Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω ψιλομπερδευτει λιγο μπορει καποιος να μου εξηγησει το advantage και το disadvantage τι ακριβως ειναι και πως το αποκτω ας εχει σαν παραδειγμα το astarion.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 19/9/2023 στις 6:17 ΜΜ, johnmayson είπε

Επειδη εχω ψιλομπερδευτει λιγο μπορει καποιος να μου εξηγησει το advantage και το disadvantage τι ακριβως ειναι και πως το αποκτω ας εχει σαν παραδειγμα το astarion.

adv: ρίχνεις δύο ζάρια και διαλέγεις το καλύτερο αποτέλεσμα

dis: ρίχνεις δύο ζάρια και διαλέγεις το χειρότερο αποτέλεσμα

υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι, αλλά θέλει ψάξιμο. μερικοί κλασσικοί είναι: attack/action from stealth και ενέργειες εναντίον εχθρών που είναι stunned ή prone 

Επεξ/σία από achilleasgr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν κάποιος είναι stunned ή prone έχουν όλοι advantage σε attack rolls. Από εκεί και πέρα σε ability checks στα dialogs παίρνεις από κάποια spells, scrolls, potions ή items (πχ charm person ή potion of hill giant strength) ή και κάποια passives ακόμα από κάποιες classes ή ilithid powers. Τέλος υπάρχουν και κάποια items που δίνουν αυτό το bonus στη μάχη ανεξάρτητα αν ο εχθρός είναι stunned ή proned (πχ υπάρχουν κάποια πολύ καλά early γάντια που δίνουν advantage σε όλα τα attack rolls όταν είσαι περικυκλωμένος από 2 η περισσότερους εχθρούς - ότι πρέπει για το Λαεζάκι στην αρχή που δεν έχει τα extra attacks 😁).

Στις 19/9/2023 στις 5:56 ΜΜ, psof είπε

Χρησιμοποίησες τις Ilithid power εσύ; Νομίζω απο το λίγο που είδα αυτό κάνει το παιχνίδι αρκετά ευκολότερο. Αυτό και να βλέπεις OP builds και party combos απο το youtube. Αν τα κάνεις όλα αυτά τότε ναι ακόμα και στο tactician μόλις φτάσεις στο lvl 9-10 δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Εγώ δεν χρησιμοποίησα καμία Ilithid power αλλά αυτό που με βοήθησε ήταν το loot goblin που έκρυβα μέσα μου όποτε ανα πάσα στιγμή είχα το καλύτερο δυνατόν gear είτε μέσω loot είτε μέσω upgrade απο trade. Ειδικά στη μέση του ACT 3 όλη η βασική 4άδα μου ήταν χεσμένοι στα epics και στα legendaries.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Στις 19/9/2023 στις 5:20 ΜΜ, vs_skg είπε

Τέλος και από μένα στο Tactician, 11/10 στα act I/II, γενναιόδωρο 7.5/10 στο ΙΙΙ. 

Γνώμη μου, να περιμένετε την definitive version όσοι δεν το έχετε παίξει ακόμα. Από την αίσθηση "Αυτό είναι το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι που έχω παίξει ποτέ" (δηλ καλύτερο από MGS4, RDR2, Mass Effect, GTA, Dark Souls, FO, Skyrim, csgo, deus ex με μια γρήγορη ανασκόπηση) πέσαμε (μούτσο) στο Act III, των μπερδεμένων quest, των buggy interactions, του άντε να φεύγει κι αυτό από τη μέση, και του, "τι τώρα αυτό ήταν το boss fight?"

btw αν έχετε δύσκολη μάχη στο act II&III (που να χρειάστηκε έστω δέυτερο attempt), τότε ή σας έπιασαν με το βρακί κάτω ή δεν είχατε σωστό party. 

Επέκταση  

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
  Στις 20/9/2023 στις 12:35 ΜΜ, ilos είπε

Όταν κάποιος είναι stunned ή prone έχουν όλοι advantage σε attack rolls. Από εκεί και πέρα σε ability checks στα dialogs παίρνεις από κάποια spells, scrolls, potions ή items (πχ charm person ή potion of hill giant strength) ή και κάποια passives ακόμα από κάποιες classes ή ilithid powers. Τέλος υπάρχουν και κάποια items που δίνουν αυτό το bonus στη μάχη ανεξάρτητα αν ο εχθρός είναι stunned ή proned (πχ υπάρχουν κάποια πολύ καλά early γάντια που δίνουν advantage σε όλα τα attack rolls όταν είσαι περικυκλωμένος από 2 η περισσότερους εχθρούς - ότι πρέπει για το Λαεζάκι στην αρχή που δεν έχει τα extra attacks 😁).

Επέκταση  

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 20/9/2023 στις 1:36 ΜΜ, vs_skg είπε

Επέκταση  

Δημοσ.

Μόνο spoilers κάτω

• Like 2
Δημοσ.

🍎 PSA: The full version of Baldur's Gate 3 launches on Mac tomorrow! Played Baldur's Gate 3 in Early Access? Prepare for launch by following steps 1-3 in our pre-launch guide.

για οσους ειναι μαζοχες εεεεε παιζουν απο mac εννοω 😂

Δημοσ.

Για τους ψυχασθενικους υπάρχει mod tactician plus που αυξάνει τα hp στο tactician 100%. Έχει και επιλογές αν θες για να έχουν +2 saves κλπα κλπα αλλα Δεν αξίζουν, παραγινεται δύσκολο. Μαζί με το mod που σου επιτρέπει να έχεις παραπάνω party members ειναι καλη φαση Το tactician plus για να μην κάνεις faceroll τα πάντα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι για τους μαζόχες μπορει να ειναι καλη φαση να τρως πολαπλασιο ξυλο για ολους τους αλλους όχι :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Καθυστέρηση για το Patch που ήταν να βγει σήμερα.. και εντάξει σήμερα έχουμε Europa League, δεν θα έπαιζα.. αλλά διαβάζω στο IGN ότι ίσως δεν βγει ούτε αύριο... κρίμα, γιατί το ΣΚ θα το έλιωνα... 

Πονεμένος mac user..

Δημοσ.
  Στις 22/9/2023 στις 5:29 ΠΜ, Malthador είπε

Βγήκε το patch 3 μπας και παίξουμε όσοι έχουμε Mac ή όχι ακόμα;

Πήρε μια μικρή αναβολή για σήμερα. 

Νομίζω 7 απόγευμα θα είναι διαθέσιμο.

Δημοσ.

Ειμαι στο inquisitors chamber στη μαχη με τον ch’rai.Θα το παρατησω balanced επιπεδο ( μεσαιο) και δε μπορω να κερδισω με τιποτα.Μου χει σπασει τα νευρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...