Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Επέλεξε τον να κίνησε με αυτόν και αν είναι κοντά οι υπόλοιποι θα έρθουν μόνοι τους ή πήγενε τον εσύ κοντά τους, εκτός αν τον έχεις κάνει ungroup, το ungroup γενικά βοηθάει στο stealth, το κάνει ευκολότερο. 

Ποπό 42 ώρες για τέλος του act2? 🤣🤣🤣 Και γω έκανα 120+ 🤣🤣🤣 

Δεν το εχω κανει ungroup.Το θεμα ειναι να επανελθει και να ακολουθει και αυτος τους υπολοιπους.Σε κοντινη αποσταση ειναι αλλα δε βλεπω να επανερχεται.Τα short rest και long rest πως τα χρησιμοποιειται εσεις;;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnmayson είπε

Δεν το εχω κανει ungroup.Το θεμα ειναι να επανελθει και να ακολουθει και αυτος τους υπολοιπους.Σε κοντινη αποσταση ειναι αλλα δε βλεπω να επανερχεται.Τα short rest και long rest πως τα χρησιμοποιειται εσεις;;

Όποτε τα χρειάζεσαι κάνεις, αλλά γενικά κάνε long rest τακτικά, μη φοβάσαι το φαΐ υπάρχει άφθονο, πολλές φορές υπάρχει ιστορία να δεις ή να συνεχίσεις σε long rest, θαυμαστικό σε κάποιο μέλος της ομάδας σου, ρομαντζαδα κτλ γενικά να μιλάς με την ομάδα, κάνε κάνα save πρώτα μη σκοτώσεις κανένα '' κατά λάθος'' 🤣

Το σύντομο ύπνο κάνε το όποτε θέλεις να healαρεις χωρίς μαγικό, potion, ability κτλ, απλά έχε στο νου σου ότι σύντομη ξεκουράση μπορείς να κάνεις πάντα, ενώ στο camping μπορεί να μη σε αφήνει να πας πάντα για long rest

Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnmayson είπε

Υγ1: δε ξερω ποσες φορες εχασα αλλα η λυση ηταν ψηλαα οταν ανεβηκα ψηλα μονο τοτε ειχε καποιες ελπιδες να κερδισω.Το short rest και long rest πως τα χρησιμοποιειτε εσεις για πειτε μου λιγο.

Short rests άμα μετά από μια μάχη σου λείπουν 10-20 hp σε κάθε char, χρησιμοποίησε τα αντί να κάνεις 2 mass heal που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο battle. Long rests αναγκαστικά όταν ξεμείνεις από spells. Μην τα τσιγκουνεύεσαι, υπάρχουν άπειρα supplies και γίνεται και story progression με τους chars έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης στο τελος της μαχης αντι για short rest μπορει να βολευτει κανεις και με healing spells της cleric ή ακομα και κανα healing potion. Αναλογα τις αναγκες.

Πειτε μου επειδή το ξεκινησα πριν λίγες μερες: στο long rest μπορει να παίξει και σεξακι; Βαζω την δικια μου να την πεφτει εδω κι εκει.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Πειτε μου επειδή το ξεκινησα πριν λίγες μερες: στο long rest μπορει να παίξει και σεξακι; Βαζω την δικια μου να την πεφτει εδω κι εκει.

Οι σημαντικες αποριες στα Games τελευταια :P

Δημοσ.
5 hours ago, *nenya* said:

Επισης στο τελος της μαχης αντι για short rest μπορει να βολευτει κανεις και με healing spells της cleric ή ακομα και κανα healing potion. Αναλογα τις αναγκες.

ναι, μερικοι δεν χρειαζονται πολλα πολλα, δυο κουβεντες λες και... επισης ο καλος ο μυλος ολα τα αλέθει

Δημοσ.
12 hours ago, *nenya* said:

και οχι μονο με ενα/μια, μπροεις να εχεις πολλους παρτενερ και να μην εχουν και θεμα να σε μοιραζονται :D 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, johnmayson είπε

Γιατι να μην με αφηνει να παω στο camp για long rest?? 

Υπάρχουν φορές λόγο ιστορίας κτλ που δε μπορείς να πας, μπορεί να έρχεται το τέλος του κόσμου ξέρω γω 🤣 ε δε σε αφήνει να πας για ύπνο και να πεθάνεις χωρίς μάχη 🤣 πρέπει να πολεμήσεις, γενικά μιλάω δεν είναι Spoiler 🤣

Δημοσ.

Το Act III ειναι λιγότερο playtested από τα πρώτα δύο, η διαφορά είναι εμφανής. 

Ξόδεψα 5000 για να αγοράσω το άγαλμα μου για το camp, περίμενα κάτι πολύ επικ, ακόμα τα κλαίω...

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, vs_skg είπε

Το Act III ειναι λιγότερο playtested από τα πρώτα δύο, η διαφορά είναι εμφανής. 

Ξόδεψα 5000 για να αγοράσω το άγαλμα μου για το camp, περίμενα κάτι πολύ επικ, ακόμα τα κλαίω...

Γι αυτό νομίζεις ότι το Act III είναι λιγότερο playtested; Επειδή αγόρασες ένα έργο τέχνης απο τσίρκο και ήταν μούφα; 😁

Εγώ μόλις άκουσα την τιμή είπα όχι ευχαριστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω σχεδόν όλα τα λεφτά μου πριν βρω όλους τους traders του Baldur's Gate και κάνω τα upgrades μου πρώτα.

Επεξ/σία από psof
  • Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, psof said:

Γι αυτό νομίζεις ότι το Act III είναι λιγότερο playtested; Επειδή αγόρασες ένα έργο τέχνης απο τσίρκο και ήταν μούφα; 😁

Εγώ μόλις άκουσα την τιμή είπα όχι ευχαριστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω σχεδόν όλα τα λεφτά μου πριν βρω όλους τους traders του Baldur's Gate και κάνω τα upgrades μου πρώτα.

Όχι ρε συ, απλά το ανέφερα. Έχει κάποια θεματακια, πχ σε ενα fight σε σπιτι ενας τηλεμεταφερθηκε απο τον κάτω οροφο στον πάνω, και γενικά ειναι λιγο buggy το ποτε κανει render τον πανω/κατω όροφο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...