Mpiftekis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μιλάς για όταν κυκλοφόρησαν, γιατί στο definitive edition δεν ισχύει, τουλάχιστον για το DOS2. Ναι για τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησαν, λέω. Μετά τα έφτιαξαν αλλά τους πήρε κανά 6μηνο+. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Πάλευα 2 ώρες τον Spoiler Raphael και επειδή πήγε αργά το έκλεισα βιαστικά και ξέχασα να κάνω save 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Spoiler Ερωτηση,υπαρχει καποιο map per lvl?Εστω και σε φωτο?Ειμαι lvl 4 και πχ πηγα στην γριουλα και με εχει κανει ωπα,γιατι ειναι lvl 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sellsoap Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Spoiler Ερωτηση,υπαρχει καποιο map per lvl?Εστω και σε φωτο?Ειμαι lvl 4 και πχ πηγα στην γριουλα και με εχει κανει ωπα,γιατι ειναι lvl 5 Spoiler ειμαι στο 3ο run και εισαι οριακα στη γριουλα (auntie Ethel), πρεπει να εισαι κοντα στο 5 (ετσι εχω καταλαβει). Εγω για να καθαρισω το Goblin camp (που το κανω μετα απο τη γριουλα) μπαινω οταν ειμαι 5 για να ειμαι ψιλοανετα. Για να παρεις λιγο xp ακομα, πηγαινε και κανε οτι ψιλα εχεις αφησει... πισω.... (το swamp κατω απο τη γρια το καθαρισες?. το επανω κομματι με τη φωτια το εκανες έως την εισοδο του mountain pass?) Το xp ειναι οριακο, δηλαδη στο 2o run απεφυγα αρκετες μαχες με διαλογους και τελικα δε μπορουσα να παρω level ευκολα, οποτε τωρα κανω ολες τις μαχες οπου βρω....Κανε τα παντα στο χαρτη πριν τη γρια και μετα Goblin camp. Mπηκα τωρα στο underdark και ειμαι 6 και κατι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Spoiler Ερωτηση,υπαρχει καποιο map per lvl?Εστω και σε φωτο?Ειμαι lvl 4 και πχ πηγα στην γριουλα και με εχει κανει ωπα,γιατι ειναι lvl 5 Spoiler δεν υπάρχει γιατί παίζει ρόλο και η στρατηγική.. level 4 έχεις silence οποτε η μαχη γινεται εύκολη (προσοχή μόνο με silence χανεις το hags hair και δεν ξερω αν ειναι bug η εσκεμμένο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Μην ξεχνάτε ότι Spoiler η γριούλα και τέτοια, είναι spoilers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleasgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα σήμερα που είχα λίγο χρόνο για να χαλαρώσω ξαναέπιασα το τελευταίο κομμάτι με ένα λίγο πιο combat party από ότι στο πρώτο playthrough. Πιο κάτω ένα βιντεάκι από final boss και οι επιλογές με χοντρά spoilers που έκανα στο act 3 Επιλογές Spoiler Shadowheart Επειδή το έπιασα από την αρχή πως θα πάει η ιστορία της έλεγα ότι δε παίζει πρόβλημα που λατρεύει το πουτ@@@@@κι τη char και της έκανα όλα τα χατήρια. Στο τέλος τους σφάξαμε όλους παρέα. Η πιο δύσκολη επιλογή αφορούσε τους γονείς της. Οι άνθρωποι ήταν χιλιοβασσανισμένοι και φανερά ήθελαν να αναπαυθούν, ακόμα καλύτερα δίνοντας και κάποια ηρεμία στη κόρη τους. Φαίνεται όμως ότι αυτό της κόστισε, ίσως σε άλλο playthrough τους δώσω λίγο χρόνο μαζί Orpheus Στο 5e οι illithid νιώθουν λίγο πιο αδύναμοι. Μέχρι το 3.5 είναι πραγματικό φόβητρο ακόμα και ένας illithid αφού συνέχεια πρέπει να παλεύεις για να κρατάς τη αυτονομία σου. Είναι θέμα χρόνου να κουραστείς και να καταλήξεις thrall.Λίγο πολύ όπως στο nwn hotu για όποιον το έχει παίξει. Οι githyanki παρ' ότι αντιπαθούκλες μέχρι αηδείας είναι το μόνο πράγμα που τους κρατάει σε απόσταση από τα material planes. Άρα είναι πολύ βασικό να κρατήσουν τη δύναμη που το κάνει αυτό εφικτό, δηλαδή τον Orpheus και μάλιστα στη κανονική του μορφή. Τον ελευθέρωσα και τον άφησα ως gith Karlach Η αγαπημένη ιστορία με δύο φοβερούς μονολόγους μετά τη σφαγή του Gortash. Μία που λέει ότι τελικα η εκδίκηση δε της φένρει ανακούφηση και μία ότι το μόνο πράγμα στη ζωή που μπορεί κάνει τα πράγματα πιο υποφερτά είναι οι σχέσεις που χτίζεις με τους άλλους. Η απόφαση να μην επιστρέψει στη κόλαση και τη σκλαβιά αλλά να χαρεί όσο τις απομένει με μένα και το party μου τη κάνει ακόμα πιο γενναία. Δυστυχώς ακούω ότι θα το αλλάξουν γιατί δεν άρεσε σε πολύ κόσμο. Σε κάθε περίπτωση στη δική μου εκδοχή πριν θυσιαστώ εγώ, κάνει τη λογική κίνηση να προσφερθει και να μεταμορφωθεί εκείνη. Astarion Θα ήταν πιο εύκολες οι αποφάσεις αν ήταν λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Στο dnd νομίζω ότι μόλις γίνεις undead χάνεις τη ψυχή σου, άρα οι spawns θα μπορούσαν να απορροφηθούν, αλλά δεν είμουν σίγουρος και έμοιαζε λάθος. Επίσης ήταν ψιλοφανερό ότι με τέτοια δύναμη ο Asty θα ήταν ατακτούλης. Δε τον άφησα και στη συνέχεια πήρα και τη μόνο λογική απόφαση να μην αφήσω χιλιάδες ελεύθερους στη πόλη. RIP Και το βίντειο Spoiler ξέχασα να μετατρέψω spells σε sorc points που θα έκανε τα πράγματα αρκετά πιο εύκολα, αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω περισσότερο χρόνο και μια χαρά βγήκε και έτσι Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2023 από achilleasgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Τέλος και απο εμένα το παιχνίδι. Ηταν πραγματικά ένα έπος! Το μόνο που με ζόρισε ήταν η αρχή του Α3, που χάθηκα τελείως μετα άπειρα quests/npc. Αυτό ειναι πρόβλημα δικό μου, γιατί είμαι ανθρωπος που περνάει καλύτερα σε linear progression games. Το τέλος του Α3 ήταν επικότατο. Το A2 επίσης ήταν επικό για εμένα, απο αρχή μέχρι τέλος. Το περίμενα πιο δύσκολο γενικά στο tactician γιατι δεν είμαι και κανένας παιχταράς σε αυτά. Δλδη το Α1/2 πολυ πιο δύσκολο απο Α3 στο combat. Ισως ηταν υπερβολικά OP το party (Gale Wiz / Astarion Rogue thief / Shadowheart Cleric / Paladin Oath of Venge εγω ). Αυτά απο εμένα, θα επανέλθω ξανα με co-op playthrough στο μέλλον. Θα ήθελα να φτιάξουν μέχρι τότε Bugs στο ΑΙ, το βρήκα αρκετα πιο χαζό απο το DoS2 και αρκετές φορές τρωγανε σκαλωματα οι αντιπαλοι , το περφομανς του Α3 και το inventory management. 9/10 σίγουρα απο εμένα! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TitanX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, silenoz66 said: Τέλος και απο εμένα το παιχνίδι. Ηταν πραγματικά ένα έπος! Το μόνο που με ζόρισε ήταν η αρχή του Α3, που χάθηκα τελείως μετα άπειρα quests/npc. Αυτό ειναι πρόβλημα δικό μου, γιατί είμαι ανθρωπος που περνάει καλύτερα σε linear progression games. Το τέλος του Α3 ήταν επικότατο. Το A2 επίσης ήταν επικό για εμένα, απο αρχή μέχρι τέλος. Το περίμενα πιο δύσκολο γενικά στο tactician γιατι δεν είμαι και κανένας παιχταράς σε αυτά. Δλδη το Α1/2 πολυ πιο δύσκολο απο Α3 στο combat. Ισως ηταν υπερβολικά OP το party (Gale Wiz / Astarion Rogue thief / Shadowheart Cleric / Paladin Oath of Venge εγω ). Αυτά απο εμένα, θα επανέλθω ξανα με co-op playthrough στο μέλλον. Θα ήθελα να φτιάξουν μέχρι τότε Bugs στο ΑΙ, το βρήκα αρκετα πιο χαζό απο το DoS2 και αρκετές φορές τρωγανε σκαλωματα οι αντιπαλοι , το περφομανς του Α3 και το inventory management. 9/10 σίγουρα απο εμένα! Λολ ίδιο πάρτυ έχουμε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilleasgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, silenoz66 said: Το μόνο που με ζόρισε ήταν η αρχή του Α3, που χάθηκα τελείως μετα άπειρα quests/npc. Αυτό ειναι πρόβλημα δικό μου, γιατί είμαι ανθρωπος που περνάει καλύτερα σε linear progression games. Δεν είναι δικό σου θέμα. Εμένα μου άρεσε πολύ που το τελευταίο act ήταν πολύ πυκνό και όχι το συνηθές πάμε απλά να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι, αλλά αντικειμενικά δε σκεφτήκανε όσο έπρεπε τη σειρά κάποιων πραγμάτων και για αυτό και κάποια quest είναι buggy. Το φοβερό είναι πόσο καλό είναι το παιχνίδι ακόμα και έτσι. 5 hours ago, silenoz66 said: Δλδη το Α1/2 πολυ πιο δύσκολο απο Α3 στο combat. Είναι πολύ οι παράγοντες. Οι δύο πιο βασικοί είναι ότι όσο ανεβάζεις επίπεδα έχεις περισσότερα εργαλεία που κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα, αλλά και επίσης μαθαίνεις καλύτερα τους μηχανισμούς που ήδη υπάρχουν και τους αξιοποιείς καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 16:50 και μετά Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, με άφησε μακακα είναι η αλήθεια 🤣🤣 Αφορά μάχη στο underdark, οπόταν προσοχή Spoilers, αν δεν έχετε πάει εκει Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Mr Aris είπε 16:50 και μετά Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, με άφησε μακακα είναι η αλήθεια 🤣🤣 Αφορά μάχη στο underdark, οπόταν προσοχή Spoilers, αν δεν έχετε πάει εκει Απόκρυψη περιεχομένων Spoiler Εγώ δεν σκέφτηκα να το κάνω και πήρα achievement που κέρδισα χωρίς να χρησιμοποιήσω το "σφυρί". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε Απόκρυψη περιεχομένων Εγώ δεν σκέφτηκα να το κάνω και πήρα achievement που κέρδισα χωρίς να χρησιμοποιήσω το "σφυρί". Spoiler Όχι δε μιλάω για το σφυρί Και γω το ίδιο έκανα με εσένα 🤣🥳 Αλλά το ότι έριξε κάτω potion, έριξε fireball στο lever Και το σφυρί σκότωσε και αυτή και το μεταλλικό εχθρό Αλλά ταυτόχρονα έσπασε το potion και έκανε revive το παίχτη 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Mr Aris είπε 16:50 και μετά Δεν ήξερα ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, με άφησε μακακα είναι η αλήθεια 🤣🤣 Αφορά μάχη στο underdark, οπόταν προσοχή Spoilers, αν δεν έχετε πάει εκει Απόκρυψη περιεχομένων Αναφέρθηκε σε αυτή και ο Swen Vincke στην τελευταία του συνεντευξη! Φοβερή η κοπελια η οποία είναι καμένη με τα CRPGs, τα Diablo και τα Souls games εδώ και χρόνια. Την είχα πετύχει να παίζει τα BGs 1-2 λίγες μέρες πριν το release του BG3. Παίζει το BG3 τώρα μόνο με την Shadowheart ενεργή στο tacticians. Αλλά εδώ έχει βγάλει όλα τα souls παίζοντας πανω σε ...... dancepad...😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 7/9/2023 στις 6:39 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Κοιτάξτε τις ώρες! https://steamcharts.com/top Λιγο οφφτοπικ γιατι το ειδα και τις προαλλες. Κατα ποσο ειναι legit το site? Η dota 2 εχει 10 χρονια που βγηκε. Δεν γινεται ενα παιχνιδι που βγηκε πριν 1 μηνα να το πλησιαζει, οσο hype και να εχει φαει και active players. Η dota συνεχιζει και εχει 600k+ active players/day dumb me αλλα τωρα ειδα το last 30 days edit2: @{TDi}Dj2k..infc υπαρχει κατι που να δειχνει το συνολο γενικα? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2023 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα