Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Δεν έχει σημασία αυτό φίλε μου. Σημασία έχει ότι δεν έχουν επικοινωνήσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι για Mac ΔΕΝ είναι ακόμα έτοιμο. 

Είναι παραπληροφόρηση. 

Καλά κάνουν και ζητάνε refund.

Ακόμα και αν οι 9 στους 10 θα το αγοράσουν τελικά όταν βγει, καλά κάνουν και ζητάνε refund γιατί είναι ακραία παραπληροφόρηση. 

Προσωπικά «ευτυχώς» παίζω ακόμα Diablo, αλλιώς θα ήμουν ένας από αυτούς που την πάτησαν.

Απο το reddit

To be fair, it's a Steam issue, not a Larian one. With Steam, you can't set the state of your game separately for each platform. For instance, you can't designate it as "Early Access for Mac" and "Release for Windows". You can only set it universally for all your platforms.

Πάλι καλά να λες που το έχουν έστω στο μυαλό τους να κάνουν full release κάποια στιγμή στο μέλλον. Οι περισσότεροι devs ούτε καν τους ενδιαφέρει το Mac και τα 10-15 άτομα που παίζουν games με αυτόν το τρόπο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το συμπαθειο αλλα υπαρχουν και μακ - ακες που περιμενουν τοσο βαρυ πραμα να τρεχει απροβληματιστα σε laptop :P . Και το D4 νομιζω εχει αλλεργια στα μακ . Και εγω εχω και xbox1 αλλα δε θα το αγοραζα εκει με τιποτα και ας βγει και οτι να λενε 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Εγώ έχοντας παλιό PC και μη έχοντας λεφτά στην άκρη, έβαλα συνδρομή Geforce Now και παίζω από εκεί.

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Είναι μια καλή λύση για όσους δεν έχουν δυνατό PC.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 hours ago, Gilmaru said:

Εγώ έχοντας παλιό PC και μη έχοντας λεφτά στην άκρη, έβαλα συνδρομή Geforce Now και παίζω από εκεί.

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Είναι μια καλή λύση για όσους δεν έχουν δυνατό PC.

Φίλε μου επειδή με ενδιαφέρει να το παίξω σε mac (άρα καλά κρασιά πότε θα βγει και πώς θα παίζει), μπορείς να μου γράψεις λίγο πιο αναλυτικά πώς παίζει η φάση? Ενεργοποιώ πχ το δεύτερο tier (δηλαδή το πρώτο που πληρώνεις), και μετά τί κάνω? Συνδέω το Steam account μου? 

Είμαι στη δουλειά και κλεφτά μπήκα να δω. Αν μπορείς να μου γράψεις λίγο τί φάση παίζει (και πόσο καλά μπορείς να παίξεις) θα το εκτιμούσα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, polaki είπε

Φίλε μου επειδή με ενδιαφέρει να το παίξω σε mac (άρα καλά κρασιά πότε θα βγει και πώς θα παίζει), μπορείς να μου γράψεις λίγο πιο αναλυτικά πώς παίζει η φάση? Ενεργοποιώ πχ το δεύτερο tier (δηλαδή το πρώτο που πληρώνεις), και μετά τί κάνω? Συνδέω το Steam account μου? 

Είμαι στη δουλειά και κλεφτά μπήκα να δω. Αν μπορείς να μου γράψεις λίγο τί φάση παίζει (και πόσο καλά μπορείς να παίξεις) θα το εκτιμούσα!

Ναι, γράφεσαι, κατεβάζεις την εφαρμογή και κάνεις link τον λογαριασμό του steam ή ubisoft ή epic games. Είναι εύκολο. Έχει κάποιο μικρό latency, αλλά εγώ σε ένα παιχνίδι σαν το BG3 δεν το καταλαβαίνω. Ένα επίσης αρνητικό είναι ότι κάποιες φορές που βγαίνει κάποιο patch πρέπει να περιμένεις να κάνουν update οι servers για να παίξεις (συνήθως παίρνει λίγες ώρες), αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

To μόνο που παίζει ρόλο είναι νομίζω η ταχύτητα του ίντερνετ (τρώει αρκετά gb την ώρα) και το monitor. 

Στο παιχνίδι εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά στα περισσότερα sessions. Νοιώθω σα να το τρέχω στο PC. Έχει τύχει να έχω πολύ μικρό στιγμιαίο lag ανά πολύ αραιά διαστήματα, αλλά συνήθως δεν συμβαίνει. Σε όλα αυτά παίζει ρόλο και η σύνδεσή σου. Προσωπικά σχεδίαζα να πάρω καινούργιο υπολογιστή και πλέον επειδή βρήκα αυτό θα το αναβάλω μάλλον για αρκετό καιρό.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Gilmaru said:

Ναι, γράφεσαι, κατεβάζεις την εφαρμογή και κάνεις link τον λογαριασμό του steam ή ubisoft ή epic games. Είναι εύκολο. Έχει κάποιο μικρό latency, αλλά εγώ σε ένα παιχνίδι σαν το BG3 δεν το καταλαβαίνω. Ένα επίσης αρνητικό είναι ότι κάποιες φορές που βγαίνει κάποιο patch πρέπει να περιμένεις να κάνουν update οι servers για να παίξεις (συνήθως παίρνει λίγες ώρες), αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

To μόνο που παίζει ρόλο είναι νομίζω η ταχύτητα του ίντερνετ (τρώει αρκετά gb την ώρα) και το monitor. 

Στο παιχνίδι εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά στα περισσότερα sessions. Νοιώθω σα να το τρέχω στο PC. Έχει τύχει να έχω πολύ μικρό στιγμιαίο lag ανά πολύ αραιά διαστήματα, αλλά συνήθως δεν συμβαίνει. Σε όλα αυτά παίζει ρόλο και η σύνδεσή σου. Προσωπικά σχεδίαζα να πάρω καινούργιο υπολογιστή και πλέον επειδή βρήκα αυτό θα το αναβάλω μάλλον για αρκετό καιρό.

Σ'ευχαριστώ! 

Δεν έχω ευτυχώς θέμα με το internet (1gbps fiber) οπότε θα το δοκιμάσω!

Αγόρασα μόλις από skroutz έναν εξωτερικό nvme και μόλις μου έρθει θα το εγκαταστήσω! 

Μια τελευταία ερώτηση αν ξέρεις, τα saves είναι συμβατά με οποιοδήποτε platform? Δηλαδή τί εννοώ, αν ξεκινήσω μέσω της cloud υπηρεσίας, μπορώ αύριο μεθαύριο άραγε όταν βγει η κανονική έκδοση για Mac να συνεχίσω εκεί? 

Αυτά και sorry από όλους για το offtopic. Παρακολουθώ το θέμα εδώ και 2.5 εβδομάδες από την παραλία που ήμουν και μου έτρεχαν τα σάλια από αυτά που διάβαζα!!!!!

Δημοσ.

Έχω συναντήσει

Spoiler

το Gandalf

σε δύο σημεία, μέχρι τώρα, και ουσιαστικά μου λέει ότι δεν έχω καμία δουλειά μαζί του και

π😅υλο, έχει quest με κάποιο ήρωα? Μήπως κάποιο που τον έδιωξα? 

Επίσης πόσο κόσμο θα συναντήσω στο baldur's gate? 👀🤣 όλοι λένε ότι θα τα πούμε εκεί. 

Πάντως αν κάνω δεύτερο παίξιμο, έχει να πεθάνει πολύς κόσμος..... Tav ο αιματοχυστης θα με φωνάζουν 🤣🤣

Έχει κόσμο που τον βοηθήσα απλά μπας και τσιμπήσω κάποιο δώρο, ενώ τους έσφαζα άνετα με τη συμπεριφορά τους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Σ'ευχαριστώ! 

Δεν έχω ευτυχώς θέμα με το internet (1gbps fiber) οπότε θα το δοκιμάσω!

Αγόρασα μόλις από skroutz έναν εξωτερικό nvme και μόλις μου έρθει θα το εγκαταστήσω! 

Μια τελευταία ερώτηση αν ξέρεις, τα saves είναι συμβατά με οποιοδήποτε platform? Δηλαδή τί εννοώ, αν ξεκινήσω μέσω της cloud υπηρεσίας, μπορώ αύριο μεθαύριο άραγε όταν βγει η κανονική έκδοση για Mac να συνεχίσω εκεί? 

Αυτά και sorry από όλους για το offtopic. Παρακολουθώ το θέμα εδώ και 2.5 εβδομάδες από την παραλία που ήμουν και μου έτρεχαν τα σάλια από αυτά που διάβαζα!!!!!

Το παιχνίδι να ξέρεις ότι χρειάζεται απλά να το έχεις στον λογαριασμό σου, δεν χρειάζεται καν να το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου.

Σε σχέση με τα saves δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ότι μπορείς. Με βάση αυτά που διαβάζω εδώ ναι και μπορείς να συνεχίσεις και στο PS5. https://www.pcgamesn.com/baldurs-gate-3/crossplay#:~:text=Baldur's Gate 3 is cross,left off on any other.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Έχω συναντήσει

Απόκρυψη περιεχομένων

το Gandalf

σε δύο σημεία, μέχρι τώρα, και ουσιαστικά μου λέει ότι δεν έχω καμία δουλειά μαζί του και

π😅υλο, έχει quest με κάποιο ήρωα? Μήπως κάποιο που τον έδιωξα? 

Επίσης πόσο κόσμο θα συναντήσω στο baldur's gate? 👀🤣 όλοι λένε ότι θα τα πούμε εκεί. 

Πάντως αν κάνω δεύτερο παίξιμο, έχει να πεθάνει πολύς κόσμος..... Tav ο αιματοχυστης θα με φωνάζουν 🤣🤣

Έχει κόσμο που τον βοηθήσα απλά μπας και τσιμπήσω κάποιο δώρο, ενώ τους έσφαζα άνετα με τη συμπεριφορά τους.

εχει δουλεια με τον gale

• Sad 1
Δημοσ.

Πρέπει να είναι η 5η μέρα που νομίζω οτι θα το τελειώσω και τελικά έχει κι άλλο και για αύριο. Έχω κλείσει ήδη τις 150 ώρες. Κάποιες μάχες στο τελικό στάδιο είναι εντελώς παλούκια στο tactician.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, psof said:

Πρέπει να είναι η 5η μέρα που νομίζω οτι θα το τελειώσω και τελικά έχει κι άλλο και για αύριο. Έχω κλείσει ήδη τις 150 ώρες. Κάποιες μάχες στο τελικό στάδιο είναι εντελώς παλούκια στο tactician.

Ωραιοςς!!

Εγω ειμαι στο 100ωρο, και ειμαι στην αρχή του Α3.

Κανω δλδη σιγα σιγα explore την πολη και ταυτοχρονα οτι quest ειναι διπλα μου.

ΕΙναι τοσο stacked απο κόσμο/quests που βλεπω να εχω αρκετες ωρες μπροστά μου ακόμη (ευτυχώς).

Μακάρι να παίξουμε κανα παλούκι fight να γουστάρουμε (και εγω tactician παιζω και ας ειμαι νουμπας στο genre)
Απο turned base games τα τελευταια χρονια εχω παιξει μονο το DOS2 και να σας πω την αληθεια, νομιζω με ειχε δυσκολεψει ακρετα παραπάνω σε συγκριση με το BG.

Επεξ/σία από silenoz66
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ δεν έπαιξα ούτε το DOS2 και διάλεξα tactician και ήταν στη τελική η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να κάνω. Είχα πει απο την αρχή οτι στο RP δεν θα κάνω κανένα reload και στις μάχες θα κάνω όσα χρειάζονται μετά απο κάθε wipe και όντως το κατα ευχαριστιέμαι. Κάποιες μάχες στο τέλος του κάθε Act και στα companion quest μου πήραν πάνω απο 10-15 προσπάθειες για να τις βγάλω μαζί με buffs, summons, ειδικά spells, βομβες κλπ αλλα σημειωτέο δεν κοίταξα κανένα guide για builds στο youtube και γενικά το μόνο respec που έκανα στο παιχνίδι ήταν στη Shadowheart(αλλαγή σε Tempest Cleric) για περισσότερο ΑοΕ.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/8/2023 στις 10:49 ΠΜ, Daredevil είπε

δεν είναι ανάγκη να την κάνεις την μάχη

Την αφησα τη μαχη.Απορια οταν τελειωνεις τη μαχη και εχεις ενα πεθαμενο απο το παρτυ ο μονος τροπος να τον αναστησεις ειναι το scroll? Σωστα; Απ οτι βλεπω δε μπιρω να κανω long rest αν δε το αναστησω.Αρα τωρα πρεπει να παω να παρω scroll να το αναστησω και μετα να κανω long rest σωστα;;;

Δημοσ.
1 hour ago, johnmayson said:

Την αφησα τη μαχη.Απορια οταν τελειωνεις τη μαχη και εχεις ενα πεθαμενο απο το παρτυ ο μονος τροπος να τον αναστησεις ειναι το scroll? Σωστα; Απ οτι βλεπω δε μπιρω να κανω long rest αν δε το αναστησω.Αρα τωρα πρεπει να παω να παρω scroll να το αναστησω και μετα να κανω long rest σωστα;;;

Κάποιος στο camp σου μπορεί να τους αναστήσει....

Εκτός αν δεν τον βρήκες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...