Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mr Aris είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Όχι δε μιλάω για το σφυρί 

Και γω το ίδιο έκανα με εσένα 🤣🥳 

Αλλά το ότι έριξε κάτω potion, έριξε fireball στο lever

Και το σφυρί σκότωσε και αυτή και το  μεταλλικό εχθρό 

Αλλά ταυτόχρονα έσπασε το potion και έκανε revive το παίχτη 🤣

Α, σόρρυ. Είδα το thumbnail και δεν κοίταξα όλο το βίντεο, λάθος μου...
Έχεις δίκιο, αυτό είναι από τα καλά κουφά! :D

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

υπαρχει κατι που να δειχνει το συνολο γενικα?

Τι εννοείς? Έχει individual stats για το κάθε game άμα πατήσεις.

Ούτε το Starfield δεν μπόρεσε να το φτάσει ακόμα και αμφιβάλλω να μπορέσει.

Δημοσ.

Εχω κολλησει.Ειμαι στο monastery στα σκυλια την οποια μαχη δε μπορω να τη κερδισω.Το θεμα ειναι οτι πρεπει να παω σε μαρκετ για να παρω healing μπουκαλακια και πηγαινοντας στο gkoblin ( αν θυμαμαι καλα που εχει ενα μαρκετ με βαζει κατευθειαν σε μαχη) ψαχνω 2 μαρκετ στο map και δε βρισκω ενα που μου δειχνει διπλα στο waypoint δε υπαρχει.Τοσο δυσκολο ειναι να ειχαν ενα μαρκετ στο camp να ειναι ευκολα προσβασιμο;

Δημοσ.
1 hour ago, Sarandis said:

Κάποιος έλεγε οτι είχε θέμα με mac, 21/9 λέει patch 3 με full support on mac.

Επίσης, επόμενο playthrough με καραφλομαλλιά δαγκωτό :D

Εγώ ήμουν αυτός, ότι δεν υπάρχει ακόμα σε mac, παρολο που το πουλάνε ως τέτοιο, τελικά είναι το early access. 

Καλα νέα αυτό που έγραψες! 

Να αναφέρω επίσης ότι δοκίμασα να παίξω με Nvidia NOW, αλλά δυστυχώς είχα 1,5sec sync issues με τον ήχο. Πάλεψα 3-4 ώρες ότι υπάρχει και δεν υπάρχει, μίλησα σε live chat και τελικά πέτυχα το refund της συνδρομής Nvidia NOW και το παράτησα μέχρι να βγει. 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polaki είπε

Εγώ ήμουν αυτός, ότι δεν υπάρχει ακόμα σε mac, παρολο που το πουλάνε ως τέτοιο, τελικά είναι το early access. 

Καλα νέα αυτό που έγραψες! 

Να αναφέρω επίσης ότι δοκίμασα να παίξω με Nvidia NOW, αλλά δυστυχώς είχα 1,5sec sync issues με τον ήχο. Πάλεψα 3-4 ώρες ότι υπάρχει και δεν υπάρχει, μίλησα σε live chat και τελικά πέτυχα το refund της συνδρομής Nvidia NOW και το παράτησα μέχρι να βγει. 

κριμα για την ταλαιπωρια που εχεις φαει. Καταλαβαινω πως πρεπει να νιωθεις οταν θες να παιξεις ενα παιχνιδι τοσο πολυ... και τελικα να μην ειναι διαθεσιμο στην πλατφορμα σου ενω υποθετικα θα επρεπε να ειναι καθως ετσι ελεγαν.

πιστεψε με , παρα τα νευρα και τη στεναχωρια που εχεις πιστευω θα σε ανταμειψει το παιχνιδι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
16 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

Διαφήμιση για την PS5 έκδοση στο τέλος, αλλά μου άρεσε το cartoonάκι. Δεν ήξερα ότι Gale και Shadowheart είχαν αλλαγές από την Early Access.

είχα παίξει EA patch 1 για να πάρω μια ιδέα για το παιχνίδι. τότε δεν ήταν καθόλου fleshed out, ειδικά η SH ήταν απλά αντιδραστική μπορώ να πω. Εντυπωσιάστικα όταν έπαιξα το release. Δεν ξέρω αν βάλανε κάτι σε μεταγεννέστερα patch και το ξαναβγάλανε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, omghi2u said:

κριμα για την ταλαιπωρια που εχεις φαει. Καταλαβαινω πως πρεπει να νιωθεις οταν θες να παιξεις ενα παιχνιδι τοσο πολυ... και τελικα να μην ειναι διαθεσιμο στην πλατφορμα σου ενω υποθετικα θα επρεπε να ειναι καθως ετσι ελεγαν.

πιστεψε με , παρα τα νευρα και τη στεναχωρια που εχεις πιστευω θα σε ανταμειψει το παιχνιδι. 

Σου είχα γράψει και χτες αλλά είδα τώρα ότι μόνο το reaction είχε μείνει, δεν πρέπει να έσωσε το σχόλιο. 

Άσε φίλε μου, έχω ξενερώσει. Το περίμενα πώς και πώς, και το αγοράζω steam και τρώω φόλα. Μιλάμε για ξενέρα, όχι αστεία. Εντωμεταξύ επείτηδες δεν είχα παίξει early access για να μην έχω πάρει καν γεύση. Θα το έπαιζα τώρα σε early για mac, ΜΟΝΟ όμως αν μπορούσα να χρησιμοποιήσω τα saves και το progress στην "κανονική" έκδοση.

Όλο το καλοκαίρι διάβαζα από παραλία ένα ένα τα σχόλιά σας εδώ, για να παίρνω γεύση.. Λέει λοιπόν ένας φίλος εδώ πριν μέρες για Nvidia NOW και λεώ εδώ είμαστε!!!

Δοκίμασα λοιπόν τη Nvidia NOW και έφαγα και εκεί ξενέρα λόγω out of sync ήχου... Ε αγόρασα 3 βιβλία λοιπόν (το 1 είναι μέσα στο υπνοδωμάτιο) για να διαβάζω σχετικά με forgotten realms, μέχρι να έρθει η σειρά μου...

IMG_4016.jpg

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ.

Ελληνική μετάφραση για FR; Πριν 20 χρόνια που ξεκίνησα με το πρώτο της IWD trilogy, σε ελληνική μετάφραση, πήγε κάδο σούμπιτο και πήρα τα αγγλικά από τον θείο για αρχή και από Amazon/Barnes&Noble αργότερα :P

Δημοσ.
11 hours ago, Zaknafein said:

Ελληνική μετάφραση για FR; Πριν 20 χρόνια που ξεκίνησα με το πρώτο της IWD trilogy, σε ελληνική μετάφραση, πήγε κάδο σούμπιτο και πήρα τα αγγλικά από τον θείο για αρχή και από Amazon/Barnes&Noble αργότερα :P

Η αλήθεια είναι δεν διαβάζεται εύκολα. Ειδικά όταν γράφουν «ντουάρφ» αντί για νάνος, μου χτυπαει πολύ άσχημα.. 

Αν και γνωρίζω αρκετά καλά αγγλικά έχοντας ζησει και 4 χρόνια εκεί, επέλεξα τα ελληνικά για πιο άνετο διάβασμα, τελικά το μετανιώνω… 

Δημοσ.

Εντωμεταξύ κάτι που έχει περάσει επίσης στο ντούκου είναι γιατί δε βγάλανε "απλές" retail εκδόσεις. Οι collectors πάλι είναι μόνο αραιά και που διαθέσιμες από το site τους και το scalping πάει σύννεφο αν την ψάξεις, πραγματικά κρίμα. Αν θες να δεις retail πρέπει να πάρεις την ps5 έκδοση lol.

Δημοσ.
3 minutes ago, ilos said:

Εντωμεταξύ κάτι που έχει περάσει επίσης στο ντούκου είναι γιατί δε βγάλανε "απλές" retail εκδόσεις. Οι collectors πάλι είναι μόνο αραιά και που διαθέσιμες από το site τους και το scalping πάει σύννεφο αν την ψάξεις, πραγματικά κρίμα. Αν θες να δεις retail πρέπει να πάρεις την ps5 έκδοση lol.

Μιλάς για Retail στον υπολογιστή; Για κονσόλες υπάρχει μια χαρά, επίσης οι collectors δεν νομίζω ότι έχουν αποσταλεί Ελλάδα ακόμα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, polaki είπε

Η αλήθεια είναι δεν διαβάζεται εύκολα. Ειδικά όταν γράφουν «ντουάρφ» αντί για νάνος, μου χτυπαει πολύ άσχημα.. 

Αν και γνωρίζω αρκετά καλά αγγλικά έχοντας ζησει και 4 χρόνια εκεί, επέλεξα τα ελληνικά για πιο άνετο διάβασμα, τελικά το μετανιώνω… 

Spoiler

Δεν βοηθάει το είδος/setting. Πχ έχω διαβάσει άπειρα κλασσικά sci-fi (Κλαρκ, Ασίμοφ, Ντικ κ.α) σε ελληνικά χωρίς πρόβλημα, αλλά Tolkien/FR/WH40K απλά δεν...

Sorry και τέλος το //ΟΤ.

@ilos Retail physical (non-collectors) έκδοση ποιος αγοράζει πια; 😮

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Zaknafein είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δεν βοηθάει το είδος/setting. Πχ έχω διαβάσει άπειρα κλασσικά sci-fi (Κλαρκ, Ασίμοφ, Ντικ κ.α) σε ελληνικά χωρίς πρόβλημα, αλλά Tolkien/FR/WH40K απλά δεν...

Sorry και τέλος το //ΟΤ.

@ilos Retail physical (non-collectors) έκδοση ποιος αγοράζει πια; 😮

Σε τέτοια παιχνίδια΄-ορόσημα που βγαίνουν μια φορά στα 10 χρόνια εγώ. 😅Αλλά εντάξει δε θα δώσω και 800 ευρώ που ζητάνε οι scalpers.

Οπότε βολεύεσαι και με μια non collectors "premium" σε χαμηλότερο tier αν βγει με steelbook/concept art κλπ.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...