx8350 kai rx580 σε medium. To παιχνίδι παιξε το για την ιστορια και το lore, το gameplay του δεν έχει διαφορά στα high settings, στα γραφικά θα κάνεις δυστυχώς κάποιους συμβιβασμούς, αλλά αξίζει τον κόπο....
polaki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 18 hours ago, gust said: Δεν ξέρω για το performance σε μακ να σου πω αλλα εντάξει αν το κλειδώσεις στα 30 fps με fsr quality μια χαρα παίζει η παινχιδαρα. Εγω το απολαμβάνω στο steam deck με τις ρυθμίσεις που σου ειπα και στο desktop με fx8350 kai rx580 σε medium. To παιχνίδι παιξε το για την ιστορια και το lore, το gameplay του δεν έχει διαφορά στα high settings, στα γραφικά θα κάνεις δυστυχώς κάποιους συμβιβασμούς, αλλά αξίζει τον κόπο.... ναι δεν με πειράζουν τα γραφικά, απλά πήγαινε σπαστά φαντάσου κάπως λες και ήταν στα 10-15 frames. Και ίσως οριακά να είχα και sync θέματα με τον ήχο, δεν ξέρω αν όντως είχα ή αν ήταν λόγω της αίσθησης που έπαιρνα με τα ελάχιστα frames. Επίσης με το Baldur's να είναι τόσα giga, είναι μαξαρισμένος ο δίσκος μου, μόνο 4-5gb διαθέσιμα έχω. Σίγουρα παίζει ρόλο, γιατί ξέρω ότι μετά τα 8GB ram που καταναλώνονται, το macos πάει και "δανείζεται" απ'το δίσκο. Θα κάνω ένα ξεσκαρτάρισμα μες το ΣΚ (garageband files είδα έχουν δεσμεύσει 3gb, άσκοπο πραγματικά) και θα ξαναδοκιμάσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα