psof Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Αν παίζετε Shadowheart κάντε μίνι respec και αλλαγή του subclass της απο trickster σε tempest. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έβγαλα 2 ολόκληρα acts με την Cleric μου ουσιαστικά σε hold mode. Εκτός απο τα σημαντικά heals και το utility αυτή έκρυβε μέσα της και ένα κανονικό μαγο με τρομερά aoe spells που δεν χρειάζονται καν να είναι prepared για να τα έχεις στη διάθεσή σου και δωρεάν reaction damage spells κάθε φορά που κάνουν το λάθος να την χτυπήσουν. Ω και τζάμπα heavy armor proficiency αντι για medium επίσης!! (Btw αυτό το πόσταρα κατα λάθος πρώτα στο thread του Cyberpunk. 😁) 1
panagiotis54 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Kaboomzer said: Παντως φαινεται οτι τα turn based rpg/tactical παίρνουν τα πάνω τους και με αρέσει. Ήδη φετος εχουμε 3 εξαιρετικά παιχνίδια, το καθενα με τις ιδιαιτερότητές του. 1. Midnight sons 2. Jagged alliance 3 {υποτιμημενο διαμαντακι, άξιος συνεχιστής του θρυλικού JA2, που δυστυχως πέρασε απαρατηρητο} 3. BG 3 + 3 hours ago, sellsoap said: Και επίσης στις 3/10 το (από οσο δείχνει πολύ καλό) Lamplighters League με ΧCOM roots & Indiana Jones flavour ! ρε να παρει...ξεκολληστε λιγο ο {TDi}Dj2k..infc δεν προλαβαινει απ'το τοπικ του alan wake 17 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said: Έχω τόσο backlog που δεν έχω κανένα θέμα να περιμένω και δυο χρονια. Μονο καλύτερη θα γίνει η εμπειρία μου όσο περιμένω, but sure, I get it άμα δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια. 😛 Spoiler ειχα ξεχασει τελειωσει την υπαρξη του Midnight sons, εκανε μεγαλο splash δεν ακουσα κατι για αυτο...το Jagged alliance 3 δεν το ηξερα καν! thx για το info!! αλλα βασικα....ουτε εγω προλαβαινω 😛 Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2023 από panagiotis54
silenoz66 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Μπήκα να πω, ότι είναι η δεύτερη εβδομάδα άδειας μου, και απο όταν γύρισα σπιτι απο τις διακοπές παίζω 16ώρες, 1 ωρα φαγητο κτλ και 7 ύπνο (εδω και κάτι μέρες αυτό) Μόλις μπήκα Α3... Εχω πάθει την πλάκα μου με το παιχνίδι............... ΕΠΟΣ 1
Mr Aris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, johnmayson είπε Βρηκα τον astarion ηταν στο camp😀 Υπόψη camp μπορείς να στήσεις, σχεδόν, πάντα και από παντού
psof Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 10 ώρες στο ACT 3 και μου φαίνεται ότι θα ολοκληρώσω το παιχνίδι και θα έχω δει μόνο το 30% του συνολικού παιχνιδιού παρόλο που προσπαθώ και ψάχνω σχεδόν τα πάντα και έχω ξεπεράσει ήδη τις 100 ώρες. Ο αριθμός των σημαντικών αποφάσεων είναι συγκλονιστικός. Αν δω κάποιο άλλο playthrough στο youtube αργότερα θα είναι σίγουρα 100% διαφορετικό απο το δικό μου. ΥΣ: Το voice casting είναι απίστευτο σε γενικά πλαίσια απο τους companions και τους σημαντικούς ανταγωνιστές μέχρι τους πιο ασήμαντους NPCs στη πόλη που έχουν μόνο μια/δυο φράσεις να πουν αλλά νομίζω το κερασάκι στην τούρτα είναι αυτοί που υποδύονται τα ζώα στο παιχνίδι όταν έχεις animal speaking. Μιλάμε για next level voice acting... Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από psof 4
ilos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, psof είπε ΥΣ: Το voice casting είναι απίστευτο σε γενικά πλαίσια απο τους companions και τους σημαντικούς ανταγωνιστές μέχρι τους πιο ασήμαντους NPCs στη πόλη που έχουν μόνο μια/δυο φράσεις να πουν αλλά νομίζω το κερασάκι στην τούρτα είναι αυτοί που υποδύονται τα ζώα στο παιχνίδι όταν έχεις animal speaking. Μιλάμε για next level voice acting... Το πιο απίστευτό πράγμα σε αυτό το game αυτό είναι. Το πόσο άπειρα είναι τα unique VOs από την κάθε π@παριά που βρίσκεις. Κοτσύφια στο δάσος δίνουν quests, σκυλιά και "κότες¨γίνονται companions (στο owlbear απλά σπαμάρω το pet κάθε φορά στο camp για να ακούω το more μου έχει γίνει εμμονή 🤣). Ειδικά με το dark urge questline αρκετά από αυτά έχουν unique αλληλεπίδραση. Και για κάποιο λόγο τα περισσότερα από αυτά έχουν υφάκι επιπέδου monty pythons. Eagles are the worst.🤣 Το άλλο που είναι εξωφρενικό και είχα να το δω από witcher 2 που είχε 2 διαφορετικά acts ανάλογα με ποιον διαλέγεις αλλά εδώ είναι εις την νιοστή είναι πάλι το πόσο τρομερά αλλάζει το game state με κάθε απόφαση καθώς και οι npcs. Άλλα quest/npcs/dialogs/companions θα έχεις αν πας με το grove, άλλα αν πας με τα goblins. Το ίδιο και αργότερα με τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις στα moonrise towers. Κάτι που δε μου αρέσε στο act 2 είναι που σε ¨κλειδώνει" από τα waypoints του act 1. Μπορείς να χάσεις quests ή πράγματα που θα ήθελες να πάρεις έτσι. Αποφάσισα τελικά να κάνω reload ξανά κάπου 3-4 ώρες πίσω γιατί έχασα 1-2 quests και ήθελα να εξερευνήσω κάτι πράγματα που είχα αφήσει. Αλλά ήδη βλέπω ότι αρχίζει και lagάρει το game σιγά σιγά, οπότε καταλαβαίνω γιατί κλείδωσαν τις προηγούμενες areas. Επίσης επειδή δε νομίζω να έχει αναφερθεί στα tips, αλλά imo είναι από τα πιο βασικά QoL improvements πηγαίνετε όσο πιο γρήγορα στο arcane tower στο underdark. Εκτός από πολύ καλό loot (ίσως το καλύτερο early stuff για Shadowheart και σίγουρα το καλύτερο early 2-hand όπλο στο game), έχει και ένα "ιδιαίτερο" chest που θα σας λύσει τα χέρια (αν είστε loot goblins σαν και του λόγου μου).🤣 Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από ilos 1
Skywalker333 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, ilos είπε Κάτι που δε μου αρέσε στο act 2 είναι που σε ¨κλειδώνει" από τα waypoints του act 1. Μπορείς να χάσεις quests ή πράγματα που θα ήθελες να πάρεις έτσι. Αποφάσισα τελικά να κάνω reload ξανά κάπου 3-4 ώρες πίσω γιατί έχασα 1-2 quests και ήθελα να εξερευνήσω κάτι πράγματα που είχα αφήσει. Αλλά ήδη βλέπω ότι αρχίζει και lagάρει το game σιγά σιγά, οπότε καταλαβαίνω γιατί κλείδωσαν τις προηγούμενες areas. Επίσης επειδή δε νομίζω να έχει αναφερθεί στα tips, αλλά imo είναι από τα πιο βασικά QoL improvements πηγαίνετε όσο πιο γρήγορα στο arcane tower στο underdark. Εκτός από πολύ καλό loot (ίσως το καλύτερο early stuff για Shadowheart και σίγουρα το καλύτερο early 2-hand όπλο στο game), έχει και ένα "ιδιαίτερο" chest που θα σας λύσει τα χέρια (αν είστε loot goblins σαν και του λόγου μου).🤣 Σε κλειδωνει μονο μολις κανεις ενα πολυ συγκεκριμενο story quest του act2 (το οποιο μολις το κανεις σου κλειδωνει κ πολλα αλλα quests στο act2 γιαυτο κ το παιχνιδι σου βγαζει προιδοποιηση οτι θα αλλαξει ο κοσμος κ θα κλειδωσουν πραγματα αν το προχωρησεις). μεχρι να το κανεις αυτο, πας οπου θες κ στο act 1, εγω γυρισα σε πολλα σημεια. Απλα δεν ειναι instant travel πλεον κ θελει να γυρισεις πισω κ να φορτωσει ο παλιος χαρτης απο τη αρχη. Αλλα μπορεις να γυρισεις σε ολες τις περιοχες του act 1 για ξεψαχνισμα αν σου εχει ξεφυγει τιποτα Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2023 από Skywalker333
starmanwarz Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Μολις εσκασε τεραστιο patch: https://forums.larian.com/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=886485&#Post886485 4
johnmayson Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Εχω μπερδευτει λιγο.Εγω εχω wizard οτι κομματι light armor βρισκω μπορω να το φορεσω;;Πως ειμαι σιγουρος οτι παει στο χαρακτηρα μου γιατι νομιζω προχτες εβαλα ενα med armor και μπηκε στο χαρακτηρα μου ενω κανονικα δε ειναι για το wizard.
panagiotis54 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 ρε μαν το οτι η πανοπλια μπορει να σε...κοβει...δεν σημαινει πως δεν μπορεις να την φορεσεις. αν ησουν αετος το παιχνιδι δεν θα σε αφηνε να την φορεσεις γιατι...logic
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 15 λεπτά πριν, johnmayson είπε Εχω μπερδευτει λιγο.Εγω εχω wizard οτι κομματι light armor βρισκω μπορω να το φορεσω;;Πως ειμαι σιγουρος οτι παει στο χαρακτηρα μου γιατι νομιζω προχτες εβαλα ενα med armor και μπηκε στο χαρακτηρα μου ενω κανονικα δε ειναι για το wizard. Μπορείς να την φορέσεις. Τι penalties έχεις όμως;
psof Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Πέρασαν 23 μέρες απο το release και ακόμα παίζουν τουλάχιστον 625 χιλιάδες κόσμος ταυτόχρονα στο steam και το pick ήταν 875 χιλιάδες.
enable_your_mind Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2023 μετα απο 120 ωρες..αυτο τιποτα αλλο.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα