Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Μπορείς να την φορέσεις. Τι penalties έχεις όμως;

The oak fathers embrace κεφεται η medium armor.προφανως τη εβγαλα αλλα δε ξερω να τη φορεσω στη shadow h να τη πουλησω;;(130 χρυσα)Στη light armor που εχει η wizard οτι βρισκω φοραω;; Μπαινω σε λογικη και να αγορας ω η οχι;; Πρεπει να ντυθω πληρως πχ και helmet και το (2 τετραγωνακι δε ξερω τι ειναι)Επισης the speedy lightfeet mediou armour και αυτη(240 χρυσα) κατω γραφει not proficient with medioum armour τι γινεται;; 

Υγ:ειμαι και σε μια δυσκολη μαχη και δε βλεπω να προχωραω.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, johnmayson είπε

The oak fathers embrace κεφεται η medium armor.προφανως τη εβγαλα αλλα δε ξερω να τη φορεσω στη shadow h να τη πουλησω;;(130 χρυσα)Στη light armor που εχει η wizard οτι βρισκω φοραω;; Μπαινω σε λογικη και να αγορας ω η οχι;; Πρεπει να ντυθω πληρως πχ και helmet και το (2 τετραγωνακι δε ξερω τι ειναι)Επισης the speedy lightfeet mediou armour και αυτη(240 χρυσα) κατω γραφει not proficient with medioum armour τι γινεται;; 

Υγ:ειμαι και σε μια δυσκολη μαχη και δε βλεπω να προχωραω.

Όταν πας να φορέσεις οποιοδήποτε κομμάτι από πανοπλίες και σου γράφει, not proficient, απλά μη το βάζεις, συνήθως κάτι θα σου κόβει, το ίδιο και στα όπλα

Το τετράγωνο δίπλα από helmet, είναι οι κάπες

Δημοσ.

Ειμαι gamer που παίζω στην ευκολότερη δυσκολία θέλω να το πάρω ποιο πολύ για την ιστορία και για την αλληλεπίδραση θα μου χαλάσει την γενική εμπειρία αν τό παίξω στο explorer ???έχει νόημα στην μάχη κάτι τόσο πολύ??

Δημοσ.
17 minutes ago, johnmayson said:

Επειδη εχω κολλησει στη μαχη στο goblin camp (12 goblin και ο ψηλος ) μαλλον θα το παρατησω καλα για τερματισμο δε το χω.

δεν είναι ανάγκη να την κάνεις την μάχη

Δημοσ.
1 hour ago, DimitrisMax said:

Ειμαι gamer που παίζω στην ευκολότερη δυσκολία θέλω να το πάρω ποιο πολύ για την ιστορία και για την αλληλεπίδραση θα μου χαλάσει την γενική εμπειρία αν τό παίξω στο explorer ???έχει νόημα στην μάχη κάτι τόσο πολύ??

Ακομα και στο explorer , θελει καλη προετοιμασια αναλογα τη μαχη.. Υπαρχουν και εκει πολλες μαχες που πεφτεις πολυ ευκολα.. Δεν ειναι το κλασικο ευκολο επιπεδο που υπαρχει σε πολλα παιχνιδια..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα να παίξω σήμερα μετά το patch...

Κλάμα.😂

Spoiler

Fixed a bug where adding items to the Chest of the Mundane changed the weight of an item.

Τώρα όλα πάνε στο camp κάθε φορά και επικρατεί ένα χάος με την σαβούρα που σηκώνω συνέχεια.😂

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
1 hour ago, enable_your_mind said:

Ακομα και στο explorer , θελει καλη προετοιμασια αναλογα τη μαχη.. Υπαρχουν και εκει πολλες μαχες που πεφτεις πολυ ευκολα.. Δεν ειναι το κλασικο ευκολο επιπεδο που υπαρχει σε πολλα παιχνιδια..

Στο τελευταίο patch αύξησαν τα hit points του explorer αισθητά, ίσως είναι πιο βατό.

• Moderators
Δημοσ.

Δυστυχώς η Larian έχει κάνει πολύ κακή διαχείριση στην έκδοση του game για Mac. Ενώ στο store page γράφει ότι έχει κυκλοφορήσει κανονικά και για Mac, όταν bootάρει ο launcher σου ανακοινώνει ότι τρέχει ακόμα την EΑ και ότι το release έχει πάει για αρχές Σεπτέμβρη. Επιπλέον, το cross-save δεν δουλεύει ακόμα σε Mac, θέλει προχωρημένα κόλπα για να σιάξει.

Απ' ότι βλέπω υπάρχει μεγάλη απογοήτευση σε πολλούς Mac owners που ζητάνε refunds λόγω της κακής επικοινωνίας.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, DimitrisMax είπε

Ναι ειδικά μετά το τελευταίο patch δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά μια συμβουλή αν το παίξεις καθαρά για την ιστορία μην κάνεις savescum στις αποφάσεις σου στο RP. Φτιάξε έναν χαρακτήρα, διάλεξε τις αποφάσεις που θα του ταιριάζουν και ζήσε με το αποτέλεσμα.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Malthador said:

Δυστυχώς η Larian έχει κάνει πολύ κακή διαχείριση στην έκδοση του game για Mac. Ενώ στο store page γράφει ότι έχει κυκλοφορήσει κανονικά και για Mac, όταν bootάρει ο launcher σου ανακοινώνει ότι τρέχει ακόμα την EΑ και ότι το release έχει πάει για αρχές Σεπτέμβρη. Επιπλέον, το cross-save δεν δουλεύει ακόμα σε Mac, θέλει προχωρημένα κόλπα για να σιάξει.

Απ' ότι βλέπω υπάρχει μεγάλη απογοήτευση σε πολλούς Mac owners που ζητάνε refunds λόγω της κακής επικοινωνίας.

λαθος επιλογη πλατφορμας για να παιζεις παιχνιδια και λογικό το βρίσκω να μην ασχολούνται με την apple καθως θα εχουν πολύ χαμηλό ποσοστό πωλήσεων εκεί. Όσοι γνωστοί μου dev εχουν mac για την δουλειά έχουν και pc για τα games

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, cyberguy said:

λαθος επιλογη πλατφορμας για να παιζεις παιχνιδια και λογικό το βρίσκω να μην ασχολούνται με την apple καθως θα εχουν πολύ χαμηλό ποσοστό πωλήσεων εκεί. Όσοι γνωστοί μου dev εχουν mac για την δουλειά έχουν και pc για τα games

Τι σχέση έχει αυτό με την εσφαλμένη (είτε εσκεμμένη, είτε από αμέλεια) ενημέρωση από το store page του game;

Επιπλέον, αν είναι λάθος επιλογή δεν θα το κυκλοφορούσαν σε Mac νομίζω.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, cyberguy said:

Δεν έχει σημασία αυτό φίλε μου. Σημασία έχει ότι δεν έχουν επικοινωνήσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι για Mac ΔΕΝ είναι ακόμα έτοιμο. 

Είναι παραπληροφόρηση. 

1 hour ago, Malthador said:

Καλά κάνουν και ζητάνε refund.

Ακόμα και αν οι 9 στους 10 θα το αγοράσουν τελικά όταν βγει, καλά κάνουν και ζητάνε refund γιατί είναι ακραία παραπληροφόρηση. 

Προσωπικά «ευτυχώς» παίζω ακόμα Diablo, αλλιώς θα ήμουν ένας από αυτούς που την πάτησαν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πειράζει, όλοι όσοι παίζουν games σε Mac αξίζουν να υποφέρουν. :devil:

19 ώρες πριν, noFEARgr είπε

48 ώρες και τώρα τελείωσα το act 1 ....

Κι εγώ κάπου εκεί το τελείωσα. Προσπαθούσα να μην αφήνω γωνιά ανεξερεύνητη και διάβαζα και όλα τα βιβλιαράκια που έβρισκα. :-)

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...