Προς το περιεχόμενο

Baldur's Gate ΙΙΙ

HellionKal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Target is blocked και εχει κ ενα αστερακι απο πανω του και δε μπορω να το κανω scroll revin τι κανω τωρα πως θα το αναστησω;; (ο ασταριον ειναι κατω)

Γύρνα τη κάμερα θα βρεις τη σωστή θέση για να φύγει το target is blocked 

Είχα το ίδιο θέμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το βρηκα αλλα μη με ρωτησετε πως δε ξερω.Τωρα βλεπω τη dream visitor για δευτερη φορα στο long lest.τελειωσα το monastery και τη μαχη που ελευθερωσα τον haldin καπως ετσι.

Κατι αλλο ανεβηκε level η σαντοου και η λιζ αλλα εγω και ο ασταριον για λιγο xp οχι.Δε θα πρεπε να ανεβαινουμε ολοι μαζοι;;; Απο level 3 σε 4 αυτα.

Πρωτη φορα τι ειδα εγω.Τι εννοεις με το inspiration δε το καταλαβα.Για πειτε τωρα παιζοντας αυτο το παιχνιδι το σκεφτηκατε και σεις να αγορασετε ζαρι να ριχνετε ετσι για να δειτε τι θα φερετε live?😀

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

19 hours ago, johnmayson said:

σκεφτηκατε και σεις να αγορασετε ζαρι να ριχνετε ετσι για να δειτε τι θα φερετε live?😀

no....not really

Spoiler

pro-c-Js-ARk-Xh.jpg

αλλα κυριως γιατι τα εχω ηδη αγορασμενα 😛

Επεξ/σία από panagiotis54

4 minutes ago, Tablet said:

σκεφτομαι να το παρω και εγω το παιχνιδι. Αξιζει; Μπορει να παιξει με controller? ξκιναει με καποιο tutorial?

ναι μπορεις να το παιξεις ανετα και με controller

• Like 1

160 ώρες μου πήρε να ολοκληρώσω αυτό το έπος. Εντάξει αρκετές απο αυτές ήταν ui/inventrory management και πολλές προσπάθειες στις δύσκολες μάχες αλλα νομίζω γενικά βάζοντας μέσα και τις περιοχές και quests που παρέλειψα λόγω των επιλογών μου το BG3 είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι(με αρχη και τέλος) που έχω ολοκληρώσει. Το Witcher 3 με όλα τα dlc είναι αρκετά κοντά νομίζω.

Δεν ξέρω αν τα patch διόρθωσαν την κατάσταση ή αν η διαδρομή και οι επιλογές που έκανα ήταν τυχερές αλλά το τέλος που είχε το παιχνίδι και ο επίλογος των χαρακτήρων ήταν φοβερός για μένα. Θα το ξαναπαίξω με dark urge και τελείως διαφορετικά classes σε λίγους μήνες ξανά.

Το 2023 είναι εκπληκτικό αλλα νομίζω το GOTY είναι άχαστο για το Baldur's Gate 3.

• Like 2
  • Thanks 1

Βασικα ενα ζαρι μαλλον θα παρω το 20 πλευρο οχι σετ.Ειμαι shattered sanctrum μετα τη συνομιλια level up.Ειναι λαθος που δε εκανα το level up και παιζω πρωτα τη μαχη;; Στις ποσες φορες χρειαστηκε να παιξετε για να κερδισετε τη μαχη;;Ειναι δυσκολη και δε βλεπω φως.

Υγ τα φωτα σας καλα και κανα healing potion αν εχετε δε θα ταν ασχημο.😀

όλα φοβερά σε αυτό το game αλλά αυτό το inventory ακόμα και σε αυτό το game η larian το έχει κάνει γτπ. Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι  να βάλουν καρτελές ανά κατηγορία item και να μπαίνουν μόνα τους. 

Σε όλα τα game της έτσι χάος τα έχει τα inventory. 

Είναι 10/10 αριστούργημα το παιχνίδι αλλά όντως είχε κάποια πολύ εκνευριστικά πραγματάκια. 

To inventory όπως είπατε, η κάμερα σε κλειστούς χώρους , το ότι δεν μπορείς να αλλάξεις companions χωρίς να πας στο camp πρώτα, το romance ηταν τραγικό, πανεύκολο και χωρίς ουσία(καμιά σχέση με παλιά Bioware/CD Project) και η μουσική κατα τη γνώμη μου με εξαίρεση 1-2 tracks ήταν αρκετά generic και καθόλου αξιομνημόνευτη για τόσο μεγάλο παιχνίδι.

καλά η μουσική ιδίως στην εισαγωγή προσπαθώ να μπω όσο πιο γρήγορα στο game μπορώ για να μην ακούω αυτό το αΑΑαAα :D Tι παπάτζα είναι αυτή που έχουν βάλει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...