Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον Gale τον έχουν ρίξει μέχρι στιγμής σε χαραδρα , σε λάβα, απο διώροφη ταράτσα, στην θάλασσα, απο τον πολυέλαιο αίθουσας που τον είχα κρύψει πάνω απο το boss στη goblin camp και άλλους τρόπους τουλάχιστον 40 φορές και ακόμα είμαι στο Act 2. Περιμένω να δω πόσους διαφορετικούς τρόπους θα ανακαλύψει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Μια φορά γλίστρησε και έπεσε απο μόνος του καθώς προχωρούσα όλο το party μου μαζί σε stealth γύρω γύρω απο ένα γκρεμό! Ναι μπορεί να γίνει κι αυτό αν είναι πολύ στενό το πέρασμα και έχεις και τον σκύλο μαζί σου...

Δεν είναι ότι το κάνω επίτηδες. Κάθε φορά πριν απο μια μάχη το πρώτο που σκέφτομαι είναι ποιο σημείο θα είναι πιο ασφαλές γι αυτόν αλλα μερικές φορές τον ρίχνουν και με καραμπόλα! Shove πάσα σε άλλο mob και μετά στο ιδιο turn shove κάτω στη χαράδρα...

Τα μισά lvl 3 spell slots της Shadowheart πάνε σε resurrect στον Gale...

Απότι διάβασα στο tactician η AI είναι σεταρισμένη να βάζει στόχο στους spellcasters κυρίως και εκτός απο τον Gale η μόνη άλλη επιλογή είναι η Shadowheart που έχει 22 AC και shove reaction απο την ασπίδα. Οπότε κάνουν αυτόματα bullying στον μάγο...😁

Επεξ/σία από psof
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Καλά μη τρελενεσαι με τον astarion, το παιχνίδι δίνει πάντα ένα τρόπο να πετύχεις, προσωπικά δε χρησιμοποιώ κάποιον rogue, στην αρχή μέχρι level3-4 είχα, μετά που ο ήρωας μάγος έγινε πιο καλός γιατί ήταν γτπ🤣 σπάνια τον χρησιμοποιώ

Χωρις rogue ποιος θα ξεκλειδωνει πορτες;Λογικα θα παω με rogue.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, johnmayson είπε

μπορεις να τις σπασεις κιολας πολλες απο αυτες αν εχεις καταλληλο εξοπλισμο. οπως και κλειδωμενα chests αλλα εκει υπαρχει κινδυνος να σπασεις κ τα αντικειμενα μεσα.

επισης υπαρχει το spell Knock που ξεκλειδωνει πραγματα αλλα εχει τοσα πολλα κλειδωμενα το παιχνιδι που με το spell δε το βγαζεις περα.

μπορεις να κανεις bard που κ αυτος εχει καλο ξεκλειδωμα.

κ αν εχεις thieves tools, οποιοςδηποτε χαρακτηρας μπορει να ξεκλειδωνει πραγματα απλα εχει πολυ πολυ χαμηλοτερες πιθανοτητες να πετυχει.

γενικα για πρωτο run καποιου που δεν εχει επαφη με DnD, θεωρω οτι ενας rogue/bard ειναι απολυτα απαραιτητος. για stealth (που πολλες αποστολες το χρειαζονται αν δε θες απλα να πας "γιουρια θα σας φαμε"), για traps και για unlocks.

• Moderators
Δημοσ.
8 ώρες πριν, psof είπε

Τον Gale τον έχουν ρίξει μέχρι στιγμής σε χαραδρα , σε λάβα, απο διώροφη ταράτσα, στην θάλασσα, απο τον πολυέλαιο αίθουσας που τον είχα κρύψει πάνω απο το boss στη goblin camp και άλλους τρόπους τουλάχιστον 40 φορές και ακόμα είμαι στο Act 2. Περιμένω να δω πόσους διαφορετικούς τρόπους θα ανακαλύψει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Μια φορά γλίστρησε και έπεσε απο μόνος του καθώς προχωρούσα όλο το party μου μαζί σε stealth γύρω γύρω απο ένα γκρεμό! Ναι μπορεί να γίνει κι αυτό αν είναι πολύ στενό το πέρασμα και έχεις και τον σκύλο μαζί σου...

Live action o Gale σου:

Spoiler

spacer.png

Αυτό με τον σκύλο...πω...τον έχεις για secrets αλλά αγνοεί κινδύνους/παγίδες και τέτοια και πρέπει να τον έχεις (no pun intended) με κοντό λουρί.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, johnmayson είπε

Όλοι μπορούν αρκεί να έχεις thieves tools, αλλά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί,  κάποιες σπάνε, επίσης αν σου αρέσει να ψάχνεις, τριγύρω μπορεί να υπάρχουν και άλλοι τρόποι να μπεις κάπου, εκτός από το προφανές, από χρήση κάποιου που πηδαει πάρα πολύ μακριά, κάποιο ντουβάρι που σπάει, κάποιο άνοιγμα που χρειάζεται να αλλάξεις το μέγεθος ή και τη σύσταση του σώματος κτλ

Βέβαια μπορείς απλά να ξεκλειδώσεις 🤣 το αποτέλεσμα το ίδιο είναι 

Ο astarion όμως μου έχει γλυτώσει αρκετό gold μιας και έχει ελαφρύ χέρι 🤣

Το παιχνίδι έφαγε και ένα crash x10 🤣, τόσες φορές το έβαλα να ξανά ξεκινήσει και με το που συνέχιζα, φορτωνα οποιοδήποτε save, ξεκίναγα νέο παιχνίδι, με πέταγε έξω και έλεγε να στείλει report. Επίσης κάθε φορά έχανε, το αποδοχή στους όρους και όλες τις ρυθμίσεις που ακολουθούν μετά από την αποδοχή. 

Τελικά έκανα έξοδο από το προφίλ μου στο Steam νέα είσοδο και όλα καλά 

Το μόνο κακό είναι ότι τη πρώτη φορά που crashαρε ήμουν με astarion και έκλεβα μία ωραία πανοπλία 🤣 και ήταν λες και το steam έριξε ζαριά critical miss🤣 αφού την έκλεψα 🤣

Το critical  , όχι σε μάχη, παραβλέπει ότι boost υπάρχουν από κάτω? Δηλαδή είναι ένα ναι ή όχι και τέλος? 

Νομίζω έφαγα άκυρο έτσι παρότι τα boosts από κάτω, από μόνα τους, έφταναν για να προχωρήσω 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, psof είπε

Δεν είναι ότι το κάνω επίτηδες. Κάθε φορά πριν απο μια μάχη το πρώτο που σκέφτομαι είναι ποιο σημείο θα είναι πιο ασφαλές γι αυτόν αλλα μερικές φορές τον ρίχνουν και με καραμπόλα! Shove πάσα σε άλλο mob και μετά στο ιδιο turn shove κάτω στη χαράδρα...

Τα μισά lvl 3 spell slots της Shadowheart πάνε σε resurrect στον Gale...

Απότι διάβασα στο tactician η AI είναι σεταρισμένη να βάζει στόχο στους spellcasters κυρίως και εκτός απο τον Gale η μόνη άλλη επιλογή είναι η Shadowheart που έχει 22 AC και shove reaction απο την ασπίδα. Οπότε κάνουν αυτόματα bullying στον μάγο...😁

Χαχαχαχα για αυτό ήταν ez με Laezel/Shadowheart/Asterion. Τον Asterion δεν τον βλέπουν ποτέ που είναι squeshy, η Shadowheart είναι πιο tanky και από τους fighters (με το medium armour από το Last Inn Quartermaster + τα dex18 gloves που της έχω). Και αν κάνουν το λάθος να πάνε κοντά στην Laezel ή τον Ranger gg. Ειδικά to Λιζάκι blessed με 4 attacks μπορεί να φάει και boss καμιά φορά.

Anyways τώρα που παίζω και εγώ με τον Gale και είμαι στο level 8, θέλει όντως μεγαλύτερη προσοχή. Πρώτα πας για τους spellcasters και τα ranged mobs πάντα. Και πριν από κάθε χοντρή μάχη ανοίγεις με mirror image/blur και invisibility ειδικά αν είσαι low μέχρι να σε κάνουν heal ξανά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το turn based δεν θεωρείτε ότι είναι λίγο βαρετό; Βλέπω βιντεάκια στο youtube αλλά δεν έχω ψηθεί ακόμα. 

Βέβαια από την άλλη έχω παίξει διάφορα Fire Emblem παιχνίδια και μου άρεσαν απλά εδώ με τα γραφικά που έχει δεν μου πολυταιριάζει.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
13 minutes ago, Silverage said:

Το turn based δεν θεωρείτε ότι είναι λίγο βαρετό; Βλέπω βιντεάκια στο youtube αλλά δεν έχω ψηθεί ακόμα. 

Βέβαια από την άλλη έχω παίξει διάφορα Fire Emblem παιχνίδια και μου άρεσαν απλά εδώ με τα γραφικά που έχει δεν μου πολυταιριάζει.

Ούτε καν. Αλλά περί ορέξεως.. 

• Like 1
Δημοσ.

Turn base φάση civ; Μετακινήσεις δηλαδή τον χαρακτήρα/ες στο σημείο που θες ή κάνεις επίθεση και μετά κάνει ο άλλος; Και υπάρχει και ζάρι; και τι κάνει;

Και ένα άλλο game έχει κάτι αντίστοιχο, δεν θυμάμαι πως το λένε. Που είναι σε ένα post apocalyptic set που έχεις κάτι χαρακτήρες, ένα γουρούνι, μια πάπια, κτλ και είναι η ίδια φάση. Σε exploration είναι real time και στις μάχες μπαίνει σε turn based mode. Ωραία φάση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελος για εμενα προχθες το πρωτο run με sorcerer (πρέπει να πέρασα τις 100 ώρες), και χθες ξεκινησα 2ο με bard. Το act3 το θεωρω το πιο βαρετο (εκτος απο κάποιους bosses) και με πολύ κακά & μπερδεμένα κάποια map pointers. Αν είχα να πω μια top περιοχη που μου εμεινε ειναι το Underdark...........Kατά τα άλλα αν εξαιρεσεις τa d&d mechanics είναι ένα DOS2 (που τελικά μου άρεσε περισσότερο) αφού δεν ήμουν ποτέ baldurian και ούτε εχω παίξει τα 1& 2 (τότε δεν έπαιζα rpg με τιποτα). Aυτό που θα ήθελα είναι πολύ περισσότερα fights, έχει πολύ διάλογο το game......Αν θέλετε κάνα tip εδώ είμαι !

16 minutes ago, just_a_dude said:

Turn base φάση civ; Μετακινήσεις δηλαδή τον χαρακτήρα/ες στο σημείο που θες ή κάνεις επίθεση και μετά κάνει ο άλλος; Και υπάρχει και ζάρι; και τι κάνει;

Και ένα άλλο game έχει κάτι αντίστοιχο, δεν θυμάμαι πως το λένε. Που είναι σε ένα post apocalyptic set που έχεις κάτι χαρακτήρες, ένα γουρούνι, μια πάπια, κτλ και είναι η ίδια φάση. Σε exploration είναι real time και στις μάχες μπαίνει σε turn based mode. Ωραία φάση.

Λες για το Mutant Year Zero άλλο απίστευτο turn based.........όπως ολα τα turn based

Εάν δεν έχεις επαφή με turn based και ακόμα περισσότερο με d&d mechanics, δε σου συστήνω το παιχνίδι γιατί θέλει πολύ διάβασμα για να καταλάβεις πως λειτουργεί.... Καμμία μα καμμία σχέση με Civ που αναφέρεις.... 

Επεξ/σία από sellsoap
  • Like 1
Δημοσ.

και πάρα πολύ δύσκολο το Mutant Year Zero. Το baldurs gate όχι ότι είναι εύκολο αλλά με όσο έχω παίξει μου δείχνει πιο διαχειρίσιμο 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...