seithan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) On 16/09/2023 at 09:01, johnmayson said: Καλημερα καλα στο mac θα φτοιαχτει λογικα 21 θα μπορειτε να παιζετε.Απορια για οσους γνωριζουν περιμενοντας καποιος το παιχνιδι σα επιλογη για βιβλιο δε ειναι καλυτερα να παρει το dnd players book για να εχει μια γνωση και καλη προετοιμασια απο το να διαβασει salvatore που γενικως εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλος και οτι τα βιβλια ειναι για μικρη ηλικια.Τη γνωμη σας οποιος γνωριζει.υγ: τη προηγουμενη βδομαδα πηρα και 2d20 ζαρακια 😀 έχω διαβάσει όλη την σειρά των βιβλίων του (και είναι ΠΟΛΛΑ) και ενώ κάποια είναι αποθέωση και κάποια απλά είναι ''οκ'', θα έλεγα ότι χάνεις εάν δεν διαβάσεις τουλάχιστον 6 από αύτα (τα πρώτα 6 εάν θυμάμαι) θα μείνεις κατά κάποιον τρόπο φτωχότερος μην έχοντας γνωρίσει τον κόσμο, τους χαρακτήρες και την περιπέτεια που χτίζει ο Σαλβατόρε... Μετά θα θέλεις να διαβάσεις κ τα άλλα 30-πόσα ακόμα Δεν θα έλεγα οτι έχουν σχέση με το παιχνίδι πέρα γενικών ονομάτων στον χάρτη αλλά τίποτε παραπάνω. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2023 από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1319 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Να ρωτησω ειμαι στο δευτερο ακτ απο οτι ειδα αρχικα απο θεμα ιστοριας παιζω λιγο οπως να ναι την μια λιγο καλουλης την αλλη λιγο κακουλης ας πουμε για να μην κανω και σποιλ βασικα λιγο ουδετερος. Βγαζει γενικα καποιο νοημα αυτο το playthrough? Στο underdark ποτε να παω δν το εχω πολυ αγγιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 13 hours ago, ilos said: Εντάξει ρε παλικάρια το ζάρι εμφανίζεται μόνο σε thief skills και dialog options με ability checks. To 99.9% του παιχνιδιού μόνο από το combat log μπορείς να δεις τι ζαριές έφερες σε attacks/spells και saving throws. Μια χαρά υλοποίηση είναι tbh. Για μένα το game άγγιξε την τελειότητα για αυτό που είναι. Μόνο για το elden ring και το witcher 3 μπορώ να πω κάτι παρόμοιο τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα. Σίγουρα κάποια πραγματάκια είναι σπαστικά αν είσαι υπερβολικά ADHD και ψείρας και θα βελτιωθούν με τα patches όπως chests που ξεθάβεις και πέφτουν κάτω από το map instantly ή items σε ράφια που είναι unreachable κλπ klein mein. Αν έχω 2 παράπονα για το game προσωπικά θα προτιμούσα 6 man party όπως στα OG (αν και έτσι θα τράβαγαν περισσότερο οι μάχες) και να μπορούσες να πας πίσω στις ACT 1/2 περιοχές που έχουν αλλάξει μετά την ACT 3. To μόνο που με χαλάει είναι ότι θα προτιμούσα flat checks παρά ζάρια. Δηλαδή για το τάδε chest θες 10 στο lockpicking, έχεις 10 το ανοίγεις. Δεν είναι dnd βέβαια αλλά that's just me 13 hours ago, ilos said: Αν έχω 2 παράπονα για το game προσωπικά θα προτιμούσα 6 man party όπως στα OG (αν και έτσι θα τράβαγαν περισσότερο οι μάχες) και να μπορούσες να πας πίσω στις ACT 1/2 περιοχές που έχουν αλλάξει μετά την ACT 3. Oh yes, υπάρχει mod που βάζεις όσα members θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Vigilante1319 είπε Να ρωτησω ειμαι στο δευτερο ακτ απο οτι ειδα αρχικα απο θεμα ιστοριας παιζω λιγο οπως να ναι την μια λιγο καλουλης την αλλη λιγο κακουλης ας πουμε για να μην κανω και σποιλ βασικα λιγο ουδετερος. Βγαζει γενικα καποιο νοημα αυτο το playthrough? Στο underdark ποτε να παω δν το εχω πολυ αγγιξει Δεν υπάρχει θέμα με την όποια επιλογή κάνεις υπό την έννοια ότι όλα επιτρέπονται αρκεί να είσαι έτοιμος να δεχτείς τις συνέπειες γιατί ο κόσμος αντιδρά στις επιλογές σου. Δεν θυμάμαι αν σε αφήνει να πας underdark όταν μπεις στο act 2 αλλά αν μπορείς πήγαινε τώρα και τελειώσέ το όλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Btw ποιες ήταν οι πιο δύσκολες μάχες στο game για σας? Spoiler Για μένα: Ο Nere και τα Duergars στο Grymforge. Την έκανα και level 4 που δεν είχα ακόμα τα extra attacks και ήταν πραγματικά δράμα. Τα mind controls έπεφταν βροχή (νομίζω είναι 3 ή 4 casters), μου έριξε και τον Avatar σε κάποια φάση ο Blacksmith που την είχε δει John Cena και στη Lava να ψοφήσει χωρίς να μπορώ να τον κάνω res, ωραία πραγματάκια.🤣 Ευτυχώς τάνκαρε τον κwλό της το Λαεζάκι με την Adamantine Armor και σιγά σιγά ο Astarion με την Shadowheart τους τρώγανε από τον εξώστη. Σε tactitian δε νομίζω να βγαίνει αυτό το πράγμα σε level 4 αν δεν έχεις κάπως προστασία από τα mind controls. Η Viconia με τους υπόλοιπους Shar followers (αν και αν διαλέξεις το Dark Path στην Shadowheart πάνε όλοι αυτοί μαζί σου και δεν υφίσταται καν μάχη). Την πήρα και αψήφιστα αυτή τη μάχη γιατί το game είναι περίπατος όταν φτάσεις 11-12 level και oh boy. Εκτός ότι η βλαμμένη έχει απίστευτα buffs, σπαμάρουν όλη την περιοχή με blind fogs και δε μπορείς να κάνεις τίποτα σχεδόν. Πιστεύω αν πάει κάποιος προετοιμασμένος με anti-blind gear θα είναι απίστευτα ευκολότερη αλλά και πάλι έχουν πολύ damage σαν group. Αν και δε μπορώ να πω ότι ήταν στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις 2 μάχες ο Cazador γιατί είναι κάπως gimicky. Καταρχάς την ξεκινάς με 3 chars γιατί ο Astarion γίνεται part του ritual μέχρι να πας εκεί να τον σώσεις γιατί αλλιώς τελειώνει το ritual και μας χαιρετάει. Λογικά αυτό δε θα συμβαίνει αν δεν τον πάρεις μαζί σου, αλλά δεν το δοκίμασα. Ύστερα ο Cazador μετά από κάθε round είναι σε mist form και είναι invincible, που σπάει κυρίως με το daylight spell (οπότε καλό είναι να το έχετε από πριν equiped). Δεύτερον έχει γερά buffs για κάθε ritual victim (με όλα μαζί έχει τρελό dps) που γίνονται deactivate προσωρινά αν κάτσετε μπροστά στα runes τους. Για αυτό τον λόγο καλό είναι να έχετε party που να μπορεί να κάνει ranged damage, ώστε να μένετε πάνω εκεί. Και φυσικά τον Gale με counterspell που κάνει τo 90% από τις μάχες απλά γελοίες. Honorable mention τα shades που πολεμάς όταν ο Halsin ανοίγει το portal για τον Thaniel. Όχι γιατί είναι δύσκολη μάχη, αλλά γιατί αν δε κάνεις γρήγορα target focus τους τοξότες, ρίχνουν κάτω το portal σε dt. Αυτή η μάχη δε βγαίνει χωρίς μάγο tbh. Βάλε και το Bulette που λογικά οι περισσότεροι θα το αφήσετε στο underdark (δε δίνει και τίποτα 😂), είναι εντελώς rng μάχη και μπορείς να φας και party wipe για πλάκα αν σε πετάει πέρα δώθε. Επίσης κάργα ζόρικη είναι και η μάχη στην είσοδο των Moonrise Towers αν μπεις Γιούτσος από μπροστά. Αλλά αν πάτε από πίσω από την κουζίνα και τους κάνετε flank είναι μετά της πλάκας ιστορία γιατί τους τρως σιγά σιγά όσο ασχολούνται με τους άλλους στο choke. Ομοίως και η μάχη με τον Orthon στο Shar's Temple. Αν πας από πίσω σκοτώνεις τα ants σιγά σιγά και στο τέλος μένει μόνο αυτός να έρχεται και να σπάει μπάλες με το invisibility του (κάντε aoe spells γιατί 2 chars με see invisibility που είχα ποτέ δεν τον είδαν). Θα ήθελα κάποιες μάχες να ήταν δυσκολότερες γιατί έτσι θα έπρεπε όπως πχ του Raphael και του Netherbrain. Ειδικά το δεύτερο παραείναι easy με τόσα buffs και summons που έχεις στο τελευταίο act. Well ώρα για tactitian για να μαζέψω την γλώσσα μου.🤣 2 ώρες πριν, CarbonFibre είπε Δεν θυμάμαι αν σε αφήνει να πας underdark όταν μπεις στο act 2 αλλά αν μπορείς πήγαινε τώρα και τελειώσέ το όλο. Spoiler Το trigger είναι όταν μπεις στο Shar's Domain για την Nightsong. Αυτό είναι το point of no return στο game ουσιαστικά και το δεύτερο είναι όταν συναντήσεις το Netherbrain στα sewers. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από ilos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ilos είπε Btw ποιες ήταν οι πιο δύσκολες μάχες στο game για σας? Και για μένα αυτές ήταν οι πιο δύσκολες μάχες. Γενικά ο αριθμός των mobs, όσο κι δυνατά να ήταν, ανέβαζε την δυσκολία της κάθε μάχης. Επίσης υπάρχουν κάποια σημεία στο παιχνίδι πριν απο κάποια πολύ σημαντικά level για καποιες classes τα οποία διπλασιάζουν ή και τριπλασιάζουν τη δύναμη του party σου με ένα μόνο ability ή spell. Όπως πχ το extra attack για τους fighters ή το level 3 spell και το fireball για τους μάγους. Αν παίξεις μια δύσκολη μάχη πριν και μετά απο αυτά τα levels είναι πραγματικά η μέρα με τη νύχτα. Για τη μάχη του Halsin και το portal.. Spoiler Δεν χρειάζεσαι αποκλειστικά μάγο αλλά απλά ένα spell darkness το οποίο υπάρχει σε πολλά τυχαία σημεία στο underdark λόγω του ονόματος. Το κάνεις use πάνω στο portal και οι εχθροί δεν μπορούν πια να κάνουν ranged attacks πάνω του όποτε εσύ κάθεσαι μπροστά με τα τανκς και κάνεις άμυνα με ευκολία. Αυτός που κάνει το spell πρέπει να μένει μέσα στην ομίχλη στο τέλος του κάθε turn για να μην τον πετύχουν και χάσει τη συγκέντρωσή του. Στο tactician χωρίς αυτό το τρόπο ή άλλη μέθοδο άμυνας του portal η αποστολή δεν έβγαινε με τίποτα ειδικά νωρίς στο παιχνίδι χωρίς τα πρώτα 3-4 patch. Θυμάμαι αργότερα σε ένα patch διάβασα πως ανέβασαν τα hit points του portal για να το κάνουν πιο βατό. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από psof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετα απο ενα break 2-3 εβδομαδων και αφου λυθηκαν τα προβληματα αποδοσης το τερματησα χθες. Spoiler ~130 ωρες λοιπον για το 1ο playthrough που ηταν με Dark Urge , δεν πηγα full evil, μπορω να πω περισσοτερο προς το neutral πηγα, αλλα απο οτι καταλαβα χανεις πολυ content (ηθελα να παρω την Minthara στο party) οποτε εχασα content απο Karlach, Wyll, Halsin + Tieflings και δεν ξερω και γω τι ακομα. Ενω το παιχνιδι υπο νορμαλ συνθηκες θα ελεγα ειναι 9/10 και με γυαλισμα χτυπουσε 9.5/10 μετα το τελος ηταν τοσο δυνατο το χαστουκι και το κωλοδαχτυλο στη μαπα που χωρις πολλα πολλα του βαζω 7/10. Μιλαμε για ξενερα τεραστιων διαστασεων που μου χαλασε ολο τον κοπο και τις ωρες που εριξα στο γκειμ για να παρω ως conclusion της ιστοριας και της σωτηριας του BG αλλα και του Faerun ουσιαστικα ενα "ευχαριστουμε ρε μαγκα καλη μαχη, εξω απο την πορτα τωρα" roll credits. Really? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από omghi2u 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμένα η πιο δύσκολη μάχη, δε πέθανα αλλά αυτή μου έμεινε , '' Τυχαίο'' πέσιμο από ασχημομουριδες lazλεους 🤣 Έχω κάνα 2ωρο να κάνω save, κάνω loot και εξερεύνηση σε χάρτη που πίστευα ότι έχω καθαρίσει, ο sorcerer δεν έχει κανένα μαγικό για χρήση, και με εξαίρεση τη shadow που είχε καλή ενέργεια όλοι οι άλλοι στο Party μέχρι 20 hp, Με το που μου τη πέσανε 2 ήρωες έφυγαν ακλαφτοι 🤣 Για να σκοτώσω 4 νομίζω εχθρούς έκανα 40 λεπτά 🤣ότι υπήρχε στο inventory το πέταξα και το ήπια 🤣 Τόσο critical miss δεν έχω φάει, Τελείωσα τη μάχη χωρίς ίχνος potion με ένα ήρωα, 7hp και ένιωσα ότι με λυπήθηκε το παιχνίδι 🤣🤣 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από Mr Aris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημέρα, έχει τύχει σε κανέναν να του πετάει corrupted save files; Είμαι στις 18 ώρες οπότε η απόφαση για new ήταν εύκολη σχετικά... Ευμφανίστηκε λίγο αφότου μπήκα act2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 23 hours ago, ilos said: Btw ποιες ήταν οι πιο δύσκολες μάχες στο game για σας? Hide contents Για μένα: Ο Nere και τα Duergars στο Grymforge. Την έκανα και level 4 που δεν είχα ακόμα τα extra attacks και ήταν πραγματικά δράμα. Τα mind controls έπεφταν βροχή (νομίζω είναι 3 ή 4 casters), μου έριξε και τον Avatar σε κάποια φάση ο Blacksmith που την είχε δει John Cena και στη Lava να ψοφήσει χωρίς να μπορώ να τον κάνω res, ωραία πραγματάκια.🤣 Ευτυχώς τάνκαρε τον κwλό της το Λαεζάκι με την Adamantine Armor και σιγά σιγά ο Astarion με την Shadowheart τους τρώγανε από τον εξώστη. Σε tactitian δε νομίζω να βγαίνει αυτό το πράγμα σε level 4 αν δεν έχεις κάπως προστασία από τα mind controls. Η Viconia με τους υπόλοιπους Shar followers (αν και αν διαλέξεις το Dark Path στην Shadowheart πάνε όλοι αυτοί μαζί σου και δεν υφίσταται καν μάχη). Την πήρα και αψήφιστα αυτή τη μάχη γιατί το game είναι περίπατος όταν φτάσεις 11-12 level και oh boy. Εκτός ότι η βλαμμένη έχει απίστευτα buffs, σπαμάρουν όλη την περιοχή με blind fogs και δε μπορείς να κάνεις τίποτα σχεδόν. Πιστεύω αν πάει κάποιος προετοιμασμένος με anti-blind gear θα είναι απίστευτα ευκολότερη αλλά και πάλι έχουν πολύ damage σαν group. Αν και δε μπορώ να πω ότι ήταν στο ίδιο επίπεδο με αυτές τις 2 μάχες ο Cazador γιατί είναι κάπως gimicky. Καταρχάς την ξεκινάς με 3 chars γιατί ο Astarion γίνεται part του ritual μέχρι να πας εκεί να τον σώσεις γιατί αλλιώς τελειώνει το ritual και μας χαιρετάει. Λογικά αυτό δε θα συμβαίνει αν δεν τον πάρεις μαζί σου, αλλά δεν το δοκίμασα. Ύστερα ο Cazador μετά από κάθε round είναι σε mist form και είναι invincible, που σπάει κυρίως με το daylight spell (οπότε καλό είναι να το έχετε από πριν equiped). Δεύτερον έχει γερά buffs για κάθε ritual victim (με όλα μαζί έχει τρελό dps) που γίνονται deactivate προσωρινά αν κάτσετε μπροστά στα runes τους. Για αυτό τον λόγο καλό είναι να έχετε party που να μπορεί να κάνει ranged damage, ώστε να μένετε πάνω εκεί. Και φυσικά τον Gale με counterspell που κάνει τo 90% από τις μάχες απλά γελοίες. Honorable mention τα shades που πολεμάς όταν ο Halsin ανοίγει το portal για τον Thaniel. Όχι γιατί είναι δύσκολη μάχη, αλλά γιατί αν δε κάνεις γρήγορα target focus τους τοξότες, ρίχνουν κάτω το portal σε dt. Αυτή η μάχη δε βγαίνει χωρίς μάγο tbh. Βάλε και το Bulette που λογικά οι περισσότεροι θα το αφήσετε στο underdark (δε δίνει και τίποτα 😂), είναι εντελώς rng μάχη και μπορείς να φας και party wipe για πλάκα αν σε πετάει πέρα δώθε. Επίσης κάργα ζόρικη είναι και η μάχη στην είσοδο των Moonrise Towers αν μπεις Γιούτσος από μπροστά. Αλλά αν πάτε από πίσω από την κουζίνα και τους κάνετε flank είναι μετά της πλάκας ιστορία γιατί τους τρως σιγά σιγά όσο ασχολούνται με τους άλλους στο choke. Ομοίως και η μάχη με τον Orthon στο Shar's Temple. Αν πας από πίσω σκοτώνεις τα ants σιγά σιγά και στο τέλος μένει μόνο αυτός να έρχεται και να σπάει μπάλες με το invisibility του (κάντε aoe spells γιατί 2 chars με see invisibility που είχα ποτέ δεν τον είδαν). Θα ήθελα κάποιες μάχες να ήταν δυσκολότερες γιατί έτσι θα έπρεπε όπως πχ του Raphael και του Netherbrain. Ειδικά το δεύτερο παραείναι easy με τόσα buffs και summons που έχεις στο τελευταίο act. Well ώρα για tactitian για να μαζέψω την γλώσσα μου.🤣 Reveal hidden contents Το trigger είναι όταν μπεις στο Shar's Domain για την Nightsong. Αυτό είναι το point of no return στο game ουσιαστικά και το δεύτερο είναι όταν συναντήσεις το Netherbrain στα sewers. Spoiler Περίεργο, μάχες που σου φάνηκαν εύκολες μου φάνηκαν δύσκολες και vice versa. Στο lair της auntie τα τυπακια με τις μάσκες μου δώσανε καλό καρκίνο, πρέπει να έπαιζα 2 ώρες με save load για να κερδίσω. Και μετά ο Raphael, και κυρίως μέχρι να φτάσω στο Raphael με όλα αυτά τα flame minions που ειχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Herald είπε Απόκρυψη περιεχομένων Περίεργο, μάχες που σου φάνηκαν εύκολες μου φάνηκαν δύσκολες και vice versa. Στο lair της auntie τα τυπακια με τις μάσκες μου δώσανε καλό καρκίνο, πρέπει να έπαιζα 2 ώρες με save load για να κερδίσω. Και μετά ο Raphael, και κυρίως μέχρι να φτάσω στο Raphael με όλα αυτά τα flame minions που ειχε. Spoiler Όντως περίεργο, αυτά τα 3 τυπάκια στην Auntie φύγανε άκλαυτα θυμάμαι, άσε που και από μόνα τους κάνουν μερικές φορές fail τα saving throws και δεν είναι πάντα στο έλεγχο της πατσόγριας.🤣 Η μπάλα που σε κυνηγά στο house of hope είναι όντως εκνευριστική, αλλά τρώει διπλό damage από ice και με 2-3 ice storm δε σε φτάνει ποτέ κιόλας, μέχρι να βγεις στο μπαλκόνι για να πας να σώσεις την hope (καλό είναι να είχες φάει από πριν εκεί τους spectators). Επίσης οι ταρίφες που χρωστάνε στον Raphael και την βλέπουν αλάχου σνακμπάρ, πάνε 1 shot από κάτι Astarion κλπ, δε προλαβαίνουν να σκάσουν πάνω σου και να γίνουν Merigors. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αν φας την μπάλα σε κάποια φάση ξανασπωνάρει πάνω σου (ηλίθιο εντελώς αυτό) και μπορεί να φάει όλο το party έτσι cheap 30+ fire damage. Εντάξει κάνεις ένα short rest και πας στον Raphael μετά klein mein. Με τον Raphael ήταν η πρώτη ουσιαστικά μάχη που έπαιξα, αφού είχα τα 23 strength gloves και το 23 constitution amulet (thanks), οπότε ότι είχε την φαεινή ιδέα να πάει πάνω μου απλά έλιωνε από τα whirlwinds του ranger.🤣 Συν ότι έχεις διπλά mass heals από Shadowheart και Hope και τα counterspells του Gale και έτσι γίνεται πραγματικά αστεία η μάχη (ενώ και εγώ στην αρχή μάσησα που είδα όλους αυτούς και 666 hp). Ούτε καν ασχολήθηκα με τα pylons και το regen του. Πρώτα burst όλα τα ants και μετά αυτός. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2023 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Τέλος και από μένα στο Tactician, 11/10 στα act I/II, γενναιόδωρο 7.5/10 στο ΙΙΙ. Γνώμη μου, να περιμένετε την definitive version όσοι δεν το έχετε παίξει ακόμα. Από την αίσθηση "Αυτό είναι το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι που έχω παίξει ποτέ" (δηλ καλύτερο από MGS4, RDR2, Mass Effect, GTA, Dark Souls, FO, Skyrim, csgo, deus ex με μια γρήγορη ανασκόπηση) πέσαμε (μούτσο) στο Act III, των μπερδεμένων quest, των buggy interactions, του άντε να φεύγει κι αυτό από τη μέση, και του, "τι τώρα αυτό ήταν το boss fight?" btw αν έχετε δύσκολη μάχη στο act II&III (που να χρειάστηκε έστω δέυτερο attempt), τότε ή σας έπιασαν με το βρακί κάτω ή δεν είχατε σωστό party. Spoiler Για μένα ήταν ξεκάθαρα ο ansur που πήγα ξεβράκωτος γιατί περίμενα να γίνουμε φίλοι, επίσης αν για κάποιο λόγο δεν έχει κανείς το scroll/spell globe of invincibility είναι σχεδόν ακατόρθωτο ακόμα κι αν πας προετοιμασμένος. Τα γατάκια raphael/cazador/orin/gortash ήταν συνοπτικές διαδικασίες και δυστυχώς ασύγκριτα με τον Chad ketherick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Ένα post ακόμα please Δε γίνεται να βλέπω τη φαλάκρα του astarion κάθε φορά που μπαίνω εδώ μέσα 🤣🤣🤣🤣 Sorry για το off-topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, vs_skg είπε Τέλος και από μένα στο Tactician, 11/10 στα act I/II, γενναιόδωρο 7.5/10 στο ΙΙΙ. Γνώμη μου, να περιμένετε την definitive version όσοι δεν το έχετε παίξει ακόμα. Από την αίσθηση "Αυτό είναι το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι που έχω παίξει ποτέ" (δηλ καλύτερο από MGS4, RDR2, Mass Effect, GTA, Dark Souls, FO, Skyrim, csgo, deus ex με μια γρήγορη ανασκόπηση) πέσαμε (μούτσο) στο Act III, των μπερδεμένων quest, των buggy interactions, του άντε να φεύγει κι αυτό από τη μέση, και του, "τι τώρα αυτό ήταν το boss fight?" btw αν έχετε δύσκολη μάχη στο act II&III (που να χρειάστηκε έστω δέυτερο attempt), τότε ή σας έπιασαν με το βρακί κάτω ή δεν είχατε σωστό party. Απόκρυψη περιεχομένων Για μένα ήταν ξεκάθαρα ο ansur που πήγα ξεβράκωτος γιατί περίμενα να γίνουμε φίλοι, επίσης αν για κάποιο λόγο δεν έχει κανείς το scroll/spell globe of invincibility είναι σχεδόν ακατόρθωτο ακόμα κι αν πας προετοιμασμένος. Τα γατάκια raphael/cazador/orin/gortash ήταν συνοπτικές διαδικασίες και δυστυχώς ασύγκριτα με τον Chad ketherick. Χρησιμοποίησες τις Ilithid power εσύ; Νομίζω απο το λίγο που είδα αυτό κάνει το παιχνίδι αρκετά ευκολότερο. Αυτό και να βλέπεις OP builds και party combos απο το youtube. Αν τα κάνεις όλα αυτά τότε ναι ακόμα και στο tactician μόλις φτάσεις στο lvl 9-10 δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα. Εγώ δεν χρησιμοποίησα καμία Ilithid power αλλά αυτό που με βοήθησε ήταν το loot goblin που έκρυβα μέσα μου όποτε ανα πάσα στιγμή είχα το καλύτερο δυνατόν gear είτε μέσω loot είτε μέσω upgrade απο trade. Ειδικά στη μέση του ACT 3 όλη η βασική 4άδα μου ήταν χεσμένοι στα epics και στα legendaries. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα