Zaknafein Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Ε ναι αυτό έλειπε... Απλά πλέον με steam/gog, το physical copy δεν έχει κ ιδιαίτερο νόημα, δλδ τι, ένα activation code είναι σε πλαστικό κουτί. Σιγά που θα έβαζαν χάρτη κ λοιπά καλούδια, όπως παλιά σε "απλή" έκδοση. Εδώ πήρα ΑΙΟ και δεν έχει οδηγίες μέσα, μόνο QR code πάνω στο κουτί. Οικονομία στο χαρτί/μελάνι, είναι πιο "πράσινο" έτσι...
Stratosnis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Ίσως και να είστε κοντά εσείς των ΜΑΚ... https://wccftech.com/baldurs-gate-patch-3-september21-mac/ 2
gust Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Stratosnis είπε Μιλάς για Retail στον υπολογιστή; Για κονσόλες υπάρχει μια χαρά, επίσης οι collectors δεν νομίζω ότι έχουν αποσταλεί Ελλάδα ακόμα. Οι collectors έχουν αποσταλεί! Η δικιά μου έχει φτάσει από την προηγούμενη εβδομάδα και είναι ακόμα μέσα στο κουτι της αποστολής. Θέλω αν πετύχω ειδικές συνθήκες για να απολάυσω το unboxing του έπους........🤩 2
starmanwarz Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2023 Ψαχνω απεγνωσμενα Collector's αλλα μεχρι στιγμης τιποτα δυστυχως 1
johnmayson Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Καλημερα καλα στο mac θα φτοιαχτει λογικα 21 θα μπορειτε να παιζετε.Απορια για οσους γνωριζουν περιμενοντας καποιος το παιχνιδι σα επιλογη για βιβλιο δε ειναι καλυτερα να παρει το dnd players book για να εχει μια γνωση και καλη προετοιμασια απο το να διαβασει salvatore που γενικως εχω ακουσει οτι δεν ειναι καλος και οτι τα βιβλια ειναι για μικρη ηλικια.Τη γνωμη σας οποιος γνωριζει.υγ: τη προηγουμενη βδομαδα πηρα και 2d20 ζαρακια 😀 1
ilos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Πάντως και το BG3 έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την 5e για να έχουν κάποιες subclasses λίγο balance.
Herald Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 34 minutes ago, ilos said: Πάντως και το BG3 έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την 5e για να έχουν κάποιες subclasses λίγο balance. Γενικά το να παίζεις με κανόνες D&D είναι μεγάλη πατάτα αλλά το σώζει το παιχνίδι που είναι απίστευτο, αλλιώς για μένα είναι για γιαούρτια. Κάθομαστε και rollaroume ζάρια στο PC, rofl 1
polaki Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, Herald said: Γενικά το να παίζεις με κανόνες D&D είναι μεγάλη πατάτα αλλά το σώζει το παιχνίδι που είναι απίστευτο, αλλιώς για μένα είναι για γιαούρτια. Κάθομαστε και rollaroume ζάρια στο PC, rofl Θα μπορούσαν να έχουν επιλογή να μην εμφανίζεται και απλά να γίνεται behind the scenes. Αλλά με αυτόν τον τρόπο ενισχύουν και στον πιο άσχετο (με D&D) την όλη αίσθηση του πόσο σχετικό είναι το παιχνίδι με D&D. Δεν με χαλάει, αλλά απτήν άλλη εγώ πριν 25-26 χρόνια έπαιζα κιολας οποτε ξυπνάει μια νοσταλγία η αλήθεια είναι.
rudigarcia222 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Καλησπέρα είχα παίξει το divinity 2 του οποίο μου άρεσε πολύ. Οι μάχες ήταν μια πολυσύνθετη εξέλιξη του dragon age origin με σειρές και επιλογές σαν να παίζεις σκάκι. Δεν κατάλαβα τι εννοείται περί ζάρια. Δεν είναι και αυτό το παιχνίδι σαν το προηγούμενο τους στο gameplay στις μάχες?
panagiotis54 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2023 Η Larian Studios επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του επόμενου μεγάλου update για το Baldur’s Gate 3. Η διάθεσή του αναμένεται στις 21 Σεπτεμβρίου, ταυτόχρονα με την προσθήκη υποστήριξης για Mac, από όπου και θα τεθεί εκτός early access.
polaki Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 12 hours ago, rudigarcia222 said: Καλησπέρα είχα παίξει το divinity 2 του οποίο μου άρεσε πολύ. Οι μάχες ήταν μια πολυσύνθετη εξέλιξη του dragon age origin με σειρές και επιλογές σαν να παίζεις σκάκι. Δεν κατάλαβα τι εννοείται περί ζάρια. Δεν είναι και αυτό το παιχνίδι σαν το προηγούμενο τους στο gameplay στις μάχες? Πριν από κάποιες ενέργειες σου εμφανίζει στην οθόνη ένα ζάρι, πάνω απτό ζάρι σου λέει πχ ότι για να ανοίξεις το μπαούλο θες 10, και το πατάς και βλέπεις τί αποτέλεσμα θα φέρεις, μαζί με ότι bonus έχεις πχ lock pick κλπ που σου δίνουν bonus. Αυτό το interface θα μπορούσε να υπήρχε επιλογή να γινόταν behind the scenes. Θα γλιτωνες 5-6sec. Αλλά τους περισσότερους νομίζω δεν τους χαλάει.
johnmayson Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Εννοειται δε μας χαλαει μια χαρα ειναι το ζαρακι😀
gust Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Και εγώ γουστάρω ζαράκι....τι dnd θα ήταν αν δεν είχε. Γενικά θεωρώ ότι έχουν κάνει ωραίο implementation που δεν χαλάει την ομορφια του gameplay 1
chek2fire Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 και εμένα δεν με χαλάει. Σου δίνει ένα immersion ενός rpg ακόμα και board game 1
ilos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εντάξει ρε παλικάρια το ζάρι εμφανίζεται μόνο σε thief skills και dialog options με ability checks. To 99.9% του παιχνιδιού μόνο από το combat log μπορείς να δεις τι ζαριές έφερες σε attacks/spells και saving throws. Μια χαρά υλοποίηση είναι tbh. Για μένα το game άγγιξε την τελειότητα για αυτό που είναι. Μόνο για το elden ring και το witcher 3 μπορώ να πω κάτι παρόμοιο τόσα χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα. Σίγουρα κάποια πραγματάκια είναι σπαστικά αν είσαι υπερβολικά ADHD και ψείρας και θα βελτιωθούν με τα patches όπως chests που ξεθάβεις και πέφτουν κάτω από το map instantly ή items σε ράφια που είναι unreachable κλπ klein mein. Αν έχω 2 παράπονα για το game προσωπικά θα προτιμούσα 6 man party όπως στα OG (αν και έτσι θα τράβαγαν περισσότερο οι μάχες) και να μπορούσες να πας πίσω στις ACT 1/2 περιοχές που έχουν αλλάξει μετά την ACT 3. Spoiler Α και τον Minsc τον σώζεις way too late στα sewers για να έχεις χρόνο μαζί του. Και είναι και λίγο σπαστικό να πας εκεί νωρίς γιατί θα παρκάρεις λόγω του trigger της Orin και την Laezel στο Temple of Bhaal. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2023 από ilos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα